Blue Oyster Cult - Live in Athens 2008

αν και παιξαν αρκετη ωρα και ειχαν καλη αποδοση δεν τρελαθηκα απ’το live, ισως επειδη το μισο συγκροτημα ηταν session μουσικοι. γενικα ηταν καλοι παντως…

οι boc χτες ηταν απιθανοκαι δε νομιζω να εφυγε κανεις παραπονεμενος(εκτος απο αυτους που περιμεναν το astronomy).οσο σκεφτομαι οτι πηγα να χασω τετοιο live.

Χωρίς να περισσότερα για τους Blue Oyster Cult από έναν μέσο ροκ-οπαδό, οφείλω να παραδεχτώ ότι η συναυλία ήταν πολύ καλή και κατά διαστήματα σκέτο trip, ειδικά στα μακρόσυρτα σόλο, όλων των οργάνων.

Εύγε και εις ανώτερα σε μπάντα και διοργανωτές.

Ετσι συναυλιαρα χτες!Καυ εμε οι 2 καλυτερες στιγμες ηταν το Joan crawford και το τελος με το hot rails to hell!!Γενικως ειχα πορωθει πολυ ασχημα και ηθελα και αλλα κομματια!!!Δηλαδη δεν γονοταν ναιξουν καμια 20αρια?:smiley: …Η εστω να μην ειχαν αφησει τοσο μεγαλο ντραμ σολο:wink: :? …Ο Καστελανο παντως θεος…Και ο Νταρμα επισης!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥς ΞΑΝΑΔΩ…ΓΙΝΕΤΑΙ?Η θα εχω καραφλα τοτε?8)

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι ήρθατε χθες στην συναυλία των B.O.C. στο θέατρο βράχων.
Τα περισσότερα σχόλια που πήραμε ήταν θετικά οπότε έγινε καλή δουλειά από ότι φαίνεται.
Οι ίδιοι οι B.O.C. έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και θέλουν να ξέρετε ότι είναι μεγάλη επιθυμία τους να επιστρέψουν όσο πιο σύντομα γίνεται.

Θυμίζουμε τις επόμενες συναυλίες μας…

JAMES BLUNT
19&20 IOYNIOY - ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ

FLY BEEYOND FESTIVAL

15 ΙΟΥΛΙΟΥ
MASSIVE ATTACK
GOGOL BORDELLO
THE NATIONAL
IMAM BAILDI

16 ΙΟΥΛΙΟΥ
SEX PISTOLS
NEW YORK DOLLS
THE COURTEENERS

Σας περιμένουμε όλους εκεί…

Και πάλι ευχαριστούμε,

HotBeeZ Team

Κι εμείς το θέλουμε!!
Άντε και του χρόνου!

Όντως αξίζει τα συγχαρητήριά της και η HotBeez για την πολύ καλή διοργάνωση.

Όπως τα αξίζουν και τα υπόλοιπα 3 μέλη των BOC γιατί απέδωσαν στο μάξιμουμ και αντικατέστησαν πανάξια τους Bouchard και τον Lanier.

Προσωπικα ο ντραμερ δεν μου αρεσε…Ισως βεβαια ειναι λογικο γτ δδεν τους παω και πολυ εκτος απο μερικους8)

Προσωπικα σας ευχαριστω με τη σειρα μου διοτι ειδα μια πολυ ωραια συναυλια, σε εναν ανθρωπινο χωρο (δεν ειχα ξαναπαει) και client-friendly τιμες. Μακαρι να κανετε περισσοτερες συναυλιες αυτου του βεληνεκους εκει και, φυσικα, το μεγεθος του κοινου που περιμενετε κι οχι το βεληνεκες της εκαστοτε μπαντας :wink:

+2112
εγω φωναξα φθα Flaming Telepaths αλλα δεν με ακουσαν…:stuck_out_tongue:

επισης χαρηκα πολυ που ειδα πολλα παιδια απο το φορουμ!:smiley:

για την συναυλια θα πω αυτο που ειπα στον κολητο μου στο τηλεφωνο μολις τελιωσε

[SIZE=“6”]ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ROCK N ROLL[/SIZE]

Που ήσουνα εσύ?
Ήρθες, είπες ένα “γεια” κ σε χάσαμε…

Πρώτα από όλα!

Δεν είμαι οπαδός των BÖC!

Έχω μόνο 4 - 5 albums τους και από αυτά που αρέσουν το πολύ 5 κομμάτια! Τίποτα παραπάνω!

Πήγα στο live επειδή είναι ιστορικό συγκρότημα!

Για να έχω δει επί σκηνής τον Eric Bloom και τον Buck Dharma!

Συνεπώς, τα γραφόμενα μου δεν έχουν και τόση σημασία!

[ul]
[li]Ναι, υπήρξαν στιγμές που βαρέθηκα! :? [/li]

[li]Ναι, κάποια κομμάτια από το setlist ούτε τα ήξερα, ούτε μου άρεσαν![/li]

[li]Ναι, σπάστηκα που δεν έπαιξαν το Astronomy και το Flaming Telepaths (τα 2 από τα 5 που μου αρέσουν) [/li]

[li]Ναι, το κοινό ήταν κοιμισμένο και υποτονοτικό! [/li]

[li]Ναι, η συναυλία στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν too rock n’ roll για μένα (και όχι hard rock όπως θα ήθελα)! :-s [/li][/ul]

Και διάφορα τέτοια…

Από την άλλη όμως…

[ul]
[li]Είδα τον Eric Bloom να βγάζει ώρες ώρες απίστευτα φωνητικά που με έκαναν να αμφισβητώ τα στοιχεία που είχαν δηλώθει για αυτόν στο ληξιαρχείο 63 χρονια πριν… [/li]

[li]Είδα τον Donald Roeser να παίζει την κιθάρα με τέτοια άνεση και τέτοιο ύφος, που ακόμα και αν δεν μου άρεσαν τα θέματα που έπαιζε, το στυλ του ήταν απολαυστικό! Και αυτές οι τόσο κλασικές κινήσεις του σβέρκου… :respect: [/li]

[li]Είδα μια μπάντα όπου το κάθε της μέλος παίζει 2 - 3 όργανα, τραγουδάει και κοινώς να κάνει τα πάντα! Πραγματικοί μουσικοί! :thumbup: [/li]

[li]Απόλαυσα live 3 αγαπημένα μου κομμάτια: Το Burnin’ for You, το Don’t Fear The Reaper και το Godzilla (θυμίζοντάς μου επικές στιγμές της θητείας μου!) :lol: [/li]

[li]Έπαθα πλάκα κάπου στη μέση του setlist που ο νέος κιθαρίστας έπαιξε ένα απίστευτο mind-blowing heavy metalάδικο solo, στην συνέχεια χώσανε και οι υπόλοιποι και στο τέλος “ολοκληρώσαμε” με το αντίστοιχο σολίδι του Back Darma! Εκεί προσκύνησα! :bow: [/li]

[li]Μου άρεσε πολύ ο ήχος![/li]

[li]Μου άρεσε το δέσιμο που είχαν ως μπάντα! Και το κέφι τους![/li][/ul]

Αν δεν ήταν Πέμπτη και δεν ήμουν (τυχαία) απίστευτα κουρασμένος (λόγω δουλειάς) θα περνούσα ακόμα καλύτερα!

P.S. Είδα πολύ γνωστό κόσμο στο live! Cheers! :drunk:

Mέσα σε όλους τους γνωστούς και φίλους, πέτυχα και τον Μανώλη των InnerWish που είχε δεν είχε θα με κάνει να τρέχω πάλι Λονδίνο σε λίγο καιρό, με αυτά που μου είπε! Αυτά είναι νέα! :band:

Οι Ivory Tower ήταν πάρα πολύ καλοί!
Εννοείται τους προτιμώ πολύ περισσότερο μουσικά από τους Blue Öyster Cult και κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους πέρασα πολύ καλά!

Ωραία φωνή, κιθάρες άλλοτε μελωδικές και άλλοτε αιχμηρές, σωστή χρήση πλήκτρων κ.τ.λ.
Το Fake Reality είναι μεγάλο έπος και οι δισολίες του είναι μαγευτικές! :metal:

Παιδιά και εις ανώτερα! :rockon:

H συναυλία σε όλο το μέρος της ήταν hard rock, ο ορισμός του hard rock live σε σημείο μάλιστα να μεταλίζει αρκετά π.χ. see you in black.

Προφανώς αντιλαμβανόμαστε εντελώς διαφορετικά τον όρο “hard rock”! :dunno: :slight_smile:

και μενα περισσοτερο για rock ‘n’ roll μου εκανε παρα για hard rock…αλλα δεν περιμενα και κατι διαφορετικο…

Εμένα πάντως όλα αυτά τα τζαμαρίσματα, με τα σόλος της κιθάρας τα πλήκτρα κτλ με ταξίδεψαν στα 70s. Μαγεία.

Μάλλον but who cares? Για μια συναυλία μιλάμε, δεν γράφουμε διατριβή σε γλωσσολογία.

+2112 :wink:

[SIZE=“3”]Μάλλον θα είμασταν σε άλλη συναυλία και μάλλον όλα αυτά που ακούσαμε απο πολύ ξένο κόσμο, απο την παραγωγή αλλά και απο τους ίδιους τους BOC θα ήταν ψέματα.
Θα φανεί στην συνέχεια…
Και πάλι σας ευχαριστούμε.[/SIZE]

σορρυ αλλά είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβε τι έγινε ??? :-k :-k :-k

Πραγματικά, ήταν απίστευτη rock εμπειρία/μαγεία

Οι άνθρωποι με τόσα χρόνια στο σανίδι ξέρουν να μαγεύουν τους θεατές από κάτω.

Οι Ivory Tower μ’άρεσαν πολύ.Πιστεύω ο τραγουδιστής έχει την κατάλληλη φωνή για power rock/metal μπάντα.

Μπράβο στους διοργανωτές!Θέλουμε/Απαιτούμε και άλλα τέτοια!:slight_smile: