Blaze Bayley σε Αθήνα, Αγρίνιο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη (27-30/11) και Καβάλα (1/12)

Ρε μπας και οντως ειναι Ραδιο Αρβυλα?¨:p

Για Ράδιο Αρβύλα το κόβω κι εγώ… Θα δείξει σήμερα…

Τελικά μετανιώνω που δε πήγα αλλά ας όψετε η γκόμενα που δεν ακούει metal και με τράβαγε στους Nouvelle Vague…

(Άλλος ένας μεταλάς του καναπέ έγινα… :lol: )

χαχα
κανα βιντεο παιζει ρε παιδια?Στο youtube δεν εχω βρει τπτ :-k

μακαρι…καλη φαση θα ειναι…:!:

Κατα 80%…αν το σκεφτειτε…Αποψε παιζουν Θεσ/νικη,και κατα τις 6 στην Θεσ/νικη υποθετω μονο Ραδιο Αρβυλα θα μπορουσε να τους ειχε…ειδωμεν

μολις τοπε…blaze baley στο τελος της εκπομπης!

Βρες το πουστη πως το βρηκα!! :stuck_out_tongue:

http://webtv.antenna.gr/webtv/live

Για όσους είναι σε PC.

Σημείωση: Δεν ξέρω αν το δείχνει γιατί είμαι στη δουλειά κι έχουν μπλοκάρει το streaming.

Πω ρε, κάθε φορά τα ίδια.

Είτε παίζουν οι KISS και έχουν 5000 κόσμο, είτε ο Blaze και έχει 50, πάντα μα πάντα οι “αγνοί” οπαδοί της μπάντας θα κατηγορήσουν τους υπόλοιπους ως οπαδούς του καναπέ, λες κι έχει κανείς υποχρέωση να πηγαίνει στο οποιοδήποτε live.

Nαι, ακούω μέταλ, θεωρώ την Blaze-era των Maiden τραγική από πλευράς φωνητικών, οπότε δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να διαθέσω χρόνο και χρήμα για να τον ψάξω παραπάνω. Ας παίζει και 17ωρο σετ. So simple…

το δειχνει κανονικα

:-k

he is oooon!

Γουσταρω blaze…αλλα…μετα απο την εμφανιση του στη tv…
πως ειναι δυνατον να ηταν αντικαταστατης του bruce???
τρελο…

Watching the Night Sky

πριν 15 χρονια φιλε μου δεν ηταν ετσι.

και παλι τοχουμε ξαναπει, αλλες οι εποχες τοτε. αλλα τα μυαλα του bruce και του steve. θελαν πειραματισμους τους καναν ηρεμησαν και επανηλθαν.

Ασχετα που το Χ Factor περιεχει υμνους μεσα αλλα τεσπα

[B]ΕΔΙΤ:

ΝΑΙ ΡΕ ΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑΙ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ X-Factor/Virtual XI (και όχι μόνο) θα είναι υπογεγραμμένα!
Λίγες ώρες μείνανε για Καβάλα!

Ραδιο αρβυλα δεν ειχαν καλο ηχο παντως…τι ζηταω κι εγω τωρα θα μου πειτε :stuck_out_tongue:

Υπηρξαν ατομα που εδωσαν λεφτα να δουν τη ντροπη της ιστοριας των Maiden?

καλο θα ηταν να κρινεις κατι, οταν το εχεις ζησει απο κοντα.:wink:

oχι ευχαριστω εχω δει άπαντα απο Μr Bean

Μην είσαι υπερβολικός.

Ντροπή της ιστορίας των Maiden δεν είναι ο Bayley που μπήκε με πάθος να προσφέρει, άφησε και κάποια καλά τραγούδια, παρά τις μέτριες ομολογουμένως δυνατότητές του, και κράτησε εμπορικά ζωντανή τη μπάντα την πιο δύσκολή της περίοδο.

Ντροπή της ιστορίας τους ήταν η περιοδεία του FOTD, που ταξίδευαν 4 με το πούλμαν, και ο Bruce με τρένο. Αν αυτό ήταν μπάντα, εγώ είμαι ο Smallwood.

Θα διαφωνησω.Ηταν πολυ λιγος για το μεγεθος και την ιστορια των Maiden.
Kοιταζω την αλλαγη Ripper -> Halford και μονο που μου ερχεται η συγκριση στο μυαλο κλαιω.
Ειναι σα να συγκρινεις Ζινταν με Βυντρα.