Blind ego-numb

Νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλη προταση στον χωρο του προοδευτικου…εχουν αλλον ενα δισκο στο ενεργητικο τους και θα ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες.για παμε.

Καταρχάς είναι project του κιθαρίστα των RPWL (οι οποίοι παρεπιπτόντως έβγαλαν και μια διπλή συλλογή ) με διάφορες συμμετοχές (φωνή ο πρώην τραγουδιστής των Arena πχ) και το “Numb” είναι το δεύτερο άλμπουμ. Και το πρώτο (“Mirror”) στο ίδιο ύφος βέβαια, αλλά στην ουσία δεν είναι και τόσο μακριά από τον ήχο των RPWL. Πλησιάζει περισσότερο προς το neo prog κίνημα και στη δεύτερη περίοδο των Marillion βασικά, αλλά έχει και τα πιο heavy σημεία του και τις προβλεπόμενες Porcupine Tree στιγμές του. Μια χαρά είναι, με ωραία φωνητικά και συμμετοχή και του Igor Cavalera στις λίγες theater-ίλες του !

αυτο για τον igor δεν το γνωριζα.παντως εχει μια κομματαρα μεσα (death) η οποια τα σπαει.εντοπιζω στον ηχο τους και εγω marilion επιρροες πιο πολυ στα καθαρα τις κιθαρας και σε μερικα σολο αλλα και στην παραγωγη θα ελεγα…πολυ ιδιαιτεροι παντως…

Ειχα πεσει τυχαια πανω του περσυ λιγο καιρο αφου ειχε κυκλοφορησει και το κατεβασα απο περιεργεια. Μια χαρα δισκος, με εξεπληξε θετικοτατα. Γεματες μελωδιες, ωραια φωνητικα. Γενικα ολα καλα. Καιρος να ψαξω λοιπον και τους RPWL που ολο ακουω απο εδω και απο εκει αλλα δεν εχω ακουσει νοτα.