To Buck’s Boogie δεν ξέρω αν ήταν b-side ή κάτι τέτοιο, πάντως είναι στα bonus του Tyrrany & Mutation. Σε studio δίσκο δεν υπήρχε. Θα πήγαινα να κοιτάξω το cd να δω τι λέει, αλλά βαριέμαι: :roll: Ρε τι απίστευτα setlists είναι αυτά, πόσο χειρότερο πρέπει να γίνει το βασανιστήριο;
Outtake ήταν
milaber22
αμα ακουσω ολα αυτα τα κοματια Live θα σαλταρω!
Τετάρτη - Πέμπτη θα αποφασίσω αν τελικά θα έρθω… :-k
Μαζί θα σαλτάρουμε φίλε και αντε να βρούμε τον δρόμο της επιστροφής μετά
ρε θα ερθεις ειπαμε!
ετσι!
ε τρελοπαιδα δεν κλεινουμε κανα ραντεβουδακι εμεις του φορουν να χτυπηθουμε παρεα? ε?
Εννοείτε μέσα,
να έρθεις, είναι ιστορική μπάντα
κανας πειραιωτης θα παει??
ααα
και τι ωρα ξεκιναει/ανοιγουν οι πορτες?
7.30 ανοίγουν οι πόρτες.
Ναι, φίλε μου ξέρω καλά ποιοί είναι οι Blue Öyster Cult και γι’ αυτό, αν και μου αρέσουν λίγα κομμάτια τους, σκέφτομαι έντονα να πάω!
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο και όχι γιατί μου αρέσουν μουσικά!
Απλά, επειδή έχω κανονίσει του κόσμου τα ταξίδια για festivals, διακοπές κ.τ.λ. για το ερχόμενο 4μήνο, να δώσω ένα 35αρι για μια μπάντα που δεν τρελαίνομαι κιόλας, δεν είναι και η καλύτερη κίνηση! :dunno:
Οι λόγοι που θα με κάνουν πιθανότατα να το κάνω στην τελική, πέρα από το ιστορικό της υπόθεσης, είναι η παρέα και κυρίως το support, οι Ivory Tower, που θέλω πολύ να δώ! :yes:
Ειδικά το “Fake Reality” σπέρνει! Στο solo ξεφεύγω…
Και εγω σκεφτομαι να παω…Ενα best of εχω αλλα μαρεσει πολυ!
Το support με ψηνει ακομα περισσοτερο και οντως το fake reality τα σπαει οπως και ολος ο δισκος!8)
Αυτό έλειπε να μην πήγαινες εσύ!
Αφού είσαι φίλος των παιδιών, είναι δεδομένο ότι θα πας!
Eλα ρε που κανεις και τον δυσκολο…:roll: :roll: 10 χρονια εχουν να ερθουν…ποτε θα τους ξαναδεις;;;;
Μπασίστα έχουν οι Ivory Tower? Ρωτάω επειδή πριν από καμιά δεκαριά μέρες κάποιος από τη μπάντα(λογικά) πόσταρε στο τόπικ με τις αγγελίες για αναζήτηση μπασίστα.
Σωστά, δεν είναι να χάνονται αυτά…
[QUOTE=signal-05;373799]κανας πειραιωτης θα παει??
ναι φιλε,τα καταφερα να ειμαι κι εγω τελικα.αληθεια γιατι ρωτας?
σημερα πηρα εισητηριο ,θελω να ακουσω το astronomy αλλα δυσκολα
Πηρα κ εισητηριακι πριν λιγο…μλκια με astronomy,αλλα ευτυχως οι BOC δεν ειναι μονο αυτο…αλλα κ παλι θα γουσταρα τρελα…
[quote="“outlawtorn86,post:177,topic:4917”]
για παρεα
κατεβαινω πειραια να παρω το εισητηριο