Blind Guardian 8 Μαΐου 2015 Principal Club Theater, 9 και 10 Μαΐου 2015 Gagarin 205

Ή μπορούν να το γεμίσουν μέχρι την εξώπορτα και με κανονικά εισιτήρια :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Άσε που έχουμε καταντήσει να κοιτάμε τον καιρό για συναυλία σε [B][U][SIZE=3]εσωτερικό [/SIZE][/U][/B]χώρο, για να ξέρουμε αν θα έχουμε σάουνα ή όχι …
(τελευταία ενημέρωση λέει για 27-28, οπότε τα 30-35 που είχαν πει αρχικά τα γλιτώνουμε !!!)

Αυτό για το ξεσκόνισμα δισκογραφίας πριν το live και ειδικά τα λιγότερο αγαπημένα είναι μεγάλη αλήθεια και μετράει άπειρα !!! (πάω να βάλω το ANATO σε αυτό το πνεύμα)

#-o Γαμώ το κέρατο μου δηλαδή…support στο Αμερικάνικο σκέλος της περιοδείας το φθινόπωρο οι Grave Digger!!! Κι εδώ ούτε καν τους Orphaned Land [-X

Ξερει κανεις αν εχουν μεινει αρκετα εισητηρια για την Κυριακη? Λογω 35αριου θα το αποφασισω μαλλον τελευταια στιγμη οποτε ελπιζω να βρω στο ταμειο.

Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια.
Το αν θα υπάρχουν στο ταμείο είναι άγνωστο.
Η τιμή είναι 32 οχι 35.

4 φορές έχω δει guardian και ζηλεύω πάρα πολύ που δε θα μαι να απολαύσω τους αγαπημένους μου βάρδους. Μένω μακριά πια. Καλά να περάσετε!

Από όσους πάνε στο live σήμερα, μπορεί κάποιος να βγάλει μια φώτο τα μπλουζάκια κλπ τιμές σχέδια ξέρετε τώρα και να τα ποστάρει μετά !?!?!?
thx !!!

Μια μερα εμεινε για το Blind Guardian διημερο, ευχομαι να μας ερθουν ορεξατοι και με αρκετα διαφοροποιημενα setlist τις 2 μερες. Βασικα περιμενω να ακουσω οσο το δυνατο περισσοτερα απο τα 30 τραγουδια που ειναι πιθανα και εχουν παιχτει μεχρι τωρα στην περιοδεια.

[SPOILER] Εδω θα πω και το παραπονο μου που λειπει και παλι το The Curse Of Feanor το οποιο δεν εχει παιχτει ποτε live αλλα θυμαμαι οτι ο Hansi σε συνεντευξη καπου το 2012 ειχε πει οτι συνειδητοποιησε οτι καποια φοβερα κομματια δεν τα εχουν παιξει ποτε live, κατονομασε το The Curse Of Feanor και ειχε πει οτι θα παιχτει στο επομενο tour… Γιατι μας αναβει φωτιες και μετα μας ξενερωνει? [/SPOILER]

Guardian_of_the_blind θα εισαι και τις 2 μερες?

Η προπώληση για τη συναυλία των Blind Guardian που θα πραγματοποιηθεί στο Gagarin 205 την Κυριακή 10/5 θα συνεχιστεί και αύριο μόνο από τα ακόλουθα σημεία/υπηρεσίες: Viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, SevenSpots. Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατεθούν από το ταμείο του Gagarin 205 την ημέρα της συναυλίας (Κυριακή 10/5).

Όχι ότι έψαξα όλο το μαγαζί(κατόρθωμα θα 'ταν με τόσο κόσμο) αλλά στο κλασσικό μέρος που είναι το merch στο Principal είχε μόνο καναπέδες.

Κατά τα άλλα συγκλονιστικοί, ειδικά στο 2ο μισό. Ένα Lord of the Rings να έπαιζαν…

Συνολικά στη σκηνή ήταν 2 ώρες κι 20 λεπτά(22:10-00:30)

1η φορα τους ειδα και δε θα με ελεγα φανατικο με το συγκροτημα αλλα ηταν παρα πολυ δυνατοι!!
Απειρη ζεστη ομως και απειρος κοσμος. Και ηθελα πολυ Imaginations, την αλλη φορα
Η ωρα ακριβως αυτη που λεει ο φιλος απο πανω

Με απλά λόγια γάμησαν!!Κάθε φορά που τους βλέπω και καλύτεροι!!!

WOW !!
2 ώρες και 20’ !!! κάνα 2 ώρες περίμενα !
πόσα κομμάτια παίξανε ?!

Επίσης οι πόρτες τι ώρα ανοίγουν ?!?!?!

(@angus yep, 2ήμερο !!)

18 (Οσα παιζουν πανω κατω σε ολη την περιοδεια)
Ειχε και And then there was silence γιαυτο ξεφυγαμε στη διαρκεια :stuck_out_tongue:

Τετοια να ακουω να φτιαχνομαι, 2 ωρες και 20 λεπτα και σε καλη κατασταση. Αυτα ειναι, θα περασουμε ενα φανταστικο διημερο.

Που το ειδες αυτο, δεν βρισκω τιποτα μονο ενα Ωρα Εναρξης: 21.00 στο viva.gr. Μηπως 21.00 ανοιγουν οι πορτες? Οποιος ξερει σιγουρα ας ποσταρει.

@Guardian_of_the_blind και εγω διημερο, I will see you in Middle-Earth.

21:00 πόρτες
21:45 - 22:00 Blind Guardian

https://www.youtube.com/watch?v=QcZu1PFd2Ak
Valhalla με 2.45 crowd solo :stuck_out_tongue:

http://www.blind-guardian.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=44744

εδώ φώτος από μπλουζάκια !!!

Χαζευα σετλιστακια Guardian. Πλεον ετσι οπως τα μοιραζουν, δε παιζει να μενει κανεις παραπονεμενος, σε καμια χωρα/πολη. Τσεκαρα και το χθεσινο, δηλαδη με

[SPOILER]Banish, Last Candle, Past and Future, Bright Eyes, Majesty[/SPOILER] τι να ζητησεις και για τι να γκρινιαξεις. Μακαρι να’χαν αναλογο υποδειγματικο rotation περισσοτερες μπαντες.

βεβαια παιζουν γυρω στα 18 τραγουδια σε καθε συναυλια και εχουν παιξει 30 διαφορετικα σε 21 συναυλιες.
πιο πολυ μετριο παρα καλο μου φαινεται το Rotation

Παιζουν εναλλαξ ολες τις top of the top συνθεσεις τους, πλην Noldor. Ουτε στο γεμιζουν με κομματια απ’το καινουριο, 2-3 παιζουν. Εσυ τι ζητας δηλαδη;