Blind Guardian Live In Greece

οι μερες πλησιαζουν…αναμενουμε…:smiley:

σημερα πηρε φιλος εισιτηριο για κυριακη. νουμερο 715 νομιζω. 400 εισιτηρια μειναν πανω κατω λογικα…

Και γω πηρα σημερα για Κυριακη αλλα…4!!! Νουμερα, 752-755.
Αντε, καλα να περασουμε!! :slight_smile:

Eλπιζω να μην παιξουν το And Then There Was Silence…
Ειναι 14 λεπτα για ενα μετριο (για μενα) τραγουδι,τη στιγμη που θα μπορουσαν να παιξουν 2-3 αλλα πολυ καλα στη θεση του.Ασε που γινεται και κουραστικο…

+1:)

Ας βαλουν κανα Last Candle ή κανα Run 4 the night…:metal: :rockon:

Eγω θα γουσταρα απειρα το age of false innocence,το λατρευω αυτο το κομματι.

χλωμο. το ραν φορ δε νάιτ εχουν καιρο να το παιξουν. το λαστ καντλ το επαιξαν σε εκεινη την συναυλιαρα στο σιλο.:smiley:

Στο σιλο είχαν παίξει και το and then there was silence που το θεωρώ κομματάρα κατά τη γνώμη μου… Τότε είχα απίστευτο κόλλημα και χάρηκα πολύ που το έπαιξαν! ¶σε που ήξερα όλους τους στίχους και στα 14 λεπτά δε μου ξέφυγε τίποτα!!8)

Παιζει να ειναι και το καλυτερο που χουν γραψει για μενα. Για Θεσσαλονικη υπαρχουν tickets?

re paidia ginetai apo kapou na vlepoume posa eisithria emeinan…estw kai me argo update?Ennow apo site eteriwn ki etsi…

Λοιπόν παίδες, βιαστείτε γιατί δεν έχουν μείνει πολλά.

Πήγα σήμερα και πήρα ή το 840 ή το 880 (μάλλον 880). Δε θυμάμαι ακριβώς γιατί τα κράτησε ένας φίλος τα εισιτήρια. Αν σκεφτούμε ότι χθες κάποιος είπε ότι πήρε το 750 και σήμερα το 880, φεύγουν γύρω στα 100-150 εισιτήρια τη μέρα. Και βέβαια πολλοί θα σπεύσουν να πάρουν την τελευταία μέρα (Ελλαδάρα αθάνατη) Αν ισχύει ότι έχουν βγει μόνο 1200 εισητήρια, δεν έχετε πολύ χρόνο…

Πριν λίγο ξύπνησα και έβλεπα στον ύπνο μου οτι οι Guardian παίζανε το majesty…Σηκώθηκα, κοίταξα την ημερομηνία και έμεινα παγωμένος…3 μέρες μείνανε…θα βγει αληθινό το όνειρο ? Είδωμεν :smiley:

Mακαρι μακαρι μακαρι μακαρι…:smiley: 8)

Maiden η προσκληση που σου εκανα ισχυει (αν θυμασαι) :wink:

Σοβαρά μιλάς; :o :o

:vibrate: :bounce:

Check your p.m. :wink:

Υuppiiiii κερδιάσα πρόσκληση από το site για την Κυριακή.Θα δω Guardian διήμερο.

[SIZE=“7”]ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ[/SIZE] (και για όσουε λένε να μην γράφω με κεφάλαια γιατί είναι σαν να φωνάζω,φωνάζω, απο την χαράααα μου!!!)

:cry:

Wraios re!!!

Τι ώρα ανοίγουν ρε παίδες οι πύλες;

Και τι ώρα ενδέχεται να ξεκινήσουν;

Sto eishthrio grafei oti wra enar3hs einai 9.00

3erei kanei pws mporw na paw apo aigalew?