Blind Guardian Live In Greece

hehe…exw to 77 gia Kiriakh…ade na doume…btw xerei kaneis posa ticketakia peripou exoun figei??

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=119485#post119485

:wink:

parallhlh opws pas gia phraia dexia h aristera???kai se pi ypsos akrivws ths syggrou??

Egw mperdeythka!!!as kanei kapoios ena proxeiro map na tos steilei re magkes gt to kovw na thn xanw thn synaylia!!!

Ρε, ειναι πανω στην Βουλιαγμενης, παιρνεις ενα λεοφωρειο και κατεβαινεις μετα το νεκροταφειο!:slight_smile:

Εκεινο που κανεις τις φωτογραφησεις σου?

:-s

Entaxei magkes thn vrhka thn lysh!!!

Gigatron mporeis na kateveis aigalew kai na pareis to 856(an 3ereis alliws pes mou na sou pw) kai stamatas prwth vouliagmenhs!!

Οχι, η φωτογραφεια εκεινη ηταν στην Αρκαδια… Που να βρεις σε αθηναικο νεκροταφειο τετοια ατμοσφαιρα…:lol: :stuck_out_tongue:

Ρε είναι πολύ εύκολο να βρείτε το Fuzz…

Κατεβείτε στο κέντρο Ακαδημία στα λεωφορεία και ρωτήστε ποια περνάνε απο Βουλιαγμένης…Ρωτήστε να σας πούνε 3-4 (σύνολο θα περνάνε καμιά 20αριά, ούτε που θυμάμαι.)Θα πάρετε όποιο λεωφορείο βρείτε πρώτα και όταν το λεωφορείο περάσει τις στήλες του Ολυμπίου Διός θα στρίψει αριστερά όπως πάει ο δρόμος…

Όταν περάσει το φανάρι θα βρίσκεστε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης…Εκεί ακριβώς στη γωνία στο δεξί σας χέρι θα δείτε το Fuzz (παλιό club22 , Βουλιαγμένης 22 δηλαδή) Εκεί θα σας περιμένουν οι Guardian :bow:

…Άλλη λύση είναι να κατέβετε με μετρό Συγγρού Φιξ και να περπατήσετε κανα 5άλεπτο - 10άλεπτο)…Δεν είναι τίποτα…
Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός

SOLD OUT η Θεσ/νίκη

Όταν λες sold-out η Θεσσαλονίκη,για πόσο κόσμο μιλάμε?Να ξέρω από πόσο νωρίς να πάω να πιάσω κάγκελο!

1000-1200 ατομα

Ρώτησες ticket house?Γιατί εγώ δεν έχω πάρει…

Ναι και μου είπαν, “εξαντλήθηκαν τελείως” οπότε δε τελείωσαν από το ticket house μόνο αλλά από παντού.

Give it to me I must have it…

ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ, ΠΡΟΛΑΒΕ!!!
ΤΑ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ TICKETHOUSE ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ-ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ…

Πραγματικα δεν θα μπορουμε να αναπνευσουμε…Εδω στους Saxon που ειχε 600-700 ειχαμε λιωσει απο τη ζεστη.
Φαντασου τωρα…

Αγαπητοι συμπροτευουσιανοι, το βραδυ θελουμε setlist και εντυπωσεις!!!

Καλα να περασετε!!!:slight_smile: :slight_smile:

O καιρος γαρ εγγυτατος!:stuck_out_tongue:

Ναι αλλά σε spoiler όπως και τα σχόλια πάνω σε αυτό …

(1η συναυλία που δεν θέλω να μάθω το setlist lol )

Κατα τα άλλα θα είναι γα|/|ατα 8) 8) 8) 8) 8)

ΕΔΙΤ : αν τελικά βρείτε και έναν χάρτη θα είμαι υπόχρεος…

Ξεκιναω για τη συναυλια.
Τα λεμε το βραδυ.
Θα σας εχω και φοτος.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΓΚΑΡΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΝΣ!