Blind Guardian Live In Greece

Νομίζω 9 και 10 με και 15 ξεκίνησε. Μετά υπογράφαν και αυτόγραφα γιατί αν είναι να κάτσω σήμερα να περιμένω???

9:10 περίπου, αλλά έλα συναυλία :P:P:P

αν ξέρει κανείς να πει plzzzz

9.20 άρχισε, 11.05 τελείωσε

Νομίζω το παιδί έπεσε στα πρώτα σπρωξίματα και μπορεί και να τον πατήσανε κιόλας. Αν τον ξέρει κανείς ας μας πει πώς είναι, γιατί φαινότανε να πονάει πολύ. σα να είχε σπάσει τίποτα…

Asto,auto me ta autografa itan aisxri fasi.Den kserw an edwsan mesa,pantws eksw me to pou vgikan tous evalan amesws sto vanaki.Elaxistoi prepei na piran…

Oso sthmeno kai an einai to “This Is Our Last Song…” kai enw oloi to 3eroun einai gamato!!!

OOOOOOO OO OO MAJESTY!!!

Ναι ρε αφού ο Andre γέλαγε γιατί ένας δίπλα μου του φώναζε we know you will play more:p

Πάντως έγω είδαν έναν π έκανε crowd surfing και καταφέραν τελεύταια στιγμή να τον πιάσουν πριν σκάσει με το κεφάλι. Α θετική εντύπωση ξέχασα να πω ότι μου έκανε και ότι οι securitαδες φέρανε και μοιράσαν μπουκάλια με νερό στον κόσμο.Ποτέ δεν πίστευα ότι θα γινόταν αυτό στην Ελλάδα, έτσι στο τζάμπα όταν οι περισσότεροι εδω προσπάθουν να βγάλουν από τα πάντα λεφτά.Ααα ναι και τους χιλιοευχάριστω γιατι πραγματικά το είχα ανάγκη…

Σας ζηλευω ρε. :frowning: :frowning: :frowning:

kai egw den eixa paei sto fuzz pou gia synayliakos xwros htan poly gamw!mono h skhnh ei8ele kati apo pisw gt fainotan san apo8hkh alla genika ola ta alla den eixa kanena provlhma kai o hxos polu kalos kai to koino para poly kalo!!!

Καλα ρε πατε καλα? Λογικο ειναι να τους βαζαν με τη μια στο βανακι… Αφου πεσατε ολοι πανω τους, ελεος!!!

Άρα το ξεχνάω και κάνω ότι και χτες, φεύγω γρήγορα για να προλάβω το μετρό … :? :? :?

Ρε οι Guardian εσπειραν το διαγαλαξιακο υπερκενο.Απιστευτοι!!!Τιποτα αλλο.

Υ.Γ Αφιερωμενο στον Tomen the omen “Μα σε ξεπερασαααααααααααααααααα αληθεια σε ξεπερασααααααααα ποοοοονεσα κι εκλαψαααααααααααααααααααα” :lol: :lol:

Υ.Γ2 Ενα μεγαλο συγγνωμη στον Maiden.Εκεινος ξερει

ΙΔΟΥ:

Ωραία! Από ότι βλέπω πήγαν όλα καλά! :stuck_out_tongue: :lol:

:evil: Δεν σε συγχωρώ! [-X

Θα μου το ξεπληρώσεις την Παρασκευή! :twisted:

:stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

Eνα κασονι μπυρες μονο για την παρτη σου :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Καλώς ήρθες φίλε Nickpes1805! :wink:

Σε κάνα 45 min ξεκινάω …

Σήμερα πάω για κάγκελο καθότι είμαι πολύ κουρασμένος από χτες… :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

(που θα πάει δεν θα πιάσω τίποτα…)

File Freedomofrock,se pliroforw oti me to pou vgike to sugkrotima eksw kai eida to mpougio na trexei epanw tous,ap`tin ksenera travixtika pisw.An sou pw oti to perimena kati tetoio den tha einai psema…

Δεν λεω οτι το εκανες εσυ, απλα να μην διαμαρτυρονται ολοι και λενε"τους ειδες, ουτε μια υπογραφη δε βαλανε", επειδη ακουσα και κατι τετοια… Με το που βγηκαν πεσαν ολοι πανω τους, λογικο ειναι να μπουν στο βαν και να φυγουνε…

File mou den tha mporousa na sumfwnisw prissotero mazi sou…