μαλλον θα το χασω δυστυχως(εκτος και αν αποδειχτω κωλοφαρδος)οσοι πατε καλα να περασετε.
κρίμα, θα χάσεις…
i belive in miracles
ε τότε, μην τους χάσεις…
ποτε ξεκιναει η περιοδεια τους?
Όποτε και να ξεκινάει, αλλάζουν set-list κάθε μέρα (αν ενδιαφέρεσαι γι’αυτό βεβαίως)
Και ομολογω οτι τα σετ λιστ μεχρι τωρα δεν με ξετρελαναν, εκτος απο τα μερη οπου εκαναν “2 shows”, δηλαδη ειχαν και διπλο σετ λιστ με απιστευτα τραγουδια. Ελπιζω στην Ευρωπη να αλλαξουν τακτικη. Φυσικα, θα ειμαι εκει… Αυτο ειναι μια αλλη ιστορια. Αλλα… Astronomy???
Ότι και αν περιλαμβάνει το set list εμείς θα είμαστε εκεί!!!
Λιτά, αλλά περιεκτικά. Βέβαια δεν θα με χάλαγαν 2-3 ακόμα τραγουδάκια…
EΛπιζω να εχουμε ακτι παραπανω απο 12 κομματια:wink: …Παντως δεν με χαλανε τα σετλιστ…Αν ειχε και αστρονομυ και κανενα απο το tyranny and mutation…(wings wetted down:roll: )…κανενα νοσφερατου???
ΕΠΟΣ!!!
που να χορτασεις boc με 12 κομματια??
ιδιαιτερα αμα ειναι η πρωτη φορα??
Παιδιά, ως μεγαλύτερος τους έχω δει το 88 στη Λεωφόρο…ΜΗΝ χάσετε τέτοια ιστορική μπάντα.
Τους ειχα δει το '95 με πολύ μικρη γνωση του εργου τους, αλλα ηταν μια καταπληκτικη συναυλια. Το σκοτεινο συναισθημα των τραγουδιων τους, η επιβλητικη παρουσια τους, με εστειλε την αλλη μερα στα κεντρικα δισκαδικα για καλυτερη “γνωριμια” με τη δουλεια τους. Απλα φοβεροι, αν σημερα βρισκονται στην ιδια “αγωνιστικη” κατασταση - και τοτε δε μου φανηκαν στα “ντουζενια” τους, εστω κι αν δεν εχω αλλο κριτηριο συγκρισης- θα περασουμε σουπερ.
Γαμωτο ο lanier δεν θα ειναι μαζι τους ετσι εχουμε μονο 2 απο τα 5 βασικα μελη(buck dharma roeser,eric bloom)…Η αληθεια ειναι οτι τετοιου ειδους συναυλιες με παλαιμαχους τις ψιλοφοβαμαι αλλα δεν μπορω να μην παω…Φανταζεστε να μας κανουν κανα ετσι και να μας παιξουν κανα διπλο σετ λιστ…Υπαρχει σε μια συναυλια ενα με 22 κομματια!!!(ονειρααααα)…
signal 05 Επιτελους ακουω ανθρωπο που εξυμνει το wings…!!Γενικως ειναι δισκαρα το tyranny and mutation ομως εχει και μεσα το προγκ οργιο 7 screaming diz-busters,od’d onlife itself,hot rails to hell(μα γιατι οχι?ειναι τρελα παρταδικο κομματακι…)…Βασικα το σετλιστ που θα ηθελα ειναι σπαζοκεφαλια αφου εκτος απο 2-3 κομματια δεν εχουν αλλα κραχτες και περιπου ολα μαμανε!!8)
Επίσης λέω σήμερα να ξεθάψω τη δισκάρα fire of unknown origin
συμφωνα με το σαιτ τους o lanier ειναι ακομα στην μπαντα…
Το αγαπημένο μου από BOC!
Σίγουρα δεν θα είναι δυστυχώς. Ο Alen αποσύρθηκε
Δεν πειράζει, αρκεί που θα έρθουν για μοναδικές στιγμές!!!