Προσπάθεια να φέρουμε τους Blackmore's Night στην Ελλάδα!

Όσο καιρό το fan club έχει ξεκίνησει λαμβάνω e-mails για το πότε και αν οι Blackmore’s Night θα έρθουν στην Ελλάδα…Ξεκίνησαμε λοιπόν ένα νέο εγχείρημα για να τους φέρουμε.Έχω φτιάξει ένα petition online, όπου μπορούμε να μαζέψουμε υπογραφές για να δείξουν οι fans την στήριξη τους για μία συναυλία. Θα το χρησιμοποιήσουμε για τους promoters των συναυλιών ως στατιστικό στοιχείο. Έχει αποδώσει με άλλους καλλιτέχνες!! Ας κάνουμε όλοι μαζί την προσπάθεια αυτή!!
Παρακαλώ λοιπόν, όσους επιθυμούν να δουν τον Ritchie Blackmore στην Ελλάδα, να
υπογράψουν στην ακόλουθη σελίδα! Σας ευχαριστώ!!

http://www.petitiononline.com/BNGR2009/

Φιλικά,
Νατάσα Χασάπη
Official Blackmore’s Night Greek Fan Club
http://homepages.pathfinder.gr/BlackmoresNight/

μπραβο για την προσπαθεια να φερετε τον μπαλκμορ στην ελλαδα…
αλλα δεν κανουμε καλυτερα μαζι μια προσπαθεια να τον φερουμε με το ριαλ θινγκ;

ναι του περπλ…ενη μαρκ

Δεν μπορώ να δω τον Blackmore να παίζει με μαντολίνα και αηδίες ρε γαμώτο. Βάλτο στην πρίζα το καταραμένο το όργανο… αφού το κατέχεις το άθλημα!

Το έχει βάλει και με τους Blackmore’s Night… Το βάζει εκεί που χρειάζετε ο μάστορας.

Τώρα με προκαλείς να πω τίποτα για την οπίσθια όψη της Candice και για το που βάζει την πρίζα ο θέος, αλλά τέλος πάντων !

Η Candice θα έρθει στη συναυλία?

Θες να πεις κάτι;:stuck_out_tongue:

Προτείνω καλύτερα petition για να επιστρεψει στους Deep Purple…αντε γιατι περνανε και τα χρονια…

εγω υπεγραψα…θελω να δω live τον μεγαλυτερο rock κιθαριστα ολων των εποχων πριν αποσυρθει…

Χαχα… Θεός… Εμένα μου αρέσουν πάντως και οι Blackmore 's night και η Candice. Άμα θα έρθουν θα σκάσω με στολή εποχής κανονικά! Μόνο την καριόλα την πεθερά να μην φέρει μαζί…

Ε ναι , πρέπει να γίνει ξεχωριστό petition :stuck_out_tongue:

θα τον δεις να παίζει μαντολίνο.

καμία σχέση με ότι έπαιζε σε Purple - Rainbow.

Η Candice Κάνει μόνο για γλάστρα, δίπλοα στο ηχείο. Sorry αλλά όταν την άκουσα να εκτελεί το Soldier Of Fortune τα πήρα στο κρανίο!

22η ψηφος η δικια μου

Ευχαριστούμε πολύ για όσους συμμετέχετε σε αυτό…
Είμαι πάρα πολύ συνηθισμένη στο να ακούω πολύ αρνητικά πράγματα για τους Blackmore’s Night. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ άδικο αλλά τα μουσικά γούστα είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Αυτό που μπορώ όμως να πω είναι ότι συνάντησα τον Ritchie και την Candice σε ένα κάστρο στην Γερμανία, και ο Ritchie ήταν πάρα πολύ ευτυχισμένος. Όταν εγώ ένιωθα άγχος για το πως θα μιλήσω στον κιθαρίστα που θαύμαζα όσο κανέναν, εκείνος ήταν πάρα πολύ απλός, με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ. Ήμασταν εκατό άτομα εκεί και είχα την τιμή να κάτσω μαζί τους γύρω από μια φωτιά και να τους ακούω να παίζουν μουσική μέχρι τις τέσσερις η ώρα το πρωί.

Όπως είπα, είμαι συνηθισμένη να ακούω αρνητικά πράγματα. Όμως επειδή ακούω και όλους εκείνους που ονειρεύονται να τους δουν, κάνω μία προσπάθεια. Το να σέβεσαι τις μουσικές επιλογές κάποιου νομίζω ότι είναι από τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει κάποιος εάν θέλει να θεωρεί ότι ακούει μουσική με τον σωστό τρόπο. Πάντα θεωρούσα ότι όσοι ακούνε rock είχαν μία γενικότερα ανοιχτή και ελεύθερη αντίληψη για την μουσική. Δεν θα απορρίψω κάτι απλά επειδή δεν έχει ηλεκτρική κιθάρα. Δεν βρίσκω που είναι το κακό να μην έχει παραμόρφωση ο ήχος, ή το τί τόσο πια κακό έχει το μαντολίνο σαν μουσικό όργανο. Σεβαστό απόλυτα να μην είναι αρεστό ένα είδος μουσικής, όμως αυτός ο σεβασμός πρέπει να υπάρχει και από τις δύο πλευρές.
Όπως και να’χει, ευχαριστώ όσους συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια…Απευθύνεται μόνο σε εκείνους που πραγματικά θέλουν να τους δουν…
Ευχαριστώ και πάλι.

Νατάσα

Το αν είναι γλάστρα, είναι καθαρά δική σου άποψη. Την έχω ακούσει να τραγουδάει το Diamonds and Rust της Joan Baez, και το ακρωατήριο σηκώθηκε όρθιο για να την χειρόκροτήσει. Κανείς ποτέ δεν θα αντικαταστήσει τον Coverdale ή τον Dio γιατί έχουν αφήσει την σφραγίδα τους με κάποια τραγούδια. Και ούτε έχει πει ποτέ η Candice ότι προσπαθεί να κάνει κάτι τέτοιο. Παίζουν τραγούδια των Purple ή των Rainbow γιατί τα αγαπάνε και θέλουν να δίνουν την ευκαιρία στον κόσμο να δει τον δημιουργό τους να τα παίζει live επειδή τους το ζητάνε συνέχεια.

aggelos πηγαινε γραψε στο metallica vs iron maiden.

Δεν ξέρω αν είναι ειρωνικό το post, επειδή δεν μου αρέσουν αυτά που κάνει τώρα ο Blackmore ή αν το λες σοβαρα.

Αν το λες σοβαρά απλά δεν με ενδιαφέρει να γράψω σε αυτό το thread γιατί μου αρέσουν και τα δύο συγκροτήματα. Με εξαίρεση βέβαια την γνωστή “κενή” περίοδο των Metallica.

Αν πάλι το λες ειρωνικά, δεν μου καίγετε καρφάκι. Γνώμη μου και γνώμη σου. Μετά από 30 περίπου χρόνια που ακούω μουσική, έχω την ικανότητα να κρίνω τι μου αρέσει και τι όχι. Χιούμορ έκανα και δεν προσπάθησα να επιβάλω τη γνώμη μου σε κανέναν.

Σε ότι αφορά τα τραγούδια της παλιάς εποχής που παίζουν, sorry αλλά δεν μπορώ να τα ακούσω με αυτό τον τρόπο. Έμαθα να τα ακούω με παραμόρφωση και έτσι θα συνεχίσω.

Αυτό το κομμάτι θα έλεγα και εγω, με πρόλαβες. Άσε που έχει και solara του richie με την ηλεκτρική. Δεν χρειάζεται να παίξει γρήγορα αυτός ο άνθρωπος ξανά… Είναι το άγγιγμα της νότας του που σε ανατριχιάζει (ανατριχιαστικό vibrato).

Δεν πιστεύω οτι είναι το θέμα της παραμόρφωσης. Απλά έχεις μεγαλώσει ακούγωντας μια συγκεκριμενή φωνή σε αυτό το τραγούδι και σου έρχεται κάπως όταν το ακούς απο άλλον και συγκεκριμένα γυναίκα. Εγω μπορώ να πω ότι το Soldier of Fortune με ανατριχιάζει περισσότερο unplugged απο το Starkers in Tokyo του Coverdale και δεν έχει ούτε ένα σημάδι ηλεκτρικής.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου AngelCry…και το Soldier Of Fortune,όταν το είχα πρωτοακούσει στο Starkers in Tokyo είχα πάθει πλάκα!Απίστευτα όμορφο και ατμοσφαιρικό!! Επίσης, δεν ξέρω αν έχεις ακούσει το Ariel Live από Blackmore’s Night, αλλά η Candice δίνει ρέστα (κατά την γνώμη μου πάντα) στο τελείωμα, και το σόλο του Blackmore είναι απίστευτο…
Α να προσθέσω κι εγώ ότι το solo είναι με την ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ!