BLOCK 33. Opening Festival 28-29-30 Αυγούστου

To thread αυτό θα μπορούσε να πάει και στα events αλλά αφού περιέχει live μπήκε εδώ

Ένας καινούργιος χώρος πολιτισμού ανοίγει τις πόρτες του από τα τέλη Αυγούστου
στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

BLOCK 33. Ένας χώρος με μεγάλη ιστορία (πρώην Υδρόγειος live stage) δυναμικό παρόν και ατίθασο μέλλον. Σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης, ένα πραγματικό block τεχνών, μουσικής, επικοινωνίας και πολιτισμού. Με κύριο μέλημα μας την ανάδειξη του ιστορικού κτιρίου (παλιό εργοστάσιο βυρσοδεψείου) δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι 5 διαφορετικούς χώρους (χώρος εικαστικών και performing, συναυλιακός χώρος, καφέ μπαρ, στούντιο ηχογράφησης, καφετέρια). Ο χώρος θα φιλοξενήσει άμεσα συναυλίες ελλήνων και ξένων μουσικών, εικαστικές εκθέσεις, καλλιτεχνικά φεστιβάλ, εναλλακτικές γιορτές.
BLOCK 33. Opening Festival 28-29-30 Αυγούστου. 3 μέρες γεμάτες συναυλίες από τοπικά συγκροτήματα και DJs και παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο. 33 σχήματα της πόλης μας και των γύρω περιοχών θα βρίσκονται στη σκηνή του Block33 για να γιορτάσουμε με αυτόν τον τρόπο το άνοιγμα ενός χώρου που φιλοδοξεί να γίνει το σημαντικότερο πολιτιστικό κέντρο της πόλης, ζυμωτήρι για νέους καλλιτέχνες και ανήσυχα μυαλά.
BLOCK 33…ένας χώρος, μια πόλη, μια παρέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολυ ευχαριστο νεο!!Εχουμε απειρες αναμνησεις απ την Υδρογειο και πραγματικα ηταν απαραιτητος ενας ακομα συναυλιακος χωρος,μπας και αρχισει παλι η πολη να βρισκει τον χαμενο της συναυλιακο εαυτο,μετα την απιστευτη παρακμη των τελευταιων χρονων.

Καλη αρχη!

Δεν έχω δει ακόμα την διαμόρφωση του χώρου αλλά έχω μεγάλη περιέργεια.
Το καλο είναι ότι η φετινή χρονιά θα έχει πολύ “ψωμί”!!! :slight_smile:

τι ωρα θα ξεκιναει ο τζερτζελος?

+2112 κωστα χωστα

απλος για ακομα μια φορα παιζουν οι ιδιοι κ οι ιδιοι που “καταφερνουν” να παιζουν κ σε ολα τα αλλα stage της πολης…

Ε κλασικα μωρε,αλλα οκ,ενας χωρος ακομα χρειαζεται!Και 2 και 3 μη σου πω.Μακαρι να ειναι ανακαινισμενος ωστοσο και να μην εχει καποια"κακα" της Υδρογειου και μακαρι ο κοσμος να στηριξει την οποια προσπαθεια και την “τοπικη” σκηνη.

Και φυσικά έχεις δίκαιο εδώ. Να τονίσω όμως την παρουσία ενός νέου σχήματος ελληνόφωνου ροκ. Τους Ίρις που θα βρίσκονται στην σκηνή του Μπλοκ την Κυριακή και λίγο μετά τις 8. Μπορείτε να τους τσεκάρετε εδώ http://www.myspace.com/artinhastevents. Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει! :smiley:

Και για όσους τυχόν βρίσκονται στο πρώτο πόδι της Χαλκδικής το Σάββατο, οι Ίρις θα παίξουν και στο Ζύθειον της Χανιώτης το βράδυ.

Δεν θα συμφωνήσω.Υπάρχουν αρκετά ονόματα που ούτε τα ξέρω.