Blue Oyster Cult - Live in Athens 2008

Περασαν 13 χρονια απο την πρωτη εμπειρια μου με live των BOC και πραγματικα ενιωσα οτι περασε μονο μια μερα. Οι ανθρωποι ειναι μουσικαρες και ολα οσα αναφερθηκαν παραπανω με καλυψαν. ΟΚ, “Veteran…” και “Astronomy” μου ελειψαν, το ομολογω, αλλα για να μπορουσα να πω οτι εμεινα… 99% ευχαριστημενος επρεπε να παιξουν καμια-δυο ωριτσες ακομα. Το 100% θα ερχοταν αν βρισκομασταν ακομα εκει να τους ακουμε!

Μου αρεσε ο χωρος, δεν ειχα ξαναπαει, εστω κι αν δεν μπορει να κρατησει την ατμοσφαιρα της μουσικης των BOC, ομως αξιζει περισσοτερες συναυλιες. Μουσικα, τετοια ροκ-εν-ρολια ειχα καιρο να ακουσω. Καλα, το “Bucks’ Boogie” εσπειρε, οπως και το “Cities…”, το Βurning for you" με απογειωσε, ενω ο υμνος “Joan Crawford” εδωσε ρεστα, τα οποια μου πηραν πισω με το ενκορ.

Ο κοσμος αναμενωμενα παγωμενος, φεστιβαλ δημου ηταν και πρεπει να επαιζαν πολλες προσκλησεις, αλλα δεν κοιταζα συχνα στις εξεδρες συνεπως δεν επηρρεαστηκα. Σουπερ, πολυ γουσταρα, μακαρι να τους βλεπαμε συχνοτερα κι οχι καθε 10+ χρονια.

Τους ΙΤ δεν τους προλαβα παρα μονο στο τελευταιο τραγουδι τους, αλλα ακουσαμε τρια-τεσσερα απο την ωρα που ανεβαιναμε τον βραχο μεχρι που μπηκαμε μεσα. Ακουγονταν πολυ καλοι, μπραβο παιδια, δουλεψτε και θα πατε μπροστα. Ακουγοταν γεματος ο ηχος τους και δεμενες οι εκτελεσεις.

Τεραστια εμφανιση!!!Ελπιζω να ξαναρθουν συντομα και να μην πρεπει να περιμενουμε τοσα χρονια…απο συγκροτηματα αυτου του μεγεθους(που δεν ερχονται συχνε στην χωρα μας),ο,τι και ν’ακουσουμε ειναι αρκετο,τι να πρωτοπαιξουν;;;

Πολύ καλή συναυλία, για τα χρόνια τους επαιξαν αρκετά καλά. Ο Dharma δίδαξε για το πως πρέπει να παίζει κανείς κιθάρα, βέβαια κ στα φωνητικά δεν πήγε πίσω. Προσωπικά που άρεσε και ο Castellano. Πάντα τέτοια.

Οι Ivory tower επίσης έκαναν καλή εμφάνιση. Για να μην γκρινιάζουμε συνέχεια καλή διοργάνωση, με άπλετο κ δωρεάν πάρκιγκ κ - επιτέλους - λογικές τιμές σε καντίνα

Αν και δεν οι BOC δεν υπήρξαν ποτέ από τα πιο αγαπημένα μου γκρουπ, η συναυλία ήταν μαγική. Δεν μπορώ να ξέρω πώς ακούγονταν πριν από 20 χρόνια στα live, αλλά αυτό που είδα και (κυρίως) άκουσα χθες το βράδυ με χάζεψε. Φοβερή η ατμόσφαιρα που εξέπεμψαν, σπουδαίες οι εκτελέσεις, εξαιρετικοί μουσικοί. Πάντα θα ζητάμε κάποια τραγούδια, παραπάνω, αλλά ας μη γκρινιάζουμε γι’αυτό.
Και επειδή ήταν γενικά καλή η διάθεση χθες, και οι Ivory Tower, όσο άκουσα, μέσα και έξω από το θέατρο μου άρεσαν. Δεμένοι, δυνατοί, γεμάτοι ηχητικά, αν και δεν ήταν στο στυλ των BOC, δεν χάλασαν κανένα με το παίξιμό τους.
Τέλος, κάτι για το θέατρο. Πολύ συμπαθητικός χώρος, άνετος και, πάνω απ’όλα, ανθρώπινος. Δεν έχουμε περάσει και λίγα στο Ελλάντα, τόσα χρόνια… Αν ήταν και λίγο πιο κοντά στον Πειραιά… Πολλά ζητάω;

Πάρα πολύ καλή συναυλία!
Πραγματικά αντάξια του ονόματός τους και των προσδοκιών μου (οι BOC είναι το αγαπημένο μου group!)!

Επίσης, ο κόσμος ήταν πολύ περισσότερος απ΄ότι περίμενα. Το θέατρο γεμάτο και στις κερκίδες και μπροστά στη σκηνή.

Στο τέλος μίλησα με τα μέλη του συγκροτήματος. Ο Buck πραγματικά φιλικός και προσιτός. Φοβερός μουσικός και φοβερός άνθρωπος. Ένα από τα όνειρά μου ως οπαδός έγινε πραγματικότητα! :smiley:

εκει λοιπον που ειχαμε την τυχη να τον συναντησουμε τον κυριο bloom στον περιμετρεκιο χωρο του θεατρου εμεις του ζητησαμε να μας υπογραψει καποια εξωφυλλα.
αυτος δεχτηκε ευγενικα αλλα μας πεταξε και την εξης θεικη ατακα…

“I hope these ain’t for e-bay, cause I fuck you motherfuckers!!”

8O 8O 8O

Σέτλιστ κανείς; Golden age είχε το μενού;

Χαίρομαι που είχε κόσμο, ίσως μας ξανατιμήσουν, γιατί την επόμενη φορά δεν τους χάνω με τπτ.

[SIZE=“5”]Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας, να είστε καλά! [/SIZE]

Από ότι θυμάμαι

Setlist
the red and the black.mp3
OD’d On Life Itself.mp3
Burning For You
Harvest Moon
Joan Crawford
Cities On Flame
Buck’s Boogie
Golden Age of Leather
Last Days Of May(με πολύ τζαμάρισμα και πολλά σόλο)
Black Blade
Godzilla
(Don’t Fear) The Reaper
See You In Black
Dominance and Submission
Hot Rails To Hell

Αν ξέχασα κάποιο ή αν κάνω λάθος δορθώστε με
Από ότι φάνηκε βέβαια τα encore δεν τα ήξερε ο κόσμος, ειδικά το see you in black το οποίο και το παίξαν ειδικά για εδώ.

Αν δεν κανω κι εγω λαθος, επαιξαν και το:

Shooting Shark

Δεν θυμάμαι να το έπαιξαν αυτό.
Υ.Γ. στα σόλο του Last Days Of May μου φάνηκε ότι έπαιξαν και μέρη από astronomy ή απλά ευσεβείς πόθοι:)

Ελάτε να γκρινιάζουμε ρε φλώροι.

Εγώ ήθελα Flaming Telepaths, ίσως το αγαπημένο μου :frowning:

Δεν το θυμάμαι καθόλου.
Υ.Γ. στα σόλο του Last Days Of May μου φάνηκε ότι έπαιξαν και μέρη από astronomy ή απλά ευσεβείς πόθοι:)

Συνήθως μετά από μια συναυλία απέχω για λίγο καιρό από η μουσική του συγκροτήματος.Τώρα θέλω να πάω να πάρω ότι μου λείπει απο cult και ακούω ό,τι έχω!Αρα μάλλον μου άρεσαν:)

Ναι ρε συ, που είναι το ME 262.

Πλάκα κάνω, το σετλιστ ήταν χορταστικότατο. Εξάλλου οι περισσότεροι ήξεραν μόνο τα γνωστά τους και στα υπόλοιπα :-k , δικό τους είναι αυτό ή διασκευή?
Α και το born to be wild να έπαιζαν:lol:

Γαμάτο!!!

Πολύ καλοί οι BOC!Αρκετός κόσμος, και το κοινό ήταν πολύ ζωντανό(τουλάχιστον οι όρθιοι που έβλεπα!). Ο Dharma είναι τρελός κιθαριστας!

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το Queen Medley.

Α ρε Miranda τεράστιε!Έρχεται ο Οκτώβριος Cozyyy

…να συμφωνήσω και για τις τιμές της καντίνας. Γρήγορα και φτηνά! 8)

Υπεροχη συναυλια… Καταπληκτικο το συγκροτημα, ωραιο σετ λιστ και πολυ κεφι -λες και δεν τους αγγιξε ο χρονος. Ωραιος και ο ηχος και ο χωρος και η οργανωση γενικα. Τα κομματια που δεν ακουσαμε δεν ελλειψαν -κατα ενα περιεργο τροπο- στην τελικη εντυπωση που εμεινε! Αξιζε πραγματικα…
Απιστευτο και το δωρακι-Queen που μας εκαναν!

Μακάρι τέτοιες συναυλίες να βλέπουμε πιο συχνά από τα μέρη μας…Βουρ τώρα για Knopfler :smiley:

Τελεια συναυλια,γαματο σετλιστ,τρομερη αποδοση κ ωραια ατμοσφαιρα…οι BOC ειναι το αγαπημενο μου hard rock συγκροτημα,κ περιμενα χρονια να τους δω…μορφαρες ολοι τους κ περα απο τους 2 θεους,μορφη ηταν κ ο τυπας π επαιζε κιθαρα,ο Richie Castellano…δειτε το οφισιαλ σαιτ του,προκειτε για θεουλης-κ star wars geek οπωτε respect-…αμα επαιζαν κανα astronomy ή flaming… θα τα ειχα δει ολα κ θα την εβαζα κ στο τοπ-3 ολων των συναυλιων που εχω παει…αλλα κ παλι,εσπειραν…καλα,ο Buck Dharma μαζι με τον Ροθ ειναι οι καλυτεροι κιθαριστες που εχω δει Live…χαλαρα…