καλησπεριζω και εγω.
σκεφτηκα να ανοιξω ενα thread για το συγκεκριμενο θεμα γιατι δεν ειδα να αναφερεται κατι.αν εχει αναφερθει κατι σε αλλο thread σβηστε το.
λοιπον κατι ακουσα για live blues wires με Δημητρη Πουλικακο αυριο Σαββατο στο rodeo.ισχυει?ξερει κανενας τιποτα περισσοτερο?αν ξερετε κατι γραψτε περισσοτερες πληροφοριες εδω.
*blues wire ρε παιδιά! χωρίς το s!
panagioti να με συγχωρνας δεν θα ξανασυμβει!
shaman μηπως ξερεις και τιμη εισητηριου?
Όχι, ξέρω απλά να googlάρω.
εδιτ: φφς, κλίκαρες καθόλου το λινκ? 15 ευρώ
όχι, εσύ να με συγχωρείς που έκανα τον σπαστικό που διορθώνει κ έτσι. αλλα απλά έβγαζε μάτι. πάντως είναι ότι πρέπει το πακετάκι, άμα έχω όρεξη αύριο ίσως πάω.
κλικαρα αλλα κοταξα μονο την αρχικη σελιδα με την αφισα.τωρα το ειδα καλυτερα.ευχαριστω παντως.
ok δεν τρεχει τιποτα.forget it!!!
Παρακαλώ τους mods ο τίτλος να γίνει: “Δ. Πουλικάκος + Blueswire”.
Παρακαλώ τους mods ο τίτλος να γίνει “Δ. Πουλικάκος + Blues Wire”.
Παρακαλώ τον thats ο τίτλος να γίνει “Δ. Πουλικάκος + Blues Wire”.
H πλάκα είναι πως παίζει και ο Πιλάλας -που πέρυσι έπαιζε στο Rodeo μαζί με τον Πουλικάκο- μόνος του απόψε και αύριο, στο άλλο μαγαζί του ίδιου ιδιοκτήτη το Κύτταρο… :-k
xmm ενδιαφέρον κ αυτό… κοαι από 'οτι είδα μόνο μόνος του δεν είναι στο Kύτταρο, θα είναι και οι Σπυριδούλα, και είχει και κάτι άλλα σκηνικά επί πλεον όπως ζωγράφοι, ηθοποιοί κλπ. Ψήνομαι τρελά να πάω. Πω είμαι σε δίλημμα.
*τη μπετονιέρα μην κατηγοράς, αυτή σου δίνει για να φας
Σωστό! Εγώ δεν το έγραψα καλά, με το “μόνος του” εννοούσα χωρίς Πουλικάκο.
Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω απόψε αλλά μπορεί και να πάω σε καμμία συναυλία.
Tελικά πήγα στο Κύτταρο… μιας και τους Σπυριδούλα δεν τους είχα δει ποτέ! Παίξανε ένα ακουστικό σετ δικών τους κομματιών αλλά και διασκευών. Τρια τραγούδια από το Φλου, ένα από το Νάυλον Ντέφια…, δυστυχώς μόνο ένα από την δισκάρα “Ταξιδι Στο Κέντρο της Πόλης”, μερικά τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο συν κάνα δυο καινούρια. Οι διασκευές ήταν σε Bruce Springsteen, Allman Brothers κλπ. Η χρυσή τομή του επαγγελματισμού και της φιλικής διάθεσης. Ανατριχίλες στο “Μου πες θα φύγω”, μετά μαζέψαν οι ίδιοι τα όργανά τους και δώσανε την θέση τους στον μουρλό Ζωρζ. Καλός και αυτός, δεν τον ειχα δει ποτέ. Γέλιο είχε, οι τσιρίδες του είναι όλα τα λεφτά, το τσιγγάνικο παρουσιαστικό του σε συνδυασμό με τα ατελειώτα slide στην κιθάρα του, τις στολές από θρησκευτικά δόγματα που φόραγε το συγκροτημά του, η σάτυρα και οι ροκαμπιλέ - μπλουζο - κασιλαμάδες δημιουργούν μια σουρεάλ ατμόσφαιρα που σε κάνει να αναρωτιέσαι για το πόσο πατάει στην γη ο συγκεκριμένος performer. Ακόμα και Σκαλκώτα διασκεύασε!
Πάρτε και μια φώτο με τους αδερφούς Σπυρόπουλους επι τω έργον
και ένα βιντεακι
εδιτ: (ε δεν πιστεύω να πειράζει που το thread λέει για πουλικάκο και blueswire, τα δύο αυτά μαγαζιά είναι αδερφάκια, όπως είπε και ο Mule, τον οποίo ευχαριστώ που με ενημέρωσε για το συγκεκριμένο live!)
edit 2: για όποιον ενδιαφέρεται ο τελευταίος δίσκος των Σπυριδούλα: “Το Βλέμμα των Ανθρώπων” υπάρχει διαθέσιμος για κατέβασμα από το (νεοσύστατο) site της μπάντας.