΄Ελα μην αγχώνεσαι, το μέρος δεν έχει έυκολη πρόσβαση ακόμα και για πολλούς Αθηναίους, αλλά όταν φτάσεις εκεί είναι συμπαθητικός χώρος μέσα σε ένα παλιό νταμάρι!
Ας κανονίσουμε στο τηλέφωνο να βρεθούμε κάπου που να μπορείς να φτάσεις με τη συγκοινωνία σχετικά εύκολα και θα πάμε παρέα. 8)
Thanks για τις οδηγίες. Για το πήγαινε ταξάκι μάλλον θα παίξει από Δάφνη αφού φτάσω εκεί με ηλεκτρικό + μετρό από Ηράκλειο που θα φιλοξενούμαι. Στο γυρισμό ας ελπίσουμε ότι θα βρούμε εύκολα ταξί.
Γμτ, ειναι Πεμπτη. Αν ειχα αυτοκινητο μπορουσα να παρω μερικους μαζι μου απο καποιο ραντεβου. Τουλαχιστον θα χανομασταν ολοι μαζι :lol: :lol: . Αλλα οχι μονο δουλευω, θα πρεπει να παρω και ταξι απο Περισσο διοτι δεν ξερω τι ωρα θα τελειωσω. Αληθεια, τι ωρα ξεκιναει το σαπορτ και τι ωρα οι BOC; Εχει κανεις ιδεα για να κανω τα κουμαντα μου;
Ρε μην τολμήσετε κ δεν περάσετε καλά! Παίξουν δεν παίξουν το astronomy, ή ό,τι άλλο έχετε απωθυμένο. Τι χρόνια κ η φετεινή, πολύ λίγος κόσμος παίζει κ σε Θεσσαλονίκη, εκτός από Αθήνα. Ρε BOC, γιατί μόνο στο ΠΟΚ?
Παντως 12 κομματια λιγα δεν ειναι για 35 ευρω? …Θελω παρα πολυ να τους δω γιατι ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες αλλα 12 κομματια ειναι 1 ωρα και ενα τεταρτο?καπου εκει:-k …Παιξτε και αλλα ρε!!!
Αυτό με τα early κ late shows δεν το πολυκατάβλανα, αλλά προφανώς πρέπει να έπαιξαν 2 φορές την ίδια μέρα. Γι αυτό και ήταν τόσο μικρά. Επίσης οι BOC τζαμάρουν εκτεταμένα επί σκηνής προς γνώση όσων θάρθουν για τα χιτάκια.
Όντως και τα περισσότερα από αυτά σε καζίνο. Επίσης τα υπόλοιπα ήταν σε φεστιβάλ, πολλά με foghat. Στο live πχ της 1 Μαρτίου όπου έπαιξαν μόνοι τους και όχι σε καζίνο το σετλιστ ήταν πιο εκτεταμένο. Μακάρι και εδώ να δούμε κάτι αντίστοιχο. Πάντως αν μαζευτεί κάνα 2000 κόσμος οι BOC μάλλον ευχαριστημένοι θα είναι. Ο μέσος όρος στις συναυλίες τους δεν πρέπει να μεγάλος. Αν και φαντάζομαι οι περισσότεροι θα έχετε δει το συγκεκριμένο σετλιστ το παραθέτω παρακάτω
Setlist
01 Summer of Love
02 OD’d On Life Itself
03 Teen Archer
04 Burnin’ For You
05 Me262
06 Joan Crawford
07 Shooting Shark
08 Buck’s Boogie
09 Cities On Flame
10 Perfect Water
11 ETI
12 Career of Evil
13 I Love The Night
14 Harvester Of Eyes
15 Golden Age of Leather
16 The Vigil
17 Black Blade
18 Last Days Of May
19 Godzilla
20 (Don’t Fear) The Reaper
21 If I Fell(γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό?
22 Hot Rails To Hell
23 Dominance & Submission