Blaze Bayley σε Αθήνα, Αγρίνιο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη (27-30/11) και Καβάλα (1/12)

Λίγο άκυρο, εκτός αν θεωρείς εξίσου ντροπή της ιστορίας των Floyd την περιοδεία για το Animals καθώς και ό,τι συνέβαινε την εποχή του The Wall.

Σιγά μην κακαπέρασες με τις γυναικάρες! :wink:

Φανταζομαι οτι ολοι εσεις που κραζετε τον κακο Blaze ειστε της αποψης οτι μπηκε στην μπαντα με το ζορι, εκβιαζε τον Harris η κατι τετοιο ε?

Σημειωτεον, καθε αλλο παρα οπαδος του ειμαι, τον θεωρω και ψιλοτραγικο (πολυ καλυτερος στο δικο του υλικο βεβαια), αλλα οχι ρε παιδια, αυτο ειναι αδικια, σορυ.

Θα συμφωνήσω με Morgoth. Είναι άδικο να κατακρίνεις έτσι κάποιον χωρίς στην ουσία να έχει κάνει κάτι το μεμπτό, εκτός του ότι πήγε σε μία από τις μεγαλύτερες μπάντες ever και αντικατέστησε έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές ever. Πείτε με πορωμένο ή ότι άλλο θέλετε αλλά εγώ τα X-Factor και Virtual XI μακράν από τραγικά όπως τα χαρακτηρίζουν κάποιοι.

Στο κάτω κάτω όποιος θέλει πάει. Θα μπορούσατε να τον κατηγορήτε κατά την ταπεινή μου γνώμη αν γύριζε όλο το κόσμο και τραγουδούσε μόνο Maiden. Ο τύπος όμως προωθεί το δικό του υλικό και απ’οτι διαβάζω με αξιοπρεπέστατο τρόπο (σήμερα θα τον δω εγώ στην Καβάλα).

P.S. Για κάποιον που ανέφερε ότι δεν δικαιούτε να τραγουδάει τίποτα εκτός του Clansman νομίζω (?). Με το ίδιο σκεπτικο και ο Bruce δεν έπρεπε να τραγουδήσει ποτέ από τα album Iron Maiden - Killers :wink:

Cheers

Στο clansman δεν εχει γραψει τιποτα.Toυ Steve ειναι.
Απ’την αλλη τα τραγουδια που τα λες πλαγιως “Di’Anno” δεν ειναι μονο δικα του, δες τα credits :wink: ξεχνας τον αρχηγο που αν θυμαμαι καλα,ΑΝ ΛΕΩ,παιζει ακομα στη μπαντα.δεν ειμαι σιγουρος βεβαια…

εγω τον παω με τα 1000τον blaze και εβγαλαν τραγουδαρες μαζι του αλλα οι εποχες αλλαζουν. Ας τραγουδαει μονο τα τραγουδια που εγραψε στους maiden και οχι αυτα που “τραγουδησε”. Ουτως ή αλλως η σταμπα του Κανακη “Πρωην τραγουδιστης των Iron Maiden” θα μεινει για παντα. Οποτε τουλαχιστον ας τον ονομασουμε…Πρωην τραγουδιστης των Iron Maiden που ομως παιζει δικα του τραγουδια!

λοιπόν και τώρα βάζουμε να ακούσουμε απο το Rock in Rio, Sign Of The Cross / Clansman και απο Death on the Road, Lord Of The Flies…

έλα κοντέ, άστο… πες το trooper σε fast forward καλύτερα

α σ χ ε τ ο

ααα ναι, ξέχασα ότι εδώ λέμε μόνο οτι ο blaze δεν κάνει να τραγουδάει maiden παρόλο που ο harris και η παρέα του δεν έχουν πρόβλημα μ’αυτο …

οχι, εδω λεμε οτι ο blaze τα τραγουδαει καλυτερα απ’τον bruce #-o

Οτι δηλαδη ο Bruce το λεει χειροτερα;;; :lol:

Αλλος πρεπει να το αφησει μαλλον. :slight_smile:

Απο την αλλη, δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο Μπλειζ δεν μπορει να τραγουδαει κομματια που τραγουδησε με τους Μεηντεν. :-s

δεν ειμαστε εμεις αυτοι που θα του το απαγορευσουμε αλλα οσο συνεχιζει να τα λεει τοσο θα παραμενει ο τιτλος “πρωην τραγουδιστης”

Και ειδικα οταν λεει τραγουδια που δεν τα εχει γραψει κιολας!

Θα συμφωνήσω πλήρως μαζί σου. Οκ ο τύπος δεν είναι Dickinson, βαριά η κληρονομιά, αλλά ήταν αξιοπρεπής.

Εγω το’χω ξαναπει…προτιμω τα κομματια εποχης Bayley με τον ιδιο στα φωνητικα.Και στην τελικη ο Bayley δεν φταιει σε τπτ,κηνυγησε την τυχη του…Οι maiden τον διαλεξαν αναμεσα απο τοσους κι αυτος οτι μπορουσε εκανε.Αν θελετε να κραξετε καποιον (οσοι θελετε),αυτοι ειναι οι maiden…αυτοι εκαναν την επιλογη.

To αντίθετο… Αλλά λες για αυτές επί σκηνής ή αυτές που με συνοδεύανε? :stuck_out_tongue:

Όσο για την πρόσληψη του Blaze στους Maiden, όταν τον επιλέξανε ανάμεσα σε ονόματα όπως Andre Matos και Dougie White, σίγουρα το φταίξιμο δε πάει στον Blaze…

Ολοι ξερουν οτι οι Iron Maiden ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα και θεωρω την περιοδο με Blaze Bayley την χειροτερη τους συνολικα. Το X-Factor δεν μου αρεσει καθολου, απο την αλλη στο Virtual 11 μου αρεσουν τα 4 απο τα 8 κομματια και δεν ηταν απογοητευση για εμενα. O Blaze σιγουρα δεν μπορει να συγκριθει με τιποτα με τον Bruce ή τον Di’Anno, αλλα ειναι αξιολογος και οχι για τα μπαζα οπως λενε πολλοι και σοβαρος. Εκανε την προσπαθεια του και μπορει να μην ηταν πολυ καλο το αποτελεσμα, αλλα δεν φερει μονο αυτος ευθυνη… Αλλωστε σωστα οπως προαναφερθηκε τον επιλεξανε, δεν πηγε μονος του στους Maiden. Τωρα για τα τραγουδια που τραγουδαει, προσωπικα δεν με πειραζει να λεει και τραγουδια των Maiden, απλα με το να λεει κυριως δικα του ειναι καλυτερο για αυτον και για την δουλεια του με το συγκροτημα του. Αλλωστε βγαινει και καινουριο αλμπουμ το 2010 και ειναι καλη ευκαιρια να το προωθησει.

Εγω δεν κατηγορω κανεναν.

Ουτε το Μπλειζ, γιατι τοσο μπορουσε τοσο ειχε, ουτε το Χαρις, γιατι αν ειχε παρει καποιον καλο, ο θεος ισως να μην ειχε επιστρεψει ποτε. :smiley:

Απλα η περιοδος αυτη ηταν η χειροτερη της μπαντας.

Παντως, δεν μπορω να διανοηθω πως καποιος δεν μπορω να δει τη διαφορα κλασεων μεταξυ του Sign Of The Cross ,ας πουμε, στο Ριο και στο στουντιο. :-s

Δεν νομιζω να μην μπορει καποιος να δει την διαφορα…

Καλά σίγουρα η διαφορά είναι τεράστια και στο Sign of the Cross, και στο Clansman και στο Lord of the Flies. Και γω είμαι τεράστιος φανατικός των Maiden και όντως η πορεία που είχαν από το 93 μέχρι το 99 δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Αυτό όμως δε νομίζω να μας δίνει το δικαιώμα να κατηγορούμε έναν άνθρωπο που το μόνο που κάνει είναι να προωθεί τη δικιά του μπάντα με τα δικά της τραγουδια (τραγουδάρες) παίζοντας εμβόλιμα και 3 τραγούδια από μία πρώην μπάντα του. Στο κάτω κάτω είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος που το κάνει;

θα διαφωνησουν πολλοι,αλλα εμενα το afraid to shoot strangers μου αρεσει πιο πολυ με bailey στα φωνητικα

Ωραιες εκτελεσεις και με τον Blaze ειναι η αληθεια…Ρε σεις,ο Di Anno δλδ κανει καλυτερη καριερα απτον Bayley?Ενας κατεστραμενος ειναι,αντιθετως ο Blaze στεκεται στα ποδια του απο μονος του…κι αν συγκρινουμε και τις συνθεσεις στα προσωπικα τους σχηματα…το χαος!