Μόνο εγώ βλέπω ότι έγιναν λίγο αγαπούληδες?! Μήπως τους χάλασε η περιοδεία με Leppard?:-s
Μπράβο με ψήσατε. Θα τσεκάρω λίαν συντόμως.
Aυτο. Ειναι too radio friendly κατα τη γνωμη μου, αλλα ακομα κανει τη δουλεια του
Δηλαδή για έναν πρωτάρη να ακούσει το πρώτο καλύτερα?
Epimeno. To diskio exei liosei kai leei. Osoi agapoulides - paliopozerades proselthete, ta kommatia einai radiofonika, magkiorika opote xreiazetai kai exoume kai ballades gia emas pou theloume agapi…
[SIZE=“4”]REVEREND WRINKLE REEEEEEE[/SIZE]!
εξαρχής φάνηκε για δισκάρα.
είναι τελικά.
συνδυάζουν πολύ όμορφα southern στοιχεία με american rock πιασάρικες μελωδίες, χωρίς να υποτιμούν το κιθαριστικό στοιχείο.
οι μπαλάντες θα βοηθήσουν εμπορικά σίγουρα, κάτι που το έχουν ανάγκη, αφού η φήμη τους έχει αρχίσει και μεγαλώνει και λίγο air play δεν θα έβλαπτε…
μιλώντας για air play είναι τεράστιο κρίμα που το Blind Man δεν έχει πάρει (ακόμα) την αναγνώρισή του. Κομματάρα και hit.
Siga siga alla stathera. To radio rock opos to theloume ksanagyrnaei…
[SIZE=“4”]SOULCREEK REEEEE![/SIZE]
Το ακουσα κι εγω πριν 2 εβδομαδες…Ο δισκος τα σπαει…
Πολυ καλυτερος απο το ντεμπουτο αλμπουμ τους…
Μεγιστες κομματαρες τα Blind Man , Reverend Wrinkle και το επος The Ghost Of Floyd Collins…!!!
Ela na mazeyomaste ta BSCopoula :lol: Theloume ki allous agapoulides mats mouts :lol:
THINGS MY FATHER SAID r[SIZE=“2”]e[/SIZE][SIZE=“3”]e[/SIZE][SIZE=“4”]e[/SIZE]…sygkinisi 8)
Αν ακούσεις το πρώτο, δεν ξέρω αν θα σου αρέσει τόσο το δεύτερο. Οπότε, ξεκίνα ανάποδα:wink:
Ψήθηκα και γω. Αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι μουσική παίζουν οι κύριοι (folk rock?), αλλά θα τους τσεκάρω !
Αυτό να χεις κατά νου και θα περάσεις καλά :p:lol:
Αχαχαχα, οκ, ας παίζουν και black metal (αν και για να το πρότεινε ο daz, σίγουρα black δε θα ναι!)… Θα ακούσω σύντομα και θα μάθω!
Death psychedelic AOR paizoun. Folklore kai superSTYSH to diskio legetai…
Ρε Νταζ, εντάξει θα γίνω προβλέψιμος και θα υποκλιθώ άλλη μια φορά. Το αλμπουμάκι τσακίζει κόκκαλα. Μπράβο ρε γίγαντα!
Pou eisai re Keyser? Se mena bravo? Sta palikaria mas ta sygxarikia. To kanane to thayma tous pali…8)
Προσωπικά το βρίσκω ολίγον mainstream για το ειδος.Θέλω να πω,πολύ γλυκερά τα ρεφρέν…Προτιμώ π.χ τους Lucifer Was και το The divine tree που σπέρνει με την σεβεντίλα του.
Πιστευω πως ειν ενα πολυ καλο αλμπουμ…και σιγουρα καλυτερο απο το πρωτο τους!!Ομως το επομενο τους αλπουμ θα ειν κορυφαιο!!! Εχουν πολυ μελλον! Γνωριζετε τις ηλικιες τους?! Ο μεγαλυτερος ειν 23!!!
Αξιωθηκα να τ’ ακουσω λιγο παραπανω.
Ωραιος δισκος παιδια, αλλα dunno, δε μου φαινεται να φτανει τη trueιλα του πρωτου. Με χαλασε κομματακι το υφος. Αυτη ειναι η αποψη για τη παρουσα στιγμη, δε το χω λιωσει κιολας για να μαι απολυτος. Θα ξαναδοκιμασω σε κανα τετραμηνο, εχω καλυτερες επιλογες προς το παρον…