Αυτό
Δεν μπορώ να ηρεμήσω ρε. Εχω κάνει 2 φίλους σε ολη την ζωή μου και ο ένας μένει διπλα στο βιλλα παρκ. Θα προσπαθήσω εννοειται. Η μοίρα με θέλει εκεί!
Τωρα αν ειναι ενα νεφρό το εισιτήριο για θέση πισω απο κολώνα…
Ποσο κόσμο παίζει να μαζεψουν…
Ε, όσο χωράει, τι πόσο. Εκτός αν εννοείς τις ψηφιακές ουρές. Που θα αποθαρρυνθούν από τις τιμές των εισιτηρίων πιστεύω, που πάνω-κάτω θα είναι αυτές που ανέφερε ο @jonkyr.
Παντως, τρομερο hype. Και φανταζομαι οτι δεν θα παιξουν ολες αυτες οι μπαντες πανω απο 3-4 κομματια, αλλιως θα δουμε τους Μαστοντον να ανοιγουν στις 10.30 το πρωι.
Βαλε και τους απο κατω (ψιλα γραμματα) που ειναι ολοι “φιλικη συμμετοχη”, οποτε θα γινει χαμουλης στα τραγουδια των ΒΣ. Οσα παιξουν δλδ, αφου βλεπω τον Οζι να ειναι “φιλικη συμμετοχη”.
εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιο θα είναι το set up της φάσης. θα παίξουν κάποιο 60λεπτο set οι Sabbath πχ; ή όλοι θα παίξουν από 3-4 κομμάτια και απλά θα είναι η τελευταία έστω και 20λεπτη εμφάνιση των Sabbath με το original line up;
Κάτσε, ώπα, που το είδες το 11/2? Στο site της LiveNation βλέπω 13/2.
Ότι ο Οζζακλας δηλαδή και θα μπορεί να παίξει, και θα είναι και διπλό σετ την ίδια μέρα.
Μάλιστα, μακάρι να είναι άξιο φινάλε.
όλοι guest θα είναι
ενδεχομένως να έχουν και 2 σκηνες μήπως ;;
To ticketmaster έδειχνε 11/02 αλλά τώρα δεν το βρίσκω.
Ότι θα παίξει και σετ από προσωπική καριέρα το ανέβασε πάνω από το 100% που ήταν μέχρι τώρα.
Θα κάνω μια προσπάθεια και μακάρι να βρω ένα εισιτήριο αν και θα είμαστε εκατομμύρια στην ουρά, μαζί με τα μποτάκια του κάθε μαυραγοριτη
Και η αφίσα λέει 14/2
Όταν βλέπω κάτι τέτοια αναπολώ εποχές που περιμέναμε από τα χαράματα στην Πανεπιστημίου για να ανοίξει το τικετ χάουζ!
Συμφωνω. Τουλαχιστον εκει ηξερες ποσοι ειναι μπροστα σου.
Τι θυμηθηκατε ρε σεις…
Από το site της Aston Villa:
445 λίρες συν το ΦΠΑ για το “φθηνότερο” πακέτο.
Λογικα θα δινουν και διαρκείας για τη νεα σεζόν…