Blind Guardian 8 Μαΐου 2015 Principal Club Theater, 9 και 10 Μαΐου 2015 Gagarin 205

πάει για sold out η σαββατιάτικη

…μια χαρά…αν πάω, θα πάω στην Κυριακάτικη:):!:

1/5 http://www.setlist.fm/setlist/blind-guardian/2015/liederhalle-beethovensaal-stuttgart-germany-1bc83198.html

Συγκρίνοντας πάντως τα set list έχουν αρκετά διαφορετικά τραγούδια τις 2 μέρες
Το σκεφτόμαι κ εγώ για 2μερο.
Το μόνο κακό είναι ότι το Σάββατο επίσης θα είναι οι Ten ο οποίοι δυστυχώς μάλλον καίγονται

5 μερουλες μεινανε!!! Εχω ηδη μπει σε “mood”…Στ’αμαξι, στο σπιτι θα παει ολη η δισκογραφια συννεφο. :bounce:

Έτσι!! Σωστόόόός! :thumbup:
(μια από τα ίδια 8))

προσωπικά είμαι στο mood 20 χρόνια δεν βγήκα ποτέ για να ξαναμπώ τώρα :metal:

Κάτι άκουσα για 30-35oC το Σ-Κ …
Περαστικά μας και με το καλό η δωρεάν σάουνα … 8)

Sold Out η συναυλία των Blind Guardian που θα πραγματοποιηθεί στο Gagarin 205 το Σάββατο 9/5!!!

ήταν που είχαν μεγάλο ρίσκο αν θα γεμίσει κλπ … :tomato::tomato::evil::thumbdown::thumbdown:

Κυριακή πάει για sold out?Έχω σκοπό να πάρω εισητήριο από το ταμείο.32 θα έχει και στο ταμείο?

Αν δεν θα έχουν τελειώσει τα εισιτήρια μέχρι την Κυριακή, τότε θα υπάρχουν στο ταμείο και θα κοστίζουν 32 ευρώ.

Εγώ έπαιξα κορώνα - γράμματα με αυτήν των Accept και θα πάω τελικά εκεί. :lol:

Καλά να περάσετε. :thumbup:

…εγώ δεν το βλέπω νά’χω φράγκα…καλά να περάσετε:):!:

τελειωνουν και τα 2ημερα

Αφού έχει γίνει Σολτ άουτ το Σάββατο πώς θα υπάρχουν διημερα; :stuck_out_tongue:

Sold Out η συναυλία των Blind Guardian που θα πραγματοποιηθεί στο Gagarin 205 το Σάββατο 9/5

Welcome to the club… Πολυαγαπημενη τακτικη την οποια ακολουθω εδω και χρονια. Πριν παω σε καποιο live ακουω για αρκετο καιρο ξανα ολοκληρη την δισκογραφια της εκαστοτε μπαντας. Η διαδικασια αυτη σε βαζει στο καταλληλο mood και επισης ειναι αφορμη να ξανακουσεις την δισκογραφια και ειτε να δεις πως εχει “μεγαλωσει” και ωριμασει στην διαρκεια του χρονου ο καθε δισκος μεσα σου, ειτε να ανακαλυψεις κρυμμενα “διαμαντακια” που ισως να σου ειχαν διαφυγει στο παρελθον. Να επανεκτιμησεις γενικα τον καθε δισκο, την πορεια της μπαντας μεσα στα χρονια, να ξανακανεις το “ταξιδι” απο την αρχη μεχρι το σημερα. Με αυτη την τακτικη καθε φορα που προκειται να δω ενα συγκροτημα, θα ακουσω ξανα ακομα και τον χειροτερο-λιγοτερο αγαπημενο μου δισκο απο αυτο δινοντας του μια ακομα ευκαιρια.

Αναμενομενο, ευχομαι να μην βαλουν παλι απειρα ατομα στο τσαμπε μεσα οπως ειχε γινει στο Fuzz την προηγουμενη φορα που ημασταν σαν σαρδελες…

Εγω τσιμπησα χθες για Κυριακη,οποτε λογικα θα ειμαστε λιιιιιγο πιο ανετοι.
Για support εχει ακουστει κατι ή μπα? Να ξερω τι ωρα θα παω,εχω και μωρο παιδι σπιτι,πρεπει να το βαλω για υπνο…

Support δεν έχει. Στην Αθήνα βγαίνουν 22.00 και Θες/νικη 22.30. Αυτά από την διοργανώτρια.