Blonde Redhead

Γειά ,θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα συγκρότημα που ανακάλυψα πολύ τυχαία στο youtube πρίν ενα χρόνο.Ακόμα και με το πρώτο τραγούδι που άκουσα απλα τρελάθηκα.Από εκεί και πέρα ήτανε θέμα χρόνου να γίνουν οι αγαπημένοι μου.Παραθέτω πιο κάτω το τραγούδι που πρωτοάκουσα.Γενικά δεν είναι πολύ γνωστοί αλλά πιστεύω αξίζουν πάρα πολύ :slight_smile:

Νταξ μωρέ… γνωστοί είναι

πολυ καλο συγκροτημα με ομορφο ηχο. Αγαπημενη τους κυκλοφορια πιθανοτατα το Misery Is a Butterfly. Μαλλον απο τα σχετικα λιγα shoegaze συγκροτηματα οπου κρατανε την μελωδια της κιθαρας εναντι της παραμορφωσης οπου κυριαρχει πλεον.
Μιας και υπαρχει μια γενικοτερη αναβιωση στον ευρυτερο χωρο, ελπιζω να βγαλουνε κατι μεσα στο 2014 και αυτοι.

Ναί και εγώ έχω ακούσει οτι τα τέλη του 14 θα κάνουν κάτι.Μακάρι :slight_smile:

'σπέρα… και μένα μ’αρέσουν πολύ. το misery is a butterfly είναι και το πιο γνωστό τους νομίζω, μαζί με το 23 … τωρα πλέον έτσι όπως παίζουν τους παρομοιάζω με τους piano magic… τελευταία άρχισα να εκτιμάω και τα παλαιότερά τους άλμπουμ, όπου ήταν πολύ πιο noise, πιο πειραματικοί και, ίσως, ιστερικοί - αλλά και το τελευταίο που άκουσα απ’αυτούς, το penny κάτι, μου άρεσε αρκετά (π.χ. το Oslo - περί ορέξεως βέβαια) … βεβαια προσωπικά δεν θα μπορούσα να τους ακούω για πολύ, γιατί έχουν σημαία, οροφή και χώμα απο κάτω τους την μελαγχολία που συνορεύει με μια κατάθληψη…

Εμένα τα αγαπημένα μου ειναι το “La mia violenta” και το “Penny Sparkle”.Συμφωνώ γενικά μαζι σου αν και μου αρέσει να τους ακούω κάθε μέρα :P.Ναι αυτά τα πεσιμιστικά και μελαγχολικά αισθήματα είναι που μου αρέσουν σε αυτό το συγκρότημα…

Ειχανε βγαλει ειδηση για νεο υλικο μεσα στο 2014. Παρα πολυ καλα νεα, μιας και εχουνε πολυ αξιολογη μουσικη πορεια και εξελιξη, θελω να πιστευω πως θα ειναι ενδιαφερων η νεα κυκλοφορια τους. Για περισσοτερα δειτε εδω:
http://www.windishagency.com/artists/blonde_redhead

Εξυπακουεται πως ακους την shoegaze εποχη των Lush.

Δεν το είχα διαβάσει επίσημα οτι θα κυκλοφορήσουν νέο album.Ευχαριστώ μου έφτιαξες τη μέρα! :P-Ναι όντως ακούω Lush :slight_smile: