? Black Sabbath?

Α υπάρχει και αυτό από τις 12:16!
image

Ναι το είχα δει. Αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Κάπως ξεκόλλησε τώρα.

Όντως. Έπεσα σε 4ψήφιο. Φοβάμαι τι θα αντικρύσω…

Το απόλυτο κενό πιθανότατα :sweat_smile:

3 Likes

Ένα ή δύο;

Παιξε κανα λοττο. Εγώ με artist presale, livenation presale Κτλ προσπαθώ από τη Τρίτη κάθε πρωί στημένος στην ουρά και κάτω απο £500 δεν βρήκα. Τελευταία προσπάθεια σήμερα αλλά εδώ και 50 λεπτά περιμένω και ακόμα 86.000 άτομα μπροστά μου. Κάτι μου λέει δεν θα βρω. :rofl: :rofl: :rofl:

Μπήκα και προφανώς δεν υπάρχει τίποτα. Θα περιμένουμε το bluray ή/και το live stream (αν υπάρξει).

Η εμπειρία είναι ανεκτίμητης αξίας (263 λίρες σε φιλανθρωπίες - Michael Scott reference για όσους ξέρουν).

@pantelis79 2 τεμάχια.

6 Likes

Έφαγα κι εγώ το άκυρό μου :slightly_smiling_face: @furor θες να γίνω ο plus one σου; :sweat_smile:

2 Likes

Τα εύσημα δίνονται στο ταίρι μου που φρόντισε για να μπορέσουμε να παρευρεθούμε σε αυτή την ιστορική στιγμή.

Rocking θέλεις ρεπορτάζ?

12 Likes

Εγώ πήρα τη Lacta μου για σήμερα και θα πω κι ευχαριστώ.

brent-rambo-thumbs-up-meme-7nueqm03kjt8rqdi

8 Likes

Δεν ήταν δώρο, εντάξει είπαμε… Το δώρο θα είναι lacta!

1 Like

Ευχαριστούμε πολύ αλλά έχουμε ήδη κλείσει θέση.

Καλά να περάσεις

7 Likes

Ξεκίνησαν τα περίεργα. Από συνέντευξη του Ozzy (αρκετά πρόσφατη):

I’m not planning on doing a set with Black Sabbath, but I am doing little bits and pieces with them. I am doing what I can, where I feel comfortable.

Το τι ακριβώς σημαίνει αυτό…

Μάλλον ότι θα εμφανιστεί μαζί τους μόνο σε λίγα κομμάτια, λογικό αν σκεφτείς πόσοι guests υπάρχουν

Νομίζω ότι όποιος πήρε εισιτήριο συνειδητά πήρε και ένα ρίσκο μαζί.

Αυτό έπρεπε να το πουν από νωρίτερα για να αποθαρρύνει αρκετούς και να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να βρούμε ένα εισιτήριο.
Πάλι σολντ άουτ θα γινοταν

Γενικά, αν ισχύει, θα έπρεπε να το πουν νωρίτερα. Φαντάζομαι πολλοί δε θα πλήρωναν 1000+ λίρες (αν βάλεις έξοδα μετακίνησης, διαμονής, κλπ.) για να δουν 0-3 τραγούδια Sabbath.

Αν καποιος ξεκινησε τωρα να παρακολουθει τα συναυλιακα δρωμενα, δικαιολογειται να μην ξερει. Για ολους τους αλλους, αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι σε μια μερα δεν προλαβαινουν χρονικα να παιξουν ολα αυτα τα συγκροτηματα, τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου. Το event εχει φιλανθρωπικο χαρακτηρα, η μπαντα ειναι ανενεργη, τα εισιτηρια στον θεο και δεν χρειαζεται καμια επεξηγηση.

Κι αν καποιος ειναι τοσο τσαντισμενος με το οτι δεν θα δει τον Οζι να πινει αιμα απο τον λαιμο μιας νυχτεριδας, ας πουλησει σε face value (+τα εξοδα πλατφορμας) τα εισιτηρια που αγορασε και ολα θα πανε καλα. Ειμαι σιγουρος οτι καποιος θα βρεθει να τα αγορασει.

8 Likes

Εγώ πάλι την τοποθέτηση του, πέραν των όποιων προβλημάτων υγείας του, με το where i can feel comfortable, κατανοώ το ότι ίσως έχει να κάνει με το τι έχει συμβεί στις σχέσεις μεταξύ των μελών του κλασικού lineup, ότι ίσως το κλίμα δεν θα είναι και πολύ ευχάριστο μεταξύ τους, αν σκεφτούμε τη φάση που παίχτηκε με τον Ward επομένως, για φάση κάνα ρεφρέν να τραγουδήσει για να μη χρειαστεί να έχει περισσότερη αλληλεπίδραση με τους άλλους.

Ψυχραιμία, ένα ομώνυμο, ένα paranoid και ένα iron man θα το ακούσει ο κόσμος απο Ozzy … Τα υπόλοιπα με τους καλεσμένους