? Black Sabbath?

Πριν κάτι χρόνια όμως που ήρθε ο Tony Martin Σαλόνικα, μασ είχε αφλησει μαλάκες!!!

Μπορει κανεις να μου προτεινει τι να ακουσω (δισκους) απο εποχης Martin?
Νιωθω ντροπη να μην εχω ακουσει ουτε κοματι απο την περιοδο αυτη…:oops:

Ευχαριστω εκ των προτέρων!

headless cross φιλε…
γαμαει…

Προσωπικά αγαπημένο κομμάτι με Martin το Feels Good to me…

Συμπαθητικά τα Headless Cross και Tyr, αλλά το μόνο κομμάτι της Martin εποχής που πραγματικά αγγίζει τα σαμπαθικά μου ένστικτα είναι αυτό:

Και γενικά ο δίσκος είναι πολύ καλός αλλά υποτιμημένος θαρρώ.

το πρώτο Sabbath κομμάτι που άκουσα…ωραίες εποχές :smiley:

oχι απλα γαμαει…παιζει να ναι και ο καλυτερος τους δισκος…

Εγώ για πολύ καιρό όταν ήμουν πιτσιρικάς δεν ήξερα καν ότι ήταν Sabbath, προ-internet εποχές κι’έτσι!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πάρτο χρονολογικά το θέμα!
Εννοείται ότι πρέπει να ακούσει πρώτα το Headless Cross άλμπουμ!
Και ύστερα ΤΥR που έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς, το Cross Purposes με κάποιες υπερκομματάρες, μετά να ακούσει το Cross Purposes Live που ο Μartin ερμηνεύει αξιοπρεπέστατα το Sabbath παρελθόν. Στο τέλος να αφήσει το Forbidden το οποίο μισείται από το 90% των οπαδών.Προσωπικά φέτος μου έκανε κλικ στα καλά καθούμενα εκεί που δε μπορούσα να το ακούσω πριν …Guilty as hell re nounia!!!

Ηeadless Cross 10
TYR 9
Cross Purposes 8
Cross Purposes Live 8
Forbidden 8 (κάποτε του έβαζα 3)

Ας μην ξεχνάμε και το Eternal Idol! :wink:

(το οποίο έχει απίστευτα τραγούδια και φοβερές ερμηνείες από Martin μέσα)

Σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας!
Για να δουμε τι εστι ο κ. Martin…

Ξέχασα το eternal idol…σα να ξεχνάς να βάλεις τον κιμά στο παστίτσιο ένα πράμα.
Τέλος πάντων
Eternal idol 8.5 kai lost forever re nouniaa

Σιαγς όπως πάντα σαμπαθοδάσκαλος. :smiley:

υπάρχει πάντως αντίστοιχο θέμα και με πολλ για να βοηθηθεί όποιος θέλει.
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5072

Εγω λεω ξεκινα με eternal idol και headless cross και μετα προχωρα σε tyr και cross purposes :slight_smile:

Εγω ειμαι της αποψης να τα παρεις χρονολογικα, ετσι ειναι σωστο.

Xθες με ειχε πιασει μια πορωση (ξανα) με τους θεους. Και επειτα απο πολυ καιρο (μιλαω για ενα χρονο περιπου!) που ειχα πολλα CDs να ακουσω (αυθεντικα) παρατηρησα χθες βραδυ, πριν κοιμηθω, πως εχουν μεινει 2 μονο. Το ενα ειναι το Black Sabbath. Το αλλο το ΙΙΙ. Με Zeppelin δεν εχω ασχοληθει καθολου. Και δεδομενου οτι ξανασκαλωσα με Σαμπαθ θα ακουσω το ομωνυμο. Και με εχει φαει η περιεργεια να δω αν ειναι οντως τοσο καλο οσο λενε μερικοι. Αν και ειμαι λιγο προκατειλλημενος θετικα για 70ς Σαμπαθ, δλδ οτι βλεπεις ειναι καλο :stuck_out_tongue:

Για να δουμε…

Κατι μπερδεψες. :stuck_out_tongue:

Χαχαχα. Οχι αληθεια ειναι. Ε τι να κανουμε, σιγα σιγα. Αν γραψω τι μπαντες και τι δισκους δεν εχω ακουσει, θα φαω μπαν :razz:

Υπάρχει θέμα και poll για το ποια είναι η αγαπημένη μας περίοδος των Sabbath, με άλλα λόγια [B]με ποιον τραγουδιστη[/B] μας αρέσουν περισσότερο; Αν δεν υπάρχει νομίζω πως πρέπει να ανοιχθεί παραυτα!!!
Ας μην ξεχνάμε ότι από το γκρουπ αυτό έχει περάσει ακόμα και ο μεγάλος Ian Gillan. Προσωπικά έχω το Born Again και το θεωρώ πάρα πολύ καλό άλμπουμ. Είναι κρίμα που διέκοψαν τη συνεργασία τους μετά από αυτό.

γουστάρω πολύ την εποχή τους με τον TONY MARTIN :slight_smile: THEOSSSSSS