Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

[B]+1000000000000000000000[/B] :thumbup:
(Μακάρι αλλά φοβάμαι πως δεν…)

εγώ πάντως θα γκαρίζω 2 μέρες, ε θα βαρεθούν να με ακούν και θα το πάιξουν :smiley:
κι έχω δυνατή φωνή να ξέρεις, άνετα δούλευα λαική :lol::lol:

μλκ αν παίξουν λαστ καντλ τα επίπεδα γραφικότητας θα ξεπεράσουν κάθε όριο!!!

γραφικότητες επιπέδου manowar :lightsabre:

κάτι όπως έγινε στο sign of the hammer! Η απόλυτη έπκληξη!!

ναι σε πούστη,ναι!!!
άσε με τώρα μεσημεριάτικα, μη με βάζεις να φκιάχνω εικόνες στο μυαλό μου και είμαι στο γραφείο…
κι έχω και το άλογο στον στάβλο για να το πλύνουν, δε μπορώ να το πάρω να ιππέυσω στον καθαρό αέρα :stuck_out_tongue:

Ρε γμτ, δεν έχουμε κανέναν τρόπο να πιέσουμε, οι fans?!! :-k
Τπτ μέσω του fan club μήπως;; Προλαβαίνουμε για …petition!? :stuck_out_tongue: 8)
(και το θέμα είναι: ΠΟΙΑ μέρα… φτου ρε γμτ… έτσι και το παίξουν Παρασκευή -που ΔΕΝ μπορώ και γι’αυτό πήρα εισιτήριο μόνο για Σάββατο- την πάτησα!!#-o Αλλά, χαλάλι, να το ευχαριστηθείτε οι υπόλοιποι @ least…)

φωνή λαού οργή θεού ρε :wink:

8)8)
yeah!!

[quote="“original1924,post:729,topic:14743”]

8)8)
yeah!![/QUOTE]

“We haven’t rehearsed that one, but YOU are the masters, so…”
[B][U][COLOR=“Blue”]Θυμάστε[/COLOR][/U][/B];;
Μακάρι να ακολουθήσει κι ο Hans-i το παράδειγμα του Hans-en! 8)

Αν θυμομαστε λεει… Ανατριχιλα και πωρωση οποτε το σκεφτομαι… :vibrate: Μακαρι να μας κανουν και τωρα τις χαρες που θα ζητησουμε σε κομματια.

μαγκες οσοι πατε και παρασκευη ενημερωστε μετα για το set list σε spoiler φυσικα για να ξερουμε και εμεις του σαββατου πως να μπουμε στην μαχη:lightsabre::metal::band:

Και οι Blind Guardian μας ειχαν ακουσει το 2007 και επαιξαν το “Majesty” μετα απο απαιτηση του κοινου ο Hansi ειπε : “You Want It. You Got It”.

Φιλε KEN το σετλιστ θα το ανακοινωσουμε εννοειται και θα το σχολιασουμε. Μας βλεπω να τρωμε καμια 90ρια σελιδες για αντυπωσεις κ.α. :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. :Θα ανακοινωθει ασφαλως και στο www.setlist.fm.

για το ride the sky ε???

Το Σαββατο που θα ειμαστε πολλοι εκει ετοιμαστειτε για μαχη μεχρι τελους…

υπομονη λοιπον 2 μερουλες μεινανε μεχρι τοτε θα προσπαθησω να ειμαι ηρεμος για να μπω στην αρενα πανετοιμος:D

νομιζω πως εγινε sold out το Σαββατο…

…οσοι τυχεροι προλαβαμε…

Εχτες ξερω γω ειχε για Σαββατο 60% διαθεσημοτητα και μπαινω σημερα και βλεπω 0% και λεω τι στο διαολο :-k … Ευτυχως τα εχω αγορασει απο το Φεβρουαριο γιατι τωρα και να ηθελα δεν εχω λεφτα…

Ναι ρε για αυτη την καυλα λεω… Εσυ ετοιμασου για το Σαββατο θα σε περιμενω ντυμενος Αραγκορν…