Bob Brozman

χτες το βραδυ στο ξυλουργειο του μυλου ειδα ενα απο τα καλυτερα Live της ζωης μου.
Τον απιστευτο μαγο της National String Guitar Bob Brozman!

κ λεω καλυτερο οχι γιατι μονο επαιξε απιστευτα αλλα κ για τους εξεις λογους:
1ον ηταν τοσο απλος κ ανθρωπινος που περασε αναμεσα μας για να ανεβει στην σκηνη χαμογελοντας συνεχεια κ εστεισε μονος του(ουτε τεχνικοι ουτε τσιρακια να τρεχουν).
2ον παροτι 52 χρονων επαιξε σχεδων 2:30 ωρες κ συνεχεισε να παιζει ακομα κ την στηγμη που κοπηκε το ρευμα κ ολα ειχαν σκοτεινιασει κ αντι να μας βρισει κ να συκωθει να φυγει το απολαμβανε!(ειπε πανω απο 10 φορες ευχαριστω στον ηχοληπτη)
3ον μιλουσε με τα καλυτερα λογια για τον πολιτισμο μας κ την Ελλαδα(σε ενα του τραγουδι που ολο ηταν ενας αυτοσχεδιασμος ακομα κ οι στιχοι εκανε αναφορες στο πολιτισμο μας) κ χωρις να λεει τις γνωστες πιπες σας αγαπαω κ ειστε μοναδικοι το καλυτερο κοινο…
4ον το χιουμορ του ηταν πανξυπνο κ καυστικο! καιρο ειχα να γελασω τοσο…
5oν τελειως ηχος!
κ ολα αυτα με 15 euro…

μετα καλα μας κανουν κ μας περνουν 50 euro για Chaiser Cheefs για Tool για mool
gia skatool κ για καποιους που παιζουν τραγουδια των Deep Purple κ παει λεγοντας… κ μετα παραπονιομαστε συνεχεια για κακους ηχους για διοργανοτες κ για ολα! καλα να παθουμε! μηπως πρεπει να τους δωσουμε ολους αυτους τους καραγκιοζιδες ενα τρελο ακυρο απο δω κ πλεον? μηπως κ το εισητιριο μπορει να πεσει αλλα κ ο ηχος να ειναι καλος? μηπως πρεπει να του κανουμε να προσπαθησουν?

Υ.Γ. τα παιδια που παιξαν στην αρχη bluegrass ηταν τελειοι!
http://www.greekbluegrass.com/

Δεν τον ηξερα τον κυριο για να μαι ειλικρινης,αλλα εχω εντυπωσιαστει απ τα βιντεακια.Thanx Bluezlick.Βαζει τα γυαλια σε πολλους ψευτο-shredders εκει εξω παντως που ανεβοκατεβαινουν απλα κλιμακες. 8)

Δικιο εχεις ρε συ αλλα το θεμα ειναι να τα μαθαινουμε αυτα πριν γινουν και οι περισσοτεροι δεν εχουμε ιδεα. Και σε κανα 2 που πηγα στα Δημητρια αν δεν ηταν σ’αυτην την περιοδο και γινοταν ξεχωριστα δεν θα τις επερνα χαμπαρι. Και γω σε μια απο τις καλυτερες συναυλιες (αφιερωμα) που πηγα φετος (η μαλλον γενικα) την εμαθα τυχαια βλεποντας απλα μια αφισα στην εξοδο απο το εκκεντρο λιγες μερες πριν γινει.

Bob Brozman Πεμπτη 6 Μαρτιου Ξυλουργειο Μυλος(Θεσσαλονικη)

Περσυ Τριτη φετος Πεμπτη … :evil: :x :blow:

Δεν βρέθηκε ένας κερατάς να τον φέρει και Αθήνα;

εσεις εχετε τον Λεννυ! μη θες κ Μπομπ! :lol: :stuck_out_tongue:

απλα θεος! απιστευτος μουσικος κ ανθρωπος!
ακομα μια φορα παθαμε σοκ!

ερχετε οπως μα ειπε κ ο ιδιος!
ψαχτεεεεε!:smiley:

Έρχεται Αθήνα!

Κύτταρο Τρίτη 11/3 στις 10μμ με 15? εισητήριο 8)

και με Ζωρζ Πιλαλί μαζί! Γαμώτο κι αυτό θα το χάσω…

Σοβαρά μιλας; 8O
Προμηνύεται τρελό jam!!!

Λυπάμαι που θα το χάσεις mandrake, πάντως αν τα καταφέρεις να ξέρεις πως εγώ θα είμαι εκεί οπωσδήποτε.

Θα επιστρέφω από Λονδίνο στις 22.00 την ίδια μέρα (λέμε τώρα γιατί Ολυμπιακή είναι αυτή). Δε νομίζω να αντέχω να έρθω κατευθείαν…

Κάτσε, αν επιστρέφεις από Λονδίνο ίσως και να μην είσαι τόσο αξιολύπητος… :smiley: :stuck_out_tongue:
Θα δείς τίποτα ενδιαφέρον εκεί;

Αξιολυπητότατος είμαι. Επαγγελματικό ταξίδι είναι :frowning:

Στην καλύτερη περίπτωση να γυρίσω πλουσιότερος κατά καμιά 10αριά βινύλια.

Βέβαια έχω το απόγευμα της Δευτέρας ελεύθερο, ίσως ανακαλύψω τίποτα καλό. Ακόμα δεν έχω βρει τίποτα πάντως… Ξέρει κανεις κανά καλό site (κάτι σαν το rocking δηλαδη :P) που να έχει συνοπτικά το τι παίζει στο Λονδίνο;

:lol:

Aν μη τι άλλο, βινύλια (και όχι μόνο…) βρίσκεις στο Λονδίνο, μερικά δε που δεν είναι και πολύ δημοφιλή σήμερα τα βρίσκεις και σε καλές τιμές.

Σίγουρα δεν είμαι ο πιό ειδικός εδώ μέσα σε θέματα Λονδίνου για να σου πω sites κλπ. πάντως ρίξε μία ματιά στο www.pollstar.com να δείς αν έχει κανένα ενδιαφέρον live Δευτέρα βράδυ.

Bluezlick δεν ξέρω πως ήταν η προσέλευση στη Θεσ/νίκη αλλά εδώ είμασταν μόνο 50 άτομα χθες βράδυ, λιγότεροι και από τον Akkerman :frowning: :frowning: :frowning:
Εντάξει, ξέρω τις διακαιολογίες: Kαθημερινή μετά από αργία κλπ αλλά δεν βλέπουμε κάθε μέρα τόσο αξιόλογους μουσικούς με 15? μόνο…

Aυτό βέβαια δεν επηρέασε τον Brozman, έπαιξε λίγο παραπάνω από δύο ώρες με ένα 15λεπτο διάλειμμα. Πάθος, χιούμορ και απίστευτο slide παίξιμο, Blues ανακατεμένα με world music. 8)

Δυστυχώς, αντίθετα με αυτό που περιμέναμε και είχε ποστάρει ο Mandrake, ο Πιλάλας δεν εμφανίστηκε.

Δεν εμφανίστηκε;; Περίεργο γιατί στο πρόγραμμα του Κυττάρου τον είχε. Άσε που από ότι κατάλαβα παίζει να βγάλουν και cd μαζί. Ας είναι. Καλύτερα έτσι για εμάς που το χάσαμε παρά τη θέλησή μας…

Έχω την εντύπωση πως το έχουν ήδη βγάλει πριν μερικά χρόνια…:-k
Υπάρχει κανείς εδώ που να το έχει/έχει ακούσει;

k εδω καμια 50 ειμασταν!
εμ τι νομιζες? οτι θα γινοταν χαμος?8)
ο τυπος τεραστιος απλα!
οπως ειπε κ κ Ζαικος ο απολυτος ethnik καλλιτεχνης με ολη την σημασια της λεξης!

γαμωτο μολις τωρα ειδα το θρεντ και ειδα κι εγω για πρωτη φορα αυτον τον κιθαριστα…αλλιως θα ημουν κι εγω στο κυτταρο…