παιδια ειδα σε ενα site οτι οι Blind Guardian θα παιξουν ελλαδα μεσα στο 2009!εχει ακοθσει κανεισ τιποτα για αυτο το live? στην σελιδα που το ειδα ειχε τις παρακατω dates…
Δε θα με χάλαγε να τους δω, αφού είναι απ’ τα πρώτα συγκροτήματα που άκουσα και παλιό κόλλημα, αν και πια δεν έχω ιδιαίτερες επαφές με το ιδίωμα. Όμως, έχω αποφασίσει να μη ξαναπαρακολουθήσω συναυλία σε τέτοιυς χώρους. Ούτε τζάμπα.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
corey pes plirofories
χμ οπότε σκατά…:-k:-k
καλά έχουμε ακόμα καιρό.αν και πεθένω να δω,είναι αχούρι αν κατάλαβα καλά.κρίμας…σε ένα club δε μπορούσαν να τους φέρουν αφού κάνοθν που κανουν την καλή…τεσπα.
OMG! Είχα διαβάσει κάπου ότι από 2010 κ μετά θα τους δούμε… Καλά έρχονται οι θεοί και θα γκρινιαζουμε για το μέρος? Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψωωωω :vibrate: :vibrate: :vibrate:
Αν εχω ξεμπερδεψει με φροντιστηρια, θα ειναι ο,τι πρεπει για να παει καλα η χρονια των πανελληνιων κλπ.
Ο χωρος λιγο με τρομαζει αλλα ποιος τον χεζει, πρωτη φορα θα τους δω.
Οπως τα λεει ο Νεκρομεηεμ ειναι.
Μεχρι τελη Ιουλιου κρατανε τα ρημαδια. =(
Ευελπιστω οτι θα παω. Θα αρχισω την προθερμανση απο τωρα. ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΛΟ ΜΟΥ IMAGINATIONS FROM THE OTHER SIDE.