Σαν μετριος φαν παιζουν περιπου οτι θα ηθελα να ακουσω για να τους δω μια φορα. Αλλα δε το ελεγα καλο Rotation. και αν ημουν μεγαλυτερος φαν θα ηθελα σιγουρα περισσοτερες εναλλαγες
Θα δουμε και Αθηνα που ειναι διημερο ποσα τραγουδια θα αλλαξουν απο μερα σε μερα
Και στα 2 προηγουμενα διημερα που καναν ειχαν αλλαξει καμια 10αρια. Και γενικα, το 30 διαφορετικα σε 21 συναυλιες που λες, δε το κανουν και πολλες μπαντες. Τη τιμανε τη φανελα οι BG, απο ολες τις αποψεις.
Νταξ μας τσάκισαν για άλλη μια φορά !!!
Εξαιρετική απόδοση όπως τους έχουμε συνηθίσει άλλωστε, ο κόσμος από κάτω πανικός κλπ
Το setlist χορταστικό και για όλα τα γούστα !! (αναμένω και το αυριανό βέβαια για να κρίνω συνολικά )
Ο ήχος αν εξαιρέσεις το 1ο κομμάτι που ήταν meh, το υπόλοιπο ήταν πολύ καλός !!!
Ο χώρος ασφυκτικά γεμάτος (αλλά έχουμε περάσει και χειρότερα στο gagarin, και σίγουρα δεν ήταν όπως στο live του '11 τη 1η μέρα που ήταν απαίσια), αλλά ο εξαερισμός δούλευε δυνατά και ήμασταν πολύ ok παρόλο τον κόσμο !!!
Γενικά άλλο ένα εξαιρετικό live Guardian, που μας αφήνει με ουρεξούλες και για αύριο !!!
P.S. στο τέλος έπαιζε σαν outro, νομίζω το edge of time σε instrumental εκτέλεση χωρίς φωνιτικά και δεν είμαι σίγουρος αν είναι μόνο με την ορχήστρα, αυτή από που είναι ξέρει κανείς ?!??
Σας “φάγαμε” απόψε στην Αθήνα κατά ένα περίπου λεπτό… 8)
Βίντεο-ντοκουμέντο, δυστυχώς, δεν έχω, αλλά όλο και κάποιος θα ανεβάσει…
Για να δούμε τι θα κάνουν και οι αυριανοί ! :roll:
Όσο για τους Guardian, ό,τι και να [περι]γράψω για το live αυτής της μπαντάρας θα είναι λίγο…
:respect:
PS> Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα: μας τσάκισαν για άλλη μια φορά!! And that was a damn fine thing!
Όντως, το παρατήρησα κι εγώ και μου έκανε εντύπωση! Λες να ετοιμάζουν κάποια έκδοση-έκπληξη με ορχηστρικά από το BtRM; Όλο σχεδόν το άλμπουμ και ειδικά τα EoT, Throne και Grand Parade προσφέρονται ιδιαιτέρως για κάτι τέτοιο! :thumbup:
ασφυκτική η κατάσταση (και) απόψε.
ευτυχώς που αρκετός κόσμος λιποθυμούσε απο τα μέσα και μετά οπότε αραιώσαμε και είδαμε το live σαν άνθρωποι
Α ρε πουτ@ν@ μπαντάρα…μας “άρμεξαν” για άλλη μια φορά!! Δεν έχει μείνει στάλα ιδρώτα. Παρεμπιπτοντως τώρα γύρισα σπίτι…Ο Andre έκατσε 1.30 ωρα μετά το live έξω στο δρόμο και υπέγραφε,έβγαζε φώτο με όλους,συζητούσε κλπ. Περισσοτερα την Δευτέρα μετά και την 2η μέρα.
[SPOILER]Guardian of the Blind γαμώ το στανιό μου μέσα και όλα ίσιωμα.:bow2: [/SPOILER]
Επίσης ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ στον τυπά που έφερε το φουσκωτό πόνυ που είχαμε κάνει μπάλα την ώρα του live !!! 8)
Πείτε σετλιστ του Σαββάτου.Να μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις όσοι πάμε μόνο σήμερα.
Το πρόγραμμα είναι τι ίδιο και σήμερα?
Τι ώρα βγήκαν χθες?
Ναι πρόγραμμα ίδιο. Βγήκαν 22.00
Αποθέωση σήμερα στο gagarin
setlist (χωρίς σειρά + νομίζω ότι έχω ξεχάσει 1-2, ειδικά μετά το tribute στο Τales…το μυαλό χάθηκε)
The Ninth Wave
Welcome to dying
Majesty
Lost in the twilight hall
Otherland
Miracle Machine
Lord of the rings
Traveler in time
Journey through the dark
Prophecies
Wheel Of time
And the story ends
The Bard’s Song-In The forest
Nightfall
Tanelorn
Sacred Worlds
Twilight of the gods
Valhalla
Mirror Mirror
Και tour premier το Otherland !!!
αμε αμε !!!
το LotR σε ακουστική εκτέλεση !!!
Μπάντα και κόσμος σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ κέφια !!!
Το setlist με ΠΑΡΑ πολλές αλλαγές !!!
Νταξ δεν έχουμε να πούμε τίποτα !
Μας τρέλαναν ΞΑΝΑ !!! 8)
Περιμένουμε ηδη το επόμενο 3ημερο… Μονο αυτοί! Τι παίρνει ο χανσι και βγάζει τέτοια φωνή ακόμα; Καλύτερος και απο το 2012…
Πάντως ανάμεσα στα κομμάτια έπαιρνε ανάσες, άλλοτε λίγες, άλλοτε περισσότερες !!! Κάτι που όπως φάνηκε είχε θετικότατη επίδραση στη φωνή του !!! μην ξεχνάμε ότι ΚΑΙ ο Hansi μεγαλώνει, οπότε λογικό είναι !
Ωρα εναρξης 22.00, ωρα ληξης 00.15
Η μπαντα σε τρελα κεφια,ο κοσμος απο αλλο πλανητη,ηχος πολυ καλος και οπως ειπαν, η χθεσινη συναυλια ηχογραφηθηκε.
Με λιγα λογια,για αλλη μια φορα η συναυλια τους ηταν ΕΠΟΣ.
δεν υπαρχουν λογια γιαυτο το 2ημερο.απλα respect.
Ε και βασικά ότι είπε 1-2 σελίδες πριν ο κολοκύθας !!!
Setlist για όλα τα γούστα και υποδειγματικό rotation !!!
https://www.youtube.com/watch?v=jTpa4J20Dhw :-- :-- :-- :-- :–
Παντως για εμενα το setlist της 2ης μερας ηταν πιο καυλωτικο. Βασικα δεν μου λειψε τιποτα εκτος ισως απο Bright Eyes και And then there…Wheel of Time 2 μερες σερι ισως ειναι too much.
Ισχύει !!!
για 4η σερί φορά η 2η μέρα είχε καλύτερο setlist !!!