Blacklodge - TIME

αυτο εδω λοιπον με καταφερε. ειναι απ’ τις καλες κοπιες dhg. οι Blacklodge ειναι μπαντα του Saint Vincent γνωστου απο Arrival of Satan και Merrimack. δεν θυμαμαι τη γαλλια να εχει διεισδυσει πολυ στο ινταστριαλε bm, μονο κατι Helel οι οποιοι μ’ αρεσαν τον πρωτο καιρο, αλλα στη πορεια τους πεταξα στο καλαθι με τις “κοπιες των dhg”, θα ελεγα λοιπον οτι γενικα εχει παραγινει το κακο. βλεπε και την αλλαγη πλευσης απ’ τους Αbigor στα δυο τελευταια. εδω τα πραματα ειναι πιο ρευστα, το εχω ακουσει καμια 15αρια φορες και δεν το εχω βαρεθει, ειναι και το πρωτο bm album που ακουσα το 2010 και ισως γι’ αυτο να ειμαι και τοσο ενθουσιασμενος. το αλμπουμ σφιζει απο εμπνευσεις, γεματο βιομηχανικα κατασκευασματα, συνθεσεις πανεξυπνες, ακουραστο ντραμ μασιν, οι στιχοι να σχετιζονται με σατανισμο, σχεδον σε καθε κομματι αναφερεται το ονομα τ ο υ, Vector g και SaturN οι κορυφωσεις, το συμπερασμα ειναι οτι ο Saint Vincent ειναι μεγαλη ταλενταρα και παιζει και σε πολλα ταμπλο. σε συγκριση με το τελευταιο abigor θα ελεγα οτι υπερισχυει εσθητα. επισης θα εχουμε black metal χρονια και ειμαι πολυ χαρουμενος, ηδη ειναι στα ψηλα το συγκεκριμενο.

Είναι στα άμεσα checks αυτό, το χα δει και στον μπάουελ και αμφιταλαντευόμουν να το πάρω χωρίς να το χω ακούσει καθόλου αλλά τελικά με κέρδισε η σιγουριά των Sun Of The Blind.

το Sun Of The Blind το τσιμπησα κι εγω πριν κανα διμηνο. ειχε και την πανεμορφη συσκευασια και εχει ξεμεινει στο αμαξι απο τοτε και παιζει συνεχεια. και το Blacklodge παει για αγορα εδω που τα λεμε, να ξεμπερδεψουμε πρωτα απο τις εξεταστικες και εχουμε μπολικο υλικο να παρουμε.