Black Widow Records

To “records” στον τίτλο το έγραψα μόνο και μόνο για να το διαχωρίσω από την μπάντα των 70’ς (που αν θυμάμαι καλά είναι και αυτή στο ενεργητικό της).

Ποια η γνώμη σας για τις κυκλοφορίες της δισκογραφικής αυτής ? Προσωπικά τη θεωρώ μια από τις καλύτερες εταιρίες, ενώ όλα τα CD που έχω αγοράσει (καλά δεν είναι και πολλά) είναι φοβερά.
Έχουν και Bedemon μα το μάτι της Θαντέρα!!
Εγώ έχω αυτά και είμαι πολύ ευχαριστημένος

Northwinds - Masters Of Magic
Pentagram - Review Your Choices

Θα παραγγείλω και το LP των Ripper σε λίγο καιρό! Έχετε να προτείνετε τίποτα καλό ??

[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Wicked Minds, Pagan Altar(οπωσδήποτε), Minotauri κι έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τους Areknames.
Για την εταιρεία τι να πούμε τώρα, απλά σαρώνει![/SIZE][/FONT]

Minotauri το πήρα και γαμάει απίστευτα !!! Singing In The Grave, My Way . Devil Woman και Backstabber όλα ύμνοι !!
Επίσης πήρα τα Sub-Basement & A Keg Full Of Dynamite από Pentagram … δεν έχω βρει δυστηχώς άλλα ! να πάρει ότι κυκλοφορεί , εκτελείται από αυτήν την εταιρεία !

Που μπορούμε να βρούμε τους δίσκους της εταιρίας αυτής?

Τα γνωστά metal δισκοπωλεία έχουν αρκετές από τις κυκλοφορίες της, όπως και στο νετ όπου αγοράζοντας 3-4 από αυτά σε $$$$ μπορεί να σου βγει και φθηνότερα 8)

e-shop: www.labyrinthofthoughts.gr/distro/

Ορμάτε!!!:))

Κλασσικοί Έλληνες… κλέφτες…Άκου 20Ε για cd εν έτει σωτηρίω 2008!!!

Τα παράπονα σας…στη διευθυνση!:)Ίσως ετσι καταλάβουν και ρίξουν τις τιμές-ίσως!

Πήρα τα Wicked Minds και μπορώ να πω μετά από λιώσιμο ότι είναι ότι πρέπει για όσους γουστάρουν πρώιμους Deep Purple και Uriah Heep (επίσης πρώιμους). From The Purple Skies & Witchflower γαμάνε!

Επίσης για όσους δε γνωρίζουν βγήκε ένα διπλό cd των Death Row (της μπάντας του Bobby Liebling πριν επανενωθούν οι Pentragram το 84. Αύριο το παίρνω και γράφω γνώμη.

Η νέα δουλειά των Ripper , “…And The Dead Have Rizen” όμορφη, αν και όσοι περιμένουν τα φωνητικά της πρώτης τους δουλειάς , μάλλον θα απογοητευθούν.

Οι άλλες 2 κυκλοφορίες των Northwinds ωραίες επίσης, με πιο αγαπημένη το Chimeres.
Συνδυάζεται το Folk με το Doom και με κάποιες δόσεις progressive. Αν το ακούσετε την κατάλληλη στιγμή θα μαγευτείτε (βρείτε εσείς ποια είναι αυτή).

Tελευταίο , αλλά σε καμιά περίπτωση καταιδρωμένο το Conjuration By The Fire των Orne (παίζουν και τα 3 μέλη των Reverend Bizarre + πολλούς καλεσμένους). Πραγματικά δεν πίστευα ποτέ ότι θα άκουγα τέτοια μουσική από μέλη Doom μπάντας. Φοβερός δίσκαρος με το Lighthouse να με ανατριχιάζει. Folk κι αυτό , πιο προοδευτικό από το Chimeres (εδώ ακούγεται και σαξόφωνο) , αλλά λιγότερο Heavy, εγγυάται να σας ταξιδέψει. Ακούστε το πρώτη φορά με τον παραδοσιακό τρόπο , διαβάζοντας και τους στίχους μαζί.

Επίσης έχω το Abysmal Grief αλλά το έχω ακούσει Ε.Λ.Α.Χ.Ι.Σ.Τ.Α. Τόσο ελάχιστα που ούτε στοιχειώδη άποψη δε μπορώ να έχω.

Όπου αποδεικνύεται περίτρανα, για ακόμη μια φορά, πόσο μεγάλος κι εκφραστικός τραγουδιστής είναι ο Albert Witchfinder. Ελπίζουμε να βγει, και μάλιστα σύντομα, ο νέος δίσκος τους “The Tree of Life”.

Άμα πας εδώ,έχει μέχρι και κωδικό προϊόντος στο Tree Of Life των Orne , οπότε θα υπέθετες ότι σε 2-3 μήνες θα βγαινε, αλλά αν θυμάμαι καλά στο forum των bizarre, είχε γράψει ο Αlbert ότι θα κάνει τα φωνητικά την Άνοιξη.

Anyway,θα το περιμένω με ανυπομονησία.