Blind Guardian ? Somewhere Far Beyond

Blind Guardian είναι θρύλοι του μετάλλου δύναμη σκηνή, και για έναν πάρα πολύ καλό λόγο: είναι εντελώς εκπληκτικό. Δεν ήμουν ποτέ το μεγαλύτερο το power metal fan, αλλά κάτι για Blind Guardian και αυτό το άλμπουμ ιδιαίτερα απλά κλικ μαζί μου. Συνήθως το power metal είναι πάρα πολύ cheesy, δεν είναι αρκετά βαρύ, ή ακριβώς πάρα πολύ σκληρά ηλίθιο και unoriginal για μένα να με νοιάζει. Ωστόσο, τα πάντα σχετικά με αυτό το άλμπουμ, από την αρχή μέχρι το τέλος, είναι το πώς ακριβώς το power metal πρέπει να ακούγεται. Θα μπορούσα να ακούσετε αυτό το άλμπουμ κάθε μέρα και ποτέ δεν βαρεθεί με αυτό? είναι ότι η καλή.

Φυσικά, ο κύριος ισοπαλία σε αυτό το συγκρότημα είναι τα ισχυρά φωνητικά του Hansi, και αυτός είναι σε καλή φόρμα εδώ. Αργότερα, Hansi θα έχουν πάρα πολύ διασκεδαστικό να πειραματίζεται με τις φωνητικές στρώματα και τέτοια, αλλά ως επί το πλείστον εδώ, αυτός είναι αρκετά συγκρατημένη και δεν αισθάνεται σαν πάνω από την κορυφή, όπως ο ίδιος υπήρξε από αργά. φωνή Hansi Εντολές τη μουσική, και χωρίς αυτόν, Blind Guardian θα ήταν μια καλή, αλλά δεν είναι μεγάλη, μπάντα. Έχει το χάρισμα, δύναμη και συναίσθημα? Με λίγα λόγια, αυτό που κάθε Power Metal τραγουδιστής θα πρέπει να φιλοδοξούν να είναι. Όπως ανέφερα νωρίτερα αναθεωρητές, ακούγεται σαν ένα βάρδος Μεσαίωνα που έχει κατά κάποιον τρόπο βρήκε το δρόμο του για την εποχή μας. Standout track “Η Quest για Tanelorn” δείχνει πόσο ευέλικτο Hansi είναι, και είναι μία από τις περιπτώσεις όπου τα χορωδιακά φωνητικά χρησιμοποιούνται σωστά Blind Guardian? ο χορός είναι απλά μαγευτική. Φυσικά, μπορεί να είναι μεροληπτική ελαφρώς Λατρεύω τα μυθιστορήματα Αιώνιος Πρωταθλητής αυτό το τραγούδι βασίζεται σε, και αυτό το τραγούδι είναι ένα ταιριαστό soundtrack για μέρη αυτών.

Η άλλη κύρια κλήρωση του αυτό το άλμπουμ, για μένα τουλάχιστον, είναι οι κιθάρες. Μετακίνηση αβίαστα μέσα από μεγάλη riffing, μελαγχολία ήσυχα μέρη και απίστευτα solos, οι κιθάρες είναι σε όλη τη χώρα. André Olbrich είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα στην επιχείρηση, και αυτός λάμπει εδώ. solos του είναι καλαίσθητα και έχουν αρκετά ακριβώς τεμαχίσει για να σας κάνει πραγματικά να καθίσουν και να λαμβάνουν ειδοποίηση χωρίς να βαριούνται με περίσσεια wankery. Ντραμς και μπάσο δεν είναι πραγματικά αξιοσημείωτο, αν και υπάρχουν κάποια τρομερή κοντραμπάσο τρέχει εδώ και εκεί που χτίζουν την ένταση στη μουσική? το rhythm section είναι στερεό, να πούμε τίποτα περισσότερο τις ανάγκες.

Τα ακουστικά μέρη και μπαλάντες είναι επίσης πολύ καλά κάνει? Συνήθως, μπαλάντες είναι η πτώση για τις περισσότερες μπάντες μμ, αλλά ο συνδυασμός της συναισθηματικής παραγωγής Hansi και επιδέξιος παίξιμο του Andre κάνουμε να λειτουργήσει. Αν και αργότερα στην καριέρα τους Blind Guardian θα γυρίζω λίγο πολύ βαθιά μέσα μελοδραματικό έδαφος, όλα λειτουργούν ακριβώς εδώ. Ακόμη και “Black Επιμελητήριο”, το οποίο είναι ακριβώς Hansi και ένα πιάνο, είναι εκπληκτική. Είναι σπάνιο ότι ένας τραγουδιστής μπορεί να βάλει τέτοια γνήσια συγκίνηση στη μουσική τους.

Το κερασάκι στην τούρτα για αυτό το άλμπουμ είναι η παραγωγή. Είναι, τα χέρια κάτω, μερικές από τις καλύτερες παραγωγής σε metal άλμπουμ που έχω ακούσει ποτέ. Βαριά, κρυστάλλινα κιθάρες, ένα ωραίο, ακόμα και ανακατεύουμε, ισχυρό και εκ των προτέρων φωνητικά, είναι πραγματικά μεγάλη. Εύχομαι περισσότερες metal μπάντες είχαν την ικανότητα και τα χρήματα για να πάρετε μια παραγωγή όπως αυτή. Είναι μια ευχαρίστηση να ακούσει.

Ακόμη και για κάποιον που δεν αρέσει ιδιαίτερα το power metal, αυτό το άλμπουμ είναι εντελώς εκπληκτικό. Δεν μπορώ να βρω ένα ενιαίο κακό πράγμα σχετικά με αυτό. Το αγαπώ.

Το κοπή τη πίτα. :smiley: