? Black Sabbath?

Ε αν έχει ~600 ευρώ το φθηνότερο πακέτο με φαγητό,2 μπύρες,pre entrance,post lounge τότε πάμε για 400 το εισιτήριο αρένας; :roll_eyes:

Αυτό λέγεται educated guess! :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Ενταξει, το hospitality package δεν εχει ενα ειδος συγκεκριμενης “ποσοστιας αυξησης” απο τα κανονικα εισιτηρια. Ο,τι θελουν ζητανε. Φτηνα δεν θα ειναι, αλλα για εμενα, 450 λιρες για αυτο το event σε hospitality package, με τιμες/μισθους μιας χωρας οπως η Αγγλια, ειναι πολυ οκ νουμερο.

H Τοτεναμ ζηταει 449 λιρες για το φτηνο hospitality πακετο στο ντερμπι ουραγων με τη Μαν Γιουν και 400 λιρες για το ματς με τη Σιτι. Ευκαιρια ειναι τα 250 λιρονια για να δεις το δημιουργημα του-Κουλη-του-Δουρεκα, τη Νοτιγχαμ Φορεστ.

Πάντως πέρα από το ποιος θα εμφανιστεί και για πόσο, αν είναι λογικές οι τιμές των εισιτηρίων για ένα τέτοιο γεγονός κλπ, νομίζω ότι οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την ευρηματικότητα του marketing για το συγκεκριμένο live. Δηλαδή, πως μπορείς να προωθήσεις άλλη μια “τελευταία” συναυλία μετά από εκείνην που είχε τον εύγλωττο τίτλο “The End”; Πολύ απλά, σαν… “Back to the Beginning”, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο και άλλων αποχαιρετιστήριων events! Τι να πω, μπράβο, άξιος ο μισθός όποιου το σκέφτηκε!

2 Likes

Μετά από λίγη σκέψη θα πω ότι αν δεν τους είχα δει στη The End tour πριν 9 χρόνια είναι πολύ πιθανό να τσιμπαγα ένα τέτοιο πακέτο αν δεν έβρισκα εισιτήριο

Έβλεπα ένα βίντεο στο YouTube που, μάλλον, μου λύνει την απορία για το πώς γίνεται να λείπουν οι Priest (πρωτίστως) από αυτήν τη βραδιά.

Η απάντηση είναι ότι παίζουν την ίδια νύχτα στο Αννόβερο στα 60α γενέθλια των Scorpions, μαζί με άλλες μπάντες. Θα έχουν εκπροσώπηση μέσω του KK, ο οποίος θα παίξει με τη δικιά του μπάντα, στο αποχαιρετιστήριο του Ozzy.

Το άλλο ενδιαφέρον που άκουσα στο βίντεο, ήταν ότι μάλλον θα ανακοινωθούν και οι Megadeth κι έτσι θα έχουμε και Big 4 reunion.

Επομένως, ξέρετε ποια ακόμη μπάντα λείπει για να ολοκληρωθεί το απόλυτο μέταλ lineup, σωστά; :thinking:

2 Likes

Birmingham city does not have enough power for them.

3 Likes

Εχει δικιο ο Παντελης, εχουν κενο στις 5 Ιουλιου, αλλα ποση ισχυ να αντεξει το Μπερμιγχαμ.

image

4 Likes

Τιμές για όλα τα βαλάντια!
Σκέφτομαι να στοχεύσω σε fos

Εγώ το μόνο που εύχομαι είναι να γίνει επίσημη βιντεοσκόπηση για να το δούμε και οι οπαδοί του καναπέ σαν άνθρωποι

9 Likes

στο στοιχημα δινει 1.02, παιξτο :yum:

2 Likes

Χωρίς να διαφωτίζει αρκετά για το πόσο θα παίξουν, μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

Παίζει ο άντρας της να είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο στη συναυλία.

Προσωπικά το βρίσκω ρίσκο το συγκεκριμένο event, είναι αρκετά επιβαρυμένη η υγεία του Ozzman αν και, ακόμα και ο Phil Collins έκανε συναυλίες καθήμενος σε αναπηρικό αμαξίδιο, δεν είναι θέμα αυτό.

Αλλά το Πάρκινσον, είναι αρκετά ύπουλο ως ασθένεια, εντάξει, είναι τιμητικό να αποσυρθεί με αυτό τον τρόπο ο Οζι, στο καθήκον του και όπως τον έχουμε συνηθίσει, είναι όμως αρκετός ο καιρός μέχρι τότε, αν σκεφτούμε την κατάσταση του.

ΒΕΒΑΙΑ, ούτε στα πιο τρελά όνειρα θα μπορούσε να υπάρξει τέτοιο lineup από καλλιτέχνες που συμμετέχουν, ποιος θα φανταζόταν όλα αυτά τα μεγαθήρια του χώρου, να βρεθούν στον ίδιο χώρο και στην ίδια συναυλία, δεν είναι τυχαίο βέβαια, χρωστούν την ύπαρξη τους στους Black Sabbath.

5 Likes

λογικά στο θρόνο θα είναι και θα σηκωθεί υποβασταζόμενος και θα πάει σε κάνα στάντ 1-2 φορές. υποβοηθούμενος θα είναι σχεδόν σίγουρα και με τα μισο-πλειμπακάκια του, (που τα είχε απο καιρό). οχι μόνο αυτός.

1 Like

Υποτίθεται ότι ο κωδικός για αύριο είναι BTTB25.

Καλή τύχη σε όσους το επιχειρήσουν!

2 Likes

Δε νομίζω να περάσουμε μόνο με τον κωδικό :roll_eyes:

Πάρε:
https://www.ticketmaster.co.uk/event/360062289EF011A5?did=artpre

1 Like

πουλάω τη σειρά μου! :rofl:

1 Like