Blind Guardian Live In Greece

8O 8O 8O 8O 8O

lol ρε συ …

Support παίζει μάγκες;

Καλη ερωτηση.
Λογικα,αν υπαρχει,θα ειναι ελληνικη μπαντα και θα ανακοινωθει τελευταια στιγμη…

Ως συνηθως…:stuck_out_tongue:

emena den me peirazei kai na mhn exei support alla ntaxei mlkia ayth pou kanane kai to kanane gia 2 meres ayth pou 8a pane thn 1h mera (egw)den 8a kseroun ti egine thn deyterh mera kai antistrofws.kai ante 8a mou pei kapoios ade pare kai gia tis 2 meres.ama parw kai ths 2 meres kai einai oloidio to playlist kai ola???

Την άλλη φορά αν δε κάνω λάθος ήτανε να παίξουν οι Battleroar. Αν είναι να παίξουν και τώρα θα πάθουν υπερκόπωση…

χεχε. αν και οι battleroar ειναι καλοι, οι guardian επαιξαν 2 ωρες και 20 λεπτα τοτε. δε ξερω αν με τοσο πολυ κοσμο αν θα την παλευαμε με τη ζεστη και το στριμωξιδι.

εννοειται πως εγω ειμαι μεσα να παω διήμερο. ετς, guardian-ίλα ρε!8)

Τι τα θελουμε τα supprt ρε?? Οι BG απο μονοι τους φτανουν…:smiley: 8)

¶σε και έγω ημουν και είχα φασκιώσει το εισιτήριο 100 φορές, μέσα στο πορτοφόλι, μετά μέσα στο τσαντάκι κλπ., αλλά πάλι μούσκεμα έγινε… Εγώ θα πάω Σαλόνικα μιας και θα είμαι πάνω, ελπίζω να μπορέσω να σας δώσω εικόνα…

kai mias kai plisiazoun oi meres,kapou diavasa oti oi guardian exoun etimasei peripou 35 tragoudia gia to tour kai paizoun 20 apayta se kathe emfanish xwris standar setlist, e nai ekserountai war of wrath,into the storm,bards song,fly,mirror mirror kai valhala sigoura

Σε σχέση με αυτό που λες φίλε Argail, μπορεί να τους υπενθυμίσει κάποιος ότι έχουν και μια κομματάρα που λέγεται “Somewhere Far Beyond” και άλλη μια “Theater of Pain” και ότι πρέπει να τα παίξουν κάποια στιγμή;;;;; Μεταξύ μας θα γούσταρα και το Noldor τρελά αλλά πολλά ζητάω εε;;;;

Πες τα!
Θελουμε και Hobbit,Curse Of Feanor,Traveller In Time και πανω απ’ολα MAJESTY(καλα αυτο συνηθως το παιζουν αλλα δεν μπορουσα να μην το αναφερω 8) )

Κυριως Majesty, καλα το ειπες!!8)

Κανα πιο προσφατο setlist παιζει;:-s

Σταυρωστε τα δαχτυλα σας να κερδισω προσκληση ε!8)

[-o< :thumbup: :thumbup: :ok: :papas: :papas: =D> :smiley:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΖΑΦΕΙΡΗ!!!

Egw Esteila mpas kai kerdisw gia thn allh mera:p

Egw 1 kommati 8elw na paixoun trela!!

[SIZE=“4”]Nightfall[/SIZE]

Και εγώ έστειλα για την άλλη μέρα:P

E αυτό θα το παίξουν έγω θα ήθελα να ακούσω banish from sanctuary, hobbit , past and future secret και lord of the rings…Αλλά μάλον ζητάω πολλά:P

Μόλις πήρα το εισιτηριάκι στο χέρι μου για τη δεύτερη μέρα.Είναι το νούμερο 413 που σημαίνει οτι πάει καλά η προπώληση.Είδωμεν

Το ροζ-λαχανί χαρτάκι του εισιτηρίου είναι άθλιο πάντως :stuck_out_tongue:

Άκουσα ότι τα εισιτήρια για την πρώτη μέρα (Σάββατο) έχουν εξαντληθεί… Ισχύει; Και ξέρει κανείς αν πουλάει εισιτήρια μόνο το ticket house ή και Metropolis κτλ;

πολλα θες. :stuck_out_tongue: οι guardian εχουν αρκετο καιρο να παιξουν καποια στανταρ οπως το Traveller In Time. το hobbit το επαιξαν το 2002 και ειχα παει την αλλη μερα του διημερου. δε θα ξανακανω το ιδιο λαθος… :twisted: