[B]ARIAN[/B], εδώ είσαι ----->> [B]http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=443[/B]
THANXXXXXXXXXX
Ελπίζω να ψήφισες το προφανές και σωστό, έτσι;
To 1997-today είναι μάλλον λάθος, ε;
θα ελεγα αγαπημενη εποχη με dio ή martin σιγουρα!
Περιμενω εντυπωσεις μολις ακουσεις τον επικο [B][SIZE=“3”]ΔΙΣΚΟ-ΓΕΝΝΕΣΗ[/SIZE][/B]… Βιβλος λεμε.
http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=1534
Ο Ozzy Osbourne μίλησε πρόσφατα στο ABC News Radio και είπε ότι αυτός και τα υπόλοιπα original μέλη των BLACK SABBATH Tony Iommi, Geezer Butler and Bill Ward “είναι σε διαδικασία συζήτησης” σχετικά με ένα reunion, το οποίο θα περιλαμβάνει και ηχογράφηση νέου άλμπουμ!
Εεεεεε φαινόταν το θέμα εδώ και καιρό!!! Άντε να δούμε. Δε με χαλάει καθόλου μια επανάληψη της 25ης Ιουνίου 2005!
Αυτο το εχω ακουσει να συζητιεται απο το καλοκαιρι.Μακαρι να γινει το reunion να τους δουμε κι εμεις που τους χασαμε το 2005. Οσο για το αλμπουμ καλυτερα να το αφησουν κατα τη γνωμη μου…
Αν είναι να το κάνουν μόνο για tour όχι!!! Τις άλλες μπάντες τις κράζουμε για τέτοιες αρπαχτές δε θέλω να κράξω και Sabs!
Εχεις ενα δικιο οσων αφορα την αρπαχτη,αλλα απο την αλλη βγαζοντας αλμπουμ αυτοματως θα συγκρηθει με τα επη των 70’s οσο καλο και να ειναι. Γι’αυτο πιστευω πως ειναι καλυτερο να αφησουν τη δισκογραφια τους ως εχει (οπως οι πχ. Zeppelin) να κανουν μια reunion περιοδια και να το ληξουν το θεμα Sabbath μια και καλη.
Ακομη καλυτερο θα ηταν να βγουν σε περιοδια με μελη απο ολες τις περιοδους τους,αλλα ειναι κομματακι δυσκολο…:roll:
Ναι όπως το 97. 10 χρόνια μετά ακόμα reunion shows βλέπαμε (φυσικά και δε μας χάλασε) αλλά είμαι της άποψης ότι από τη στιγμή που η μπάντα δε προσφέρει νέο υλικό ε ας το διαλύσουν.
Βασικά τώρα λέμε λες και έγινε το reunion αλλά τέλος πάντων κουβέντα να γίνεται!!!
Μόνο οι Manowar τέτοια κόλπα αδερφέ!!
Ε τι να πω? Τον ακουσα 3-4 φορες την μερα του ποστ εκεινου (προχθες), τον ακουσα αλλες 1-2 φορες χθες και ακομα δεν καταλαβαινω τι με χτυπησε! Περιττα τα λογια!
Σχετικα με το θεμα του reunion…Τα λεγαμε χθες με Astaldo και τσουυυπ να τη και η ειδηση σημερα Μακαρι να γινει κατι, θελω σαν τρελος να τους δω ζωντανα. Αν και οπως ειπε και ο Panoulas πιο πανω, ας αφησουν το ενδεχομενο αλμπουμ. Για να δουμε…
Ετσι… [B]ΔΙΣΚΑΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ[/B] για την μουσικη που αγαπαμε, εκει ξεκινησαν ολα… Εγω ειχα παθει την πλακα μου οταν το ειχα ακουσει σε ηλικια δημοτικου…
Τωρα οσο αφορα το reunion καθηστε να γινει πρωτα και μετα βλεπουμε. Παντως δεν θα ημουν αρνητικος σε νεο δισκο, ο Ozzy που ειδαμε τον Σεπτεμβριο ηταν σε καλη κατασταση. Αν η φωνη του ειναι κυριλε, την μουσικη την γραφουν ο Tony και o Geezer. Στο The Devil You Know, οι συνθεσεις ηταν μια χαρα, οποτε γιατι να μην βγαλουν καλο δισκο?
Πάτε καλά μωρέ, που θέλετε και καινούριο δίσκο Σάμπαθ.
Αφήστε τους στη δόξα τους και στις οποίες συναυλίες-προσκυνήματα, γιατί θέλετε να μπλεχτεί το πράγμα;
Εγώ θά’θελα με Martin:):!:
Αυτο.
Δεν μπορω να βρω τι θα κερδισει καποιος (μουσικα εννοω) απο ενα νεο δισκο Σαμπαθ.
Οι συγκεκριμενοι Σαμπαθ τελειωσαν το 1978.
Ας κανουν καμια 50αρια reunion (οσα παραπανω γινεται) να προσκυναμε και τα αλλα ειναι περιττα.
Το έχω ξαναγράψει νομίζω, αλλά δεν βλέπω το λόγο να μην εκφραστούν καλλιτεχνικά οι Iommi/Butler εφόσον γίνει το reunion με τους Osbourne/Butler.
Φαντάζομαι ότι οι 2 πρώτοι σίγουρα θα θελήσουν να δοκιμάσουν κάτι καινούριο, μια που έχει φανεί ότι και ιδέες έχουν και αξιοπρεπέστατες είναι (βλ. Heaven & Hell). Το να κάνουν μια περιοδεία για να κερδίσουν μερικά $$$ παραπάνω παίζοντας τα ίδια και τα ίδια, δε θα τους προσφέρει τίποτα.
Άλλωστε ο Iommi είχε πει μετά το θάνατο του Dio, ότι έχει αρκετές (μουσικές) ιδέες, και λογικό το βρίσκω να τις διοχετεύσει κάπου.
Τα όσα κατά καιρούς έχει πει ο Ozzy του στυλ “θα κυκλοφορήσει δίσκος εφόσον είναι κάτι ισάξιο με τους δίσκους του '70” το βρίσκω λίγο περίεργο, μια και πιστεύω ότι οι μουσικοί δεν κάθονται να συγκρίνουν τα νέα τους τραγούδια με τα παλιότερα (ή τουλάχιστον, δεν πρέπει). Κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και στη συνέχεια το κυκλοφορούν.
Οπότε, προσωπικά περιμένα μια καινούρια δισκογραφική δουλειά και περιοδεία υποστήριξης ή τίποτα. Αναμασήματα του (ένδοξου, δε λέω) παρελθόντος, φτάνουν και περισσεύουν από το 1997 και πέρα.
Just my 2c…
Δε νομιζω να διαφωνει κανεις στο να μην εκφραζονται μουσικα οι Iommy/Butler αλλα τουλαχιστον να το κανουν με αλλο ονομα.
Οι Sabbath εχουν ενα ονομα να τιμησουν και εστω και μια “πατατα” να βγαλουν αυτο θα επιδρασει αρνητικα στην ιστορια τους. Το ξανα-αναφερω σαν παραδειγμα, αλλα οπως οι Zepellin διαλυθηκαν μετα το θανατο του Bonham και συνεχισαν να συνεχισαν να συνεργαζονται μεταξυ τους (πχ.Page & Plant) ετσι κι οι sabbath μετα το θανατο του Dio δεν εχει νοημα να συνεχισουν με αυτο το ονομα τη δισκογραφια τους ακομα και με την αρχικη τους συνθεση.
[SPOILER](Γνωμη μου παντα…)[/SPOILER]
Τι αλλο ονομα ρε αδερφε;;;
Δεν ειναι Γιαννης, ειναι Γιαννακης;;;
Ή μηπως το The Devil You Know δεν ηταν Sabbath;;;
Kαι απο που κι ως που ο θανατος ενος μη κλασικου μελους, μπορει να οδηγησει μια τετοια μπαντα σε τετοια αποφαση;;;