Bleeding Through

Με αφορμη την προσφατη κυκλοφορια του ομοτιτλου δισκου τους,ανοιγω θρεντ για το συγκροτημα αυτο.Οπως θα εχετε παρατηρησει οσοι εχετε ακουσει καποιο δισκο τους παιζουν metalcore/hardcore με γερες δοσεις black metal,πραγμα που τους ξεχωριζει.Breakthrough δισκος τους το the truth και ο αμεσως επομενος το decleration με καταπληκτικη κιθαριστικη δουλεια και σκοτεινα/ατμοσφαιρικα στοιχεια οπου τους γνωρισα.
Tην στιγμη που γραφονται αυτες οι γραμμες ακουω το καινουργιο-καλη δουλεια συνεχιζει εκει που σταματησε το decleration με ακομα περισσοτερη ατμοσφαιρα.

This Is Love, This Is Murderous αν και έχω να το ακούσει κάτι αιώνες.

Από τις πιο ενδιαφέρουσες μπάντες στον ευρύτερο χώρο του metalcore. Πειραματίζονται αρκετά (για το είδος τους πάντα), και μ’ αρέσει ο τρόπος που συνδυάζουν την καφρίλα του core με τα πλήκτρα και τα μελωδικά-συμφωνικά περάσματα, που φέρνουν στο μυαλό Dimmu, Cradle κτλ. Γενικά, σε όσους αρέσουν τέτοιες μπάντες ριξτε τους μια ματια και δε θα χάσετε.

Αγαπημένος δίσκος με διαφορά το Declaration, που είναι ό,τι πιο ατμοσφαιρικό έχουν κάνει ως τώρα, με κομματάρες όπως τα Germany, There was a Flood, Reborn from Isolation και το ΕΠΟΣ Sister Charlatan. Και το This is Love… καλό είναι, αλλά κάπου μετά τη μέση τραβάει μια κοιλιά 2-3 κομματιών και χάνει αρκετά.

Το τελευταίο μ’ άρεσε αρκετά, αλλά μου φάνηκε ότι μερικά κομμάτια ήταν υπερ του δέοντος heavy. Όχι ότι αυτό είναι κακό, αλλά μου φάνηκε κάπως υπερβολική η όλη φάση. :b Παρ’ όλα αυτά, έχει αρκετά καλά σημεία, ανάμεσα στα οποία, το απίστευτο This Time Nothing is Sacred που είναι για άπειρο κοπάνημα και το Divide the Armies με το κολλητικό καθαρό ρεφραιν.

[SPOILER]Η Marta είναι λατρεια, όχι αστεια ε…
[/SPOILER]

Το the Truth ειχα ακουσει αρκετα, και καποια κομματια ηταν ωραια… Μονο που σε ορισμενα metalcoriζανε πολυ… τα καθαρα καμια φορα με ξενερωνανε! Θα ριξω μια ματια στον νεο δισκο σιγουρα