Blind Guardian Live In Greece

λιγες ωρες εμειναν…ετοιμαζομαστε… :band:

:band: :band: :band: :metal: :metal: \:D/ :trombone: :stereo: :-({|=

Άντε λίγο ακόμα έμεινε …

Ξέρει κανείς αν θα παίξουν τίποτα αυτόγραφα στο τέλος… ??? 8)

Σας εύχομαι να είναι καλύτερη από την τελευταία συναυλία στον πειραιά που τα είχαν σπάσει!!! Ο Hansi είναι εγγύηση!!

[SIZE=“1”]οκ, για να πω την αλήθεια δεν θέλω να είναι καλύτερη γιατί σε αυτήν δε θα πάω, αλλά τουλάχιστον πρέπει να το παίξω καλός!![/SIZE]:stuck_out_tongue:

Support τελικά δε παίζει ε;;;;:-k

Λοιπόν η συναυλία χτες ήταν απίστευτη! :drunk:
Άκουσα από κάποιους ότι παίξαν κάποια μη αναμένομενα κομμάτια και ότι περιμέναν να παίξουν και κάποια άλλα, αλλά όπως και να έχει, ήταν εκπληκτικοί! Αυτό που μου έκανε θετική εντύπωση από τον κόσμο, είναι ότι αντέδρασαν πολύ θερμά στα τραγούδια του καινούριου δίσκου, πράγμα που συνήθως δε γίνεται!
Άντε και να ξανάρθουν!!
:bow:

Κυρίες και κύριοι,
θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως τον freedomofrock :stuck_out_tongue: που με πήρε τηλέφωνο την ώρα του Bard’s Song και ένιωσα λίγη από τη μαγεία, καθώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ! :cry:

Αν δεν κάνω κάπιο λάθος νομίζω ίσως με διαφορά ενος τραγουδιού το setlist ήταν το ίδιο με Θεσσαλονίκης. Ήταν τέλιοι, ο ήχος αρκετά καλός, το κοινό ακόμα καλύτερο και γενικά μια πολύ καλή συναυλία. Στα θετίκα ο χώρος όπου 1200 ατομά χωράγαν άνετα ο κλιματίσμος αξιππρέπης και γενικά ενας πολύ ωραίος αν και μικρος χώρος. Μόνο ελπίζω αύριο να παίξουν αρκετά διαφορετικά τραγούδια, όχι βέβαια ότι έχω πρόβλημα να ξανακούσω τα ιδιά…Πάω για νάνι τώρα γιατι πρέπει να έχω αντόχες και για αύριο…

Τα έσπασαν ΤΕΛΟΣ !!!

Τέτοιο βρομόξυλο δεν έχει ξαναπέσει σε όσες συναυλίες έχω πάει…

• 1 !!!

Μολις γυρισα, τα της συναυλιας αυριο… Αυτο που θελω να πω ειναι οτι [SIZE=“4”]ΕΠΙΑΣΑ ΠΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ SETLIST[/SIZE]8)

Από André ή Marcus; :-k

Απο Marcus!!!8)

Επισης θελω να πω ενα ευχαριστω στον Angmar που μου εδωσε την μπλουζα του… Εισαι μορφη Γιαννη!!!:smiley:

Πωπωπω μη μας λέτε τέτοια και πώς θα κοιμηθούμε εμείς που ετοιμαζόμαστε για αύριο ! :blink:

o drummer ti leei paidia?

Από τα όσα είδα και άκουσα ούτε ρυθμό έχανε, όυτε έκανε κάποιο λάθος που να υπέπεσε στην αντίληψη μου. Σε γενικές γραμμές πολύ καλός αν και δεν μπορώ να είμαι και 100% σίγουρος γιατί σε μία τέτοια συναυλία δεν είναι εύκολο να συγκεντρώθεις στην τεχνίκη του drummer, όταν ταυτόχρονα ξελαριγγιάζεσαι και χτυπίεσαι σαν τρελός και γενικά είσαι σε έναν άλλο κόσμο εκείνη τη στιγμή.

Αν δεν πιάσω και σήμερα τίποτα θα σε μισώ … :P:P:P

Βάλτε το σετλιστ ρε παίδες ονλάιν…

Εγώ θα πάω απόψε… Είδομεν…

FO-VE-RH sunaulia exthes!!! Epaiksan me kefi kai fanike.O Hansi egguisi + to oti epaiksan to Journey Through The Dark,ena tragoudi pou ithela para para polu na akousw,ekanan ti vradia oniriki!!! Sta thetika kai o kosmos pou itan enthousiwdis.Ante,kali diaskedasi se autous pou tha pane simera!!!

Πρώτο μου post…έχω τρακ :stuck_out_tongue:

Εχθές ήταν για άλλη μια φορά καταπληκτικά…το setlist μου άρεσε πολυ (ήθελα και το LOTR αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα).Δεν το γράφω για να έχετε αγωνία οι σημερινοι :smiley: . Ο drummer φάνηκε άνετος και δεν νομίζω να έχασε κάτι ούτε στα πιο γρήγορα κομμάτια,αν και όπως έγραψε κάποιος παραπάνω την ώρα της συναυλίας δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα.Επιτρέψτε μου να διαφωνίσω με το spoiler για το Fly 8) .Μακάρι να μην περιμένουμε ξανά τόσα χρόνια να τους δούμε… Ο χώρος μου άρεσε αρκετα,η σκηνή ήταν κάπως μικρή όμως νομίζω

YΓ:Καλως σας βρήκα
ΥΓ2:Συνεβει και ένα δυσαρεστο εχθές,στο Into the Storm λιποθύμησε προς τα πίσω ένα πιτσιρικι. Ελπίζω να είναι καλα

epiterlous to oneiro mou pragmatopiithike akousa to “Lost in the twilight hall” live:)
htane apsogoi,kai o hxos htane poli kalos.episis mou ypegrapse tin mplouza o Andre:D tha tin kornizaro

Ρε παιδιά,μπορεί κάποιος που το πρόσεξε,να μου πεί τι ώρε ξεκίνησε η συναυλία;Επειδη έχω εισητήριο για σήμερα και θέλω να πάω και γήπεδο, θέλω να δώ αν με παίρνει…