Blue Oyster Cult - Live in Athens 2008

Με ενα τηλ που εκανα στην εταιρεια εμαθα οτι “οι πορτες ανοιγουν στις 19.30, το σαπορτ θα βγει περιπου στις 20.30, μετα δεν ξερουμε”. Εξαρταται προφανως απο τον χρονο που θα παιξουν οι IT, συνεπως ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΠΙΣΤΑ το χρονοδιαγραμμα, υπολογιστε 21.15-21.30 τους BOC.

Εγω περιπου στις 21.00 υπολογιζω να ειμαι εκει, ας ελπισουμε οτι δε θα ακουσω “thank you Athens, goodnight” οταν φτασω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ευχαριστωωωωω…

Και σ’μενα τα ιδια ειπαν!!!Ελπιζω να αρχισει μετα τις 9.30…να καταλαβουν οτι δουλευουμε και θα τρεχουμε σαν τρελοι για να προλαβουμε!!!

Ε, όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε με τις δουλειές μας, αντε να χάσουμε λίγο από το support :frowning:

Κι εγω για BOC! :slight_smile:
Ουφ τα καταφερα…

χτεσινό σετλιστ από Ρώμη

Setlist
01 Summer of Love
02 Before The Kiss
03 Burnin’ For You
04 Shooting Shark
05 Me262
06 Cities On Flame
07 Buck’s Boogie
08 Golden Age of Leather
09 Last Days Of May
10 Godzilla
11 (Don’t Fear) The Reaper
12 Hot Rails To Hell

Ξέρει κανείς αν το θέατρο είναι σε κεντρικό σημείο ώστε να βρούμε κάνα ταξί μετά?

¶ντε τα λέμε εκεί. Ελπίζω να το βρω εύκολα… Θυμάμαι μια ταμπέλα στην Κατεχάκη πάνω απ το ΕΜΠ που έλεγε προς θέατρα Βράχων. Έτσι θα παω :-k

Nαι,ειναι κοντα στην εξοδο για Κατεχακη!Λογικα θα παιζει κανα ταξι!Οσο για το σαπορτ…ουτε που ξερω ποιο ειναι αφου δεν το προλαβαινω με τιποτα!!
Αχ…μικρο ειναι το σετ λιστ,τελος παντων,θα’ναι σουπερ!

[SIZE=“4”]Cities on flame with rock & roll!!! [/SIZE]

πολυ καλο live αλλα το σετλιστ θα μπορουσε να ητανε καλυτερο…

Το συναυλιακό μου καλοκαίρι με τους Blue Oyster Cult ξεκίνησε πάρα πολύ όμορφα!!

Είχαν κέφι και όρεξη, ξεχείλωσαν όλα τα κομμάτια προσφέροντας μας μία πανδαισία ήχων και επιτέλους τραγουδήσαμε μαζί τους ύμνους που τόσα χρόνια τραγουδούσαμε μόνοι μας!

Συμφωνώ με το ποστ του Beer Drinker: Cities on flame with rock & roll σε όλο τους το μεγαλείο!!! Δεν είπαν βέβαια και κομμάτια που θεωρούσα δεδομένο πως θα έλεγαν, αλλά δεν πειράζει. Είπαν άλλα που ούτε το περίμενα να τα ακούσω!

Για την ιστορία έπαιξαν 1 ώρα και 45 λεπτά.

Οι B.O.C. παρέδωσαν μαθήματα rock’ n ‘roll, αυτό έχω να πω! Πολύ το χάρηκα, παρά τα κάποια προβληματάκια στον ήχο (ο οποίος άλλαζε συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια του live). Γενικά όσο πήγαινε η συναυλία γινόταν όλο και δυνατότερη, με το encore να είναι έντονα μεταλλικό. Το Godzilla με τα απροσδόκητα medley Queen ήταν απο τις καλύτερες στιγμές. Όπως επίσης τα φοβερά τζαμαρίσματα του γκρουπ, που έδειχνε να το χαίρεται πολύ.

Οκ, ένα Astronomy το είχαμε πιστεύω πολλοί κρυφή επιθυμία, θα ταίριαζε περισσότερο για encore πιστεύω απο τον τρόπο που έκλεισε η συναυλία. Αλλά αυτό δεν αναιρεί πως - τουλάχιστον εγώ - πέρασα πάρα πολύ καλά…

όσοι κάτσαμε πιο πίσω εξάλλου απολαύσαμε πέραν των BOC και το μοναδικό εκείνο ρεσιτάλ χορού και κινησιολογίας ενός - όπως φάνηκε - πολύ φανατικού οπαδού τους! :smiley:

ohhh I’m burning, I’m burning, I’m burning for you
I’m burning, I’m burning, I’m burning for you :hippy: :hippy: :hippy: :hippy:

όμορφα περάσαμε σήμερα 8) 8) 8)
ουζα ακούσαμε, φωτιές και rock ‘n’ roll, γκοτζιλες
μια χαρα :slight_smile: :slight_smile:
(αν άκουγα και το Dancin’ In The Ruins θα ήμουν παραπάνω από τέλεια …)

btw το σαπόρτ πολύ καλό εύγε παιδιά … :wink:
κάποια στιγμή θα τους τσεκάρω και ποιο αναλυτικά :stuck_out_tongue:

…και όχι μόνο αυτόν:p Παλιομπλακμεταλλά:lol: :lol: :lol:

Πφ. Να δεις που κάποια μέρα θα κάνω backing vocals στους Dodheimsgard.

ωραία φιλοδοξία! :lol:

Joan Crawford ρε!! :smiley: :smiley:

Οι BOC έκαναν εμφάνιση αντάξια των προσδοκιών μας

Μαγική βραδιά.
Συναυλία που χαίρεσαι κάθε στιγμή της κι ευγνωμονείς τον εαυτό σου που δεν τσιγκουνεύτηκε το εισιτήριο.

Οι Bloom και Buck Dharma είναι αειθαλείς, οι εκτελέσεις-διασκευές των κομματιών τους ήταν απίθανες, το κοινό ανταποκρίθηκε. Κορυφαίο σημείο της βραδιάς η ψυχεδέλεια ονόματι Buck’s Boogie.

Καλή εντύπωση μου έκαναν και οι Ivory Tower.

Και το setlist ήταν ΜΙΑ ΧΑΡΑ.-
Δεν είπαν το Astronomy. Ε, και?

Πολυ καλη συναυλια!
Ο μπακ τα εσπασε και ο μπλουμ(οπως οι πατατες)αξιος
Χαιρομαι που εδωσα τα λεφτα μου για να ακουσω ολους αυτους τους υμνους
Τζοαν Κρωφορντ ρεεεεε
Κρισπ ειμαι ο ανωμαλος ανωνυμος που σας μιλησα κ στην λενα:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ετσιιιι…!!!

αυτα ηταν!!!

φοβερο λαιβ. τι να πει κανεις.? μπορει να ελειπε η μαγεια και ο μυστικισμος των 70’s ομως η αποδοσηκαι οι εκτελεσεις των κομματιων δεν σου αφηνουν και πολλα περιθωρια…

καλα οι buck και bloom ηταν απλα θεοι επι σκηνης…

ααα και κλεινωντας να πω οτι την κορυφαια ατακα της βραδιας την ειπε ο ιδιος ο bloom αλλα δεν την λεω τωρα… θα αφησω τον κοζυ να σας την πει ωστε να μην φαω κανα ποντο απο τις βρισιες που ειπωθηκαν…:stuck_out_tongue:

Xαχα, γράφτην σε spoiler με μεγάλα γράμματα, έχεις την άδεια μου! :stuck_out_tongue: