Ε βεβαια αφου ειδαν τη φατσα σου freedomofrock ειναι δυνατον να μην αποτραβηχτουνε???
:lol: :lol: :har: :har:
Εξαλλου ο Hansi αν παρατηρησατε ηταν εντελώς κουρουμπελο.Τον κραταγαν 2 και στεκοταν ορθιος με το ζορι
Ouu glyfth!! :lol:
Welcome nickpes1805!
Tha prepei na ta eipe me ton typo sto bar…
Ξεκινάω κι εγώ…Περιμένετε για φωτογραφίες το βράδυ… 8)
Ότι αγαπήμενο ένιωσα ότι δεν είδα χτες το είδα σήμερα, φαντάστικο setlist με past and future secret, lord of the rings και πολλά άλλα αγαπημένα. Τα πράγματα ήταν σχετικά ήρεμα εκεί που ήμουν εγώ(3η σειρά ανάμεσα σε Hansi και Andre) και γενικά ήταν μία καταπληκτική βραδία όπως και η χτεσινή.
Κρίμα που δεν έχει και αύριο… και είχα αρχίσει να συνηθίζω:(
Ελπίζω να τους ξαναδούμε σύντομα…
Για ριχτε setlist!!! Αντε περιμενουμε…
Τι παιξαν σημερα που δεν παιξαν χτες εκτοσ απο τα 2 που ανεφερες?
<Ανοίγει το setlist που τσίμπησε και κοιτά…>
welcome to dying[-o< :respect: :twisted: :o =P~ :papas: (και να θυμάμαι τοις ένδοξες μέρες που πρώτο διάβαζα Dragonlance μ αυτό στο repeat)
i 'm alive
past and future secret (δεν θυμάμαι τι έκαναν χτες…)
this will never end
banish from sanctyary 8O :bow2:
ashes to ashes 8O :bow2:
the lord of the rings
imaginations
punishment
Βασικα εγω περιμενα να παιξουν The Soulforged. Αλλα ουτε σημερα, ουτε χθες το επαιξαν
Edit: Η ωρα του forum ειναι 3 ωρες πισω!
Μπορω να εχω το πληρες setlist παρακαλω??
- into the storm
- welcome to dying
- nightfall
- i 'm alive
- fly
- valhalla
- time stand still
- past and future secret
- this will never end (εμένα μου λες …)
- mordred song
- banish from sanctuary
- another stranger me
- ashes to ashes
- lord of the rings (κανονικά εδω το σετλιστ είχε μια γραμμή για να γίνει το encore αλλά τελικά έπαιξαν και…)
- imaginatios from the other side (και πήγαν για encore)
- punishment divine
- the bards song
- Mirror mirror
Οπότε προφανώς σήμερα έγινε το killer live :P:P:P:P
[SIZE=“1”](και χαλάλι το ότι ξελαριγκιάστικα να φωνάζω wizard’s crow :P:P ) [/SIZE]
protimw to setlist tou savvatou
Eνταξει, το Σαββατο δεν ημουνα και δεν μπορω να πω αλλα παντως σημερα ρε παιδια ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ. Πραγματικα δεν περιμενα να περασω τοσο καλα. Ενταξει μπορει να σκασαμε, να λιωσαμε, να πεθαναμε αλλα αξιζε. Αυτο που γουσταρα περισσοτερο ειναι οτι ακουσα πολυ αγαπημενα κομματια που ηλπιζα αλλα δεν περιμενα να παιξουν οπως past and future secret, lord of the rings, banished from sanctuary και i’m alive. Πιστευω πως αν στο σετ λιστ της Κυριακης μπορουσαν να χωρεσουν Majesty και bright eyes (αντε και το Hobbit για τον Angmar:wink: ) θα ηταν πολυ παραπανω απο ΤΕΛΕΙΟ!! Anyway, ηταν αψογα.
ΥΓ1: Πολυ καλος και ο κοσμος, τετοια συμμετοχη σε κανει να γουσταρεις ακομα περισσοτερο. Βεβαια παλι δεν ελειψαν και οι μαλ…ς. Κατι παλικαρακια διπλα μου μας ειχαν πρηξει τα συκωτια φωναζοντας συνεχως μετα το τριτο (!!!) τραγουδι Bard’s Song… Αμαν ρε φιλε, ειναι το μονο που θ’ακουσεις σιγουρα γαμω την τυχη μου που σε ειχα διπλα, ασε να χαρουμε κανενα που μπορει να μην ξανακουσουμε ποτε…:blow: :blow: :blow:
ΥΓ2: Καλη φαση και το τσαμπε νερακι στο τελος… Cheers!!!
Αντε ρε δε παιζω…
Το set της Αθήνας την Κυριακη ήταν τέλειο… είχε και 2 κομμάτια παραπάνω
Στο ίδιο σημείο πρέπει να είμασταν εκτός αν το φώναζαν κι απο αλλού…Δεν είναι δυνατόν απο το τρίτο κομμάτι να φωνάζεις και ζητώντας … ποιό το Bard’s Song που θα ακούσεις standar…Τέλοσπάντων…
Στα της συναυλίας όλα ήταν απίστευτα…Κι εγώ δεν περίμενα να περάσω τόσο γαμάτα όσο πέρασα,παρά την απίστευτη ζέστη, το λιώσιμο και την ταλαιπωρία…
Σε ότι αφορά το setlist , ντάξει ήταν απίστευτο και με εξέπληξε…απο την αρχή ως το τέλος είχε αρκετές εκπλήξεις…Ίσως να ήθελα ένα μικρό πειραγματάκι όπως θέλει ο καθένας μετά απο κάποια συναυλία αλλά λεπτομέρειες…Τη σημερινή βραδιά θα τη θυμάμαι…άξιοι οι Guardian άξιος ο κόσμος με απίστευτο παλμό και συμμετοχή,άξια και τα 30 ευρώ…
Αύριο αν όλα πάνε καλά θα ανεβάσω και φωτογραφίες…cheers! 8)
Επειδή είναι η τρίτη φορά που τους βλέπω θα πω ότι απογοητεύθηκα λίγο. Αν ήταν η πρώτη, ή ίσως η δεύτερη θα τρελαινόμουνα…
Εξηγώ:
Μέτριο setlıst την Κυριακή.
- Χωρίς Brıght Eyes, Lost in the Twilight Hall, Somewhere Far Beyond (ΓΙΑΤΙ ρε Hansı? ΓΙΑΤΙ; ΠΑΙΞΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ, ΜΙΑ!), Scrıpt for my Requiem και πολλά άλλα.
Ήλπιζα σε μια μεγάλη έκπληξη όπως ήταν στο Sılo το Last Candle και η έκπληξη ήρθε με το Ashes to Ashes. Δε τρελάθηκα κιόλας, προτιμούσα εκεί ένα Noldor, ένα Theater Of Pain.
Με ένα παντελώς αχρείαστο Punıshment Dıvıne ως εκπρόσωπο του Nıght at the Opera στο Encore.
ΕΛΕΟΣ πια με αυτό το Mırror Mirror. ΕΛΕΟΣ. Μερικοί το ζητούσανε από το 5ο-6ο κομμάτι. Όταν ο κόσμος ζητάει ένα κομμάτι στους Guardıan, μόνο το Majesty και το Mirror Mirror ξέρει;
Και τελοσπάντων, ασχέτως με το σετλιστ, και 40 κομμάτια να παίζανε, υπήρχε και ένας άλλος παράγοντας ΠΟΛΥ αρνητικός.
Υπάρχει μια βασική λειτουργία στον ανθρώπινο οργανισμό που λέγεται αναπνοή. Από κει ξεκινάς και ζεις, τρως, βλέπεις lıve κτλ. Λοιπόν παίδες, έχω πάει σε 20 συναυλίες χαλαρά, τέτοια αποπνικτική ατμόσφαιρα δεν έχω ξαναδει. Τη λέξη εξαερισμό τη ξέρουν οι διοργανωτές;;;;;; Η ζέστη ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, σε κάποια σημεία δε μπορούσες να πάρεις ανάσα. Και δεν ήμουν καν αρένα, ήμουν σε ψηλότερο σημείο…
Πολύ καλός ο drummer, καλό και το Fly γα συναυλία.
Εν αναμονή της επόμενης συναυλίας με ένα πιο ψαγμένο σετλιστ…
Ευχαριστώ και τους δυο.
Το Set list της Κυριακής 'ισως ήταν λίγο καλύτερο…συμφωνώ οτι απο το ANATO μπορούσαν να παίξουν κάτι καλύτερο από το punishment divine…soulforged ή Maiden And Minstrel Knight μου αρέσουν περισσότερο προσωπικα.
Ξέρει κανείς σας αν έχουμε στο μέλλον ελπίδα να ακούμε το Otherland Live?
Λοιπόν 3η φορά που τους είδα χτες live και εχω να πω ένα μόνο
τα παλικάρια ΕΣΠΕΙΡΑΝ για άλλη μια φορα, ο κόσμος τους αποθέωσε όπως τους αξίζει , πραγματικά τα live των Guardian έχουν πάντα παλμό και ρυθμό, αποδίδουν τα μέγιστα και πάντα με καλό ήχο
τώρα θα τους ξαναδώ το καλοκαίρι Γερμανία Wacken Open Air φαντάζομαι με καλήτερο ήχο και πρώτη φορά που θα τους δω σε ανοιχτό χώρο
Συνεχίστε έτσι παιδιά, και δίσκους καλούς να μην βγάζετε κάνετε γαμάτα live για να κρατάτε κοινό
P.S. πάντος όσων αφορά τον εξαερισμό δεν λέω είχε ζέστη αλλα εγώ που είμουν arena δεν είχα πρόβλημα αέρα ίσα ίσα που δεν υπήρχε και καθόλου καπνίλα
Ta spasane…Vevaia kai meis voithisame(o Hansi eixe iperporothei…)kai vghke ena kataplhktiko live.Kai gamw th grinia orismenwn gia to setlist…mia xara gamato htan,alla klassika ellhnikh grinia,me tpt dn efxaristiomaste…Kai ekei pou hmoun egw eixame skasei apo th zesth men alla kai porothei afadasta…hmoun trith seira sthn efthia tou Andre.Ekei pou petaxthke h teleftaia pena dld kai egine o xamos…
Y.G.Dn me timaei pou to lew alla ekei pou petaxan to palikari ap’exw oi brostinoi(ton klassiko pou kratame me ta xeria…) eskasa sta gelia:lol: