Βλέποντας βίντεο από την Θεσσαλονίκη, πρόσεξα οτι δεν είχαν όλο τον φωτιστικό εξοπλισμό που είχαν Αθηνά. Ισχύει? Κρίμα γιατι ο φωτισμός έπαιξε μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.
Δευτερη μέρα Γ@ΜΗΣΑΝ !
Bump γιατι ετοιμαζομαι να παω Rockwave και θυμηθηκα οτι δεν ειχα γραψει εδω μετα τις 2 εκπληκτικες συναυλιες. Δυστυχως το διημερο δεν μου πηγε οπως το ονειρευομουν αν και οι Blind Guardian ηταν εξαιρετικοι, γιατι μετα την συναυλια του Σαββατου πηγα για μπυρα και μου ανοιξαν το αμαξι, μου εκλεψαν διαφορα πραγματα και οσο να 'ναι μου χαλασε πολυ ασχημα η διαθεση. Πηγα και την δευτερη μερα ομως και η συναυλια με εκανε να ξεχαστω αρκετα και να περασω παρα πολυ ωραια. Η δυναμη της μουσικης, πολυ σημαντικο πραγμα για να σε ανεβαζει οταν εισαι κατω…
Στα των 2 συναυλιων και οι 2 μερες ηταν το κατι αλλο. Η αποδοση της μπαντας ηταν φοβερη και ο αναμφισβητητος M.V.P. και των 2 ημερων ηταν ο Hansi με την φωνη του να βρισκεται σε πολυ υψηλο επιπεδο και την σκηνικη του παρουσια ισως καλυτερη απο ποτε. Ηταν η 5η και η 6η φορα που ειδα τους Blind Guardian και θεωρω οτι ηταν οι 2 καλυτερες. Η πρωτη μερα ειχε σαν συν την ανυπομονησια που εχεις για να δεις μια αγαπημενη σου μπαντα μετα απο καιρο, αλλα η δευτερη μερα ειχε σαν συν το πιο ιδιαιτερο setlist με 8 διαφορετικα τραγουδια και πολλες εκπληξεις, π.χ. το Otherland δεν το περιμενε κανεις.
Αν δεν μου ειχε τυχει και η κλοπη θα ειχα μονο υπεροχες αναμνησεις απο το διημερο που περασα με τους βαρδους, αλλα ακομα και ετσι μετα απο καιρο οι καλες αναμνησεις σου μενουν περισσοστερο. Και την επομενη φορα εκει εννοειται.
Μαλακία με το αυτοκίνητο. Πολύ όμορφο ότι διαπιστώνουμε για μια ακόμα φορά πως η μουσική σε κάνει να ξεχνάς τα αρνητικά συναισθήματα :roll:.