Blue Oyster Cult - Live in Athens 2008

Τσίμπησα εισιτηριάκι. Καταμεσίς ατελείωτου φόρτου εργασίας αυτό τον καιρό, αλλά δε μπόρεσα να αντισταθώ! 8)

καλα ρε παιδια σοβαρα μιλατε τωρα?κι εγω σημερα το πηρα και νομιζα οτι αργησα.anyway καλα να περασουμε.see you there

Αντε, 1 μέρα έμεινε…:smiley:

ετσι ετσι!:smiley:

Ο παλιός…:wink:

Thx. Άντε μια μέρα έμεινε :smiley:

Επείγον. Ενας συναδελφος εχει δυο εισιτηρια για τη συναυλια, αλλα λογω φορτου εργασιας δε θα μπορεσει να το σκασει απο τη δουλεια, οπως εγω.

Πωλουνται, λοιπον, τα εισιτηρια, ξερω οτι υπαρχει περιορισμος χρονου καθως η συναυλια ειναι αυριο και η συναντηση πρεπει να γινει αμεσα, ενω παραλληλα εχουμε κι αλλους περιορισμους:

Οποιος ενδιαφερεται πρεπει να ειναι απο Αθηνα, να εχει προσβαση σε μετρο-ηλεκτρικο για να του τα δωσω ή να μπορει να συναντηθει μαζι μου σε καποια απο τις περιοχες: Νεα Σμυρνη (και περιχωρα), Περισσο (και περιχωρα), Βριλήσσια (Μελισσια, Πεντελη, Μαρουσι).

ΠΜ παρακαλω αν υπαρξει καποιος που το σκεφτεται.

Αύριο θα δείξει αν τα καταφέρω να πάω…

Μακάρι [-o< [-o<

ρε πουστη μου και γω στο αυριο ειμαι
με την κωλοδουλεια
γιατι να ναι καθημερινη??
γκρρρρρ

Πωπω τελευταια μερα εφτασα για να παρω εισιτηριο…:wink: …Γουσταρω τρελα παντως…Επιτελους ενα ενα τα οενιρα γινονται πραγματικοτητα!!Και ελπιζω να παιξουν τουλαχιστον 14-15 κομματια…

αμα ειναι να πας πες το μου να παμε μαζι.αν εισαι απο πειραια παιζει και να σε ξερω

χεχε πήρα κι εγώ χτες εισιτήριο :wink:

θα τα πούμε εκεί :P:P

btw κάνα ποιο πρόσφατο setlist παίζει ???

παιδια σημερα πηγα απο μετροπολις(ομονοια)να παρω εισητηριο και μου λεει αυτη…εισητηρια τελος…εμεινα μαλακας…ευτυχως ειχε το μετροπολις λιγο πιο πανω στην παν/μιου…
αυτο λογικα σημαινει οτι θα εχει πολυ κοσμο…

Εγώ πήρα σήμερα το πρωι απο Μετρόπολις Ομόνοια κανονικά πάντως και είχε αρκετά στη στοίβα…:-k

Ώρα:11.40 περίπου :stuck_out_tongue:

Ασχετα αν ο,τι(εστω και λιγο)εχω ακουσει απο Ivory Tower το βρηκα καλοπαιγμενο,γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν κολλανε καθολου σαν υφος με τους BOC?Τεσπα,συγχαρητηρια στα παιδια,θα ειναι μια εμπειρια ζωης και θα το διασκεδασουν και ολοι οσοι θα πανε πιστευω.Μακαρι να μπορουσα να ειμαι εκει.:frowning:

μπα…εγω πηγα 5-6…μου κανει η κοπελα αυτα τα εισητηρια ειναι αναρπαστα…:lol:
προς στιγμην τρομαξα…

ναι μάλλον γιατί με είδε 2 μέρες σερί να της ζητάω εισιτήρια :P:P

[CENTER]:vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate:
:vibrate: [SIZE=“3”]18 ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ!![/SIZE] :vibrate:
:vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate:[/CENTER]

:vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate:

1. Ξέρει κανείς τι ώρα θα βγουν οι B.O.C.?

2. Σοβαρά δεν υπάρχουν εισιτήρια? Υπάρχει κόσμος που θέλει να αγοράσει απ’ έξω…