Black Stone Cherry - Folklore and Superstition

Release date 19 Augoustou. Gnomes sto katallilo topic diladi edo…8)

Mπορω πολυ απλα να πω οτι ειναι ενα απο τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ νεα γκρουπς που πιστευω οτι το 'χουν και live ειναι φοβεροι??? 8)

Na do ti tha peis kai meta to neo album…Einai arketes bands pou to exoun alla apo tis problithentes oi BSC einai stin koryfi tis listas.

Gia to diskio exoun moirastei ta prota promos opote syntoma tha diareysei. FYI.

Ego tha ekfero gnomi meta ton user Potofgold :stuck_out_tongue: 8)

Στο live ηταν οντως πολυ δυνατοι.Χτυπημα,groove,τσαμπουκας και ομορφα ριφφς.Στουντιακα δεν ξετρελαθηκα απ οσα ακουσα,αλλα ειναι οντως απ τα γκρουπ που φαινεται οτι εχουν να δωσουν πραγμα μελλοντικα.

Eixan kali antapokrisi apo to Aggliko koino alaniarides?

Eιχαν, ειχαν. 8)

Ειναι αρκετα δημοφιλεις στο νησι και το φθινοπωρο θα κανουν πληρες αγγλικο τουρ σε αξιοσεβαστης χωρητικοτητας χωρους. Στο Λονδινο θα παιξουν στο Brixton Academy (χωρητικοτητα ~4.800).

Pot perimeno…

Το’χω ξαναπει, αλλά αμα ξαναβγει riff αναλογο του Lonely Train θα ξαναπιαστει ο σβερκος μου :smiley:

Eimai periergos pos tha tou fanei. Ego ksero to yfos tou Bob opote eimai ysixos mexri tin alli bdomada pou tha to akouso. Tha kano kai diakopoules kai se kanena mina tha ekfero gnomi. Xalara 8)

Εγώ πάντως έπαθα πλάκα από το single (“Blind Man”) και από εκεί τους ανακάλυψα και άκουσα και τον πρώτο δίσκο. Έπρεπε να 'χαμε ακούσει τον pot νωρίτερα… :slight_smile:

Logika tha kineitai sto style tou blind man kai oxi tou debut toso allios tha einai ekpliksi gia mena. Kalodexoumena ola pantos…

Ypopsin to diskio diereyse, den xreiazetai na perimenete san kai mena, giayto epanefera kai to thread, ti nomizete…

Κι εγώ…:frowning: Πιστεύω πως το “Blind Man” είναι από τα καλά κομμάτια του δίσκου και πως οι κομματάρες έπονται :smiley: . Έμαθα κι εγώ να έχω υπομονή, not! :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol:

Eisai megali morfi…

Οι πρώτες ακροάσεις δείχνουν πολύ δυνατό δίσκο, μάλλον ανώτερο του ντεμπούτου.

Το southern νομίζω πως βρίσκεται σε άνθιση και προωθείται αρκετά, ειδικά στο νησί.

Είναι εμφανές ότι οι BST πήραν μαθήματα από μεγάλες σκηνές.

Κάποια στιγμή πάντως διακρίνεται μια τομή με μπάντες όπως Alter Bridge και Shinedown που έτσι κι αλλιώς είναι λατρεμένοι και δεν με χαλάει καθόλου.

Μπορεί να ήταν μεγάλες οι προσδοκίες, μπορεί το ένα, μπορεί το άλλο, χίλια μπορεί, το αφτί μου όμως δεν πείστηκε. Το Blind Man είναι ένα από τα καλύτερά ΜΟΥ τραγούδια του δίσκου, με προεξέχοντα όμως τα Long Sleeves & Devil’s Queen. Ακολουθούν τα The Bitter End & Peace is Free (η μόνη από τις 4:!: :!: :!: μπαλάντες που έχει για ΜΕΝΑ λόγω ύπαρξης).

Το southern στοιχείο το έφαγε η μαρμάγκα (παραγωγού/δισκογραφικής;;:wink: και η αλλαγή του ήχου ξενίζει μιας και παραπέμπει σε πιο “αγαπούλικα” ακούσματα. Τα υπόλοιπα τραγούδια ΜΟΥ είναι από μέτρια ως αδιάφορα και με τσάντισε πολύ που η μπάντα έπαιξε με “κόφτη” λες κι αν έχωνε λίγο παραπάνω θα χανόταν το σύμπαν. Σε μερικά σημεία ακούγονται λες και κάνει τα στραβά μάτια ο παραγωγός/δισκογραφική;;; του στυλ “Χώσε γκάζια τώρα που δε σε βλέπω”.

ΜΕ απογοήτευσε ο δίσκος και την επόμενη φορά που θα τον ακούσω θα είναι μόνο 5 από τα 13 συνολικά τραγούδια του. Αδικαιολόγητος κι αναίτιος ο αριθμός των τραγουδιών, με πολλά fillers σε αντίθεση με το ντεμπούτο.

Πάω για Rain Wizard :frowning: :smiley: :frowning: :smiley: :frowning:

Tha mou aresei :bounce: :vibrate: :stereo: :lol:

Ναι…παίξε κι άλλο με τον πόνο μου :frowning:

Μακάρι να σου αρέσει ΠΟΛΥ τρελό αγόρι, μακάρι να μου άρεσε κι εμένα…τους παραγωγούς τους μέσα :evil: :evil: :evil: :evil:

Min mou brizeis ton Bob e. Einai apo alla eidi den einai apo ta dika sou. Einai theoulis…

Edit: Katse na peirakso ligo akoma ton Pot (ton agapao giayto). Bob Marlette: O koryfaios paragogos sto modern rock kai kyrios gia post-grunge. Otan pas se ayton omos (einai kai ligo almyros), epeidi exei signature sound tha kyrieysei, alla to kalogyalisma fernei kai perissotero radiofono. Ayta ta liga katatopistika. Min brizeis re Pot…se akouo! Na parousiaso tin agapimeni mou douleia apo ton Bob (ektos tou eidous tou omos), my favourite song (2005). Kroustallo…Prosexte poso modernoi akougontai oi en logo kyrioi.

Loipon…

Min akoute ton user Potofgold. Na akoute ton user Dazmaniak (me k sto telos) :wink:

To diskio spernei opos alloste itan anamenomeno. Hard Rock is back…

[SIZE=“4”]DEVIL’S QUEEN REEEEEEEEEE 8[/SIZE])

καλο και γεματο αλμπουμ . εχουν μελλον μπροστα τους .