Μαλλον ο K.Man αναφερετε στο θαψιμο,εεε sorry review του rocking για το support… #-o
Μη μασατε ρε!Παντα θα υπαρχουν και αυτα!
Edit:Ειδικα αυτο με την “ατυχη” διασκευη του Perfect Strangers ειναι για πολλα γελια!
Μαλλον ο K.Man αναφερετε στο θαψιμο,εεε sorry review του rocking για το support… #-o
Μη μασατε ρε!Παντα θα υπαρχουν και αυτα!
Edit:Ειδικα αυτο με την “ατυχη” διασκευη του Perfect Strangers ειναι για πολλα γελια!
εστω και καπως καθηστεριμενα να πω οτι κι εγω περασα καλα…πολυ ωραια ηταν,ισως αν 2-3 κομματια ηταν διαφορετικα να ηταν ακομα καλυτερα ομως…
Στο τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στο ελληνικό συγκρότημα που άνοιξε τη συναυλία, τους Ivory Tower (www.myspace.com/theivorytowergr). Δε θέλω να αδικήσω τα παιδιά, είναι χρόνια στο χώρο και έχουν γράψει πολλά καλά κομμάτια, αλλά η συναυλία με τους Cult απλά… δεν τους βγήκε. Λίγο το αδιάφορο κοινό για το είδος μουσικής στο οποίο οι ίδιοι αρέσκονται, λίγο η στατικότητα στη σκηνή, λίγο η ατυχής επιλογή για τη διασκευή του “Perfect Strangers” έκαναν δυστυχώς το αποτέλεσμα να φανεί κατώτερο του αναμενόμενου.
για αυτο το σχολιο μιλατε…
πολυ σωστο το βρισκω!
ασχετο αλλα γαι να σας δω πιο zeppelin riff παιχτηκε απο τον Dharma? ε?ε?ε?
για να σας δω?
Ίσα - ίσα οι Ivory Tower στάθηκαν καλά και πετυχημένη ιδέα η διασκευή του Perfect Strangers… Ας μην είμαστε τόσο σκληροί, έχουμε δει και πολύ χειρότερα…
Ντάξει, τα παιδιά (οι ivory Tower) είναι παρα πολύ καλοί σ’ αυτό που παίζουν και γούσταρα πολύ που τους άκουσα -και το ήξερα από πριν ότι θα γούσταρα επειδή είχα ακούσει μερικά κομμάτια τους.
Αλλά όταν δεν είσαι “φαν” του είδους, λογικό είναι να σου φανούν κάπως έτσι.
Δλδ, για παράδειγμα αν έβλεπα τον bluezlick να έλεγε ότι οι Ivory Tower μάμησαν, έ τότε θα έμενα κάπως έτσι --> 8O 8O
Κλασικότροπο heavy παίζουν τα παλικάρια. Το πιο πιθανό είναι να ακούγονται ενοχλητικοί σ’ όποιον δεν έχει ψαξει το είδος
Κατά τ’ άλλα αυτό το “Λίγο το αδιάφορο κοινό για το είδος μουσικής στο οποίο οι ίδιοι αρέσκονται” που λέει ο Κωστής σαφώς ισχύει. Αλλά εμένα δε με χάλασε καθόλου. Δεν είμαι της άποψης ότι τα support πρέπει αναγκαστηκά να παίζουν το ίδιο στυλ με τους headliners.
αστα αυτα τωρα!
πες πιο zeppelin riff παιχτηκε
Κανενα στοιχειο; Ποτε ποτε; :-s
Τελικα κι εμενα μου αρεσαν οι Ivory Tower παντως, πολυ καλη εμφανιση.
γαμωτο επεσαν πραγματικα μισο μετρο απο μενα…ενας γνωστος μου διπλα μου την εχασε πραγματικα μεσα απο το χερι του…