Bogus Blimp

η Jester Records εχει 3 τεραστια ονοματα της νορβηγικης σκηνης, που, νταξει ειναι καπως κλισε η εκφραση, εχουν επιτυχια παγκοσμιως. αυτα ειναι οι Arcturus, οι Ulver και οι πιο “νεοι” Virus. η Jester Records οπως και η ριλαπς,η νοεβντια και (ραντομ) η σαουθερνλορν, εχει δικο της μουσικο χαρακτηρα και κινειται ευλαβικα προς πειραματικες κατευθυνσεις. περαν λοιπον απ’ αυτα τα 3 ονοματα, υπαρχουν και αλλα 2 τα οποια δεν ειναι απλα αξιοσημειωτα, αγωνιζονται μαζι με τ’ αλλα. ειναι ο Lars Pedersen με When και οι Bogus Blimp. για τα when ειχαμε ψιλοπει καποια πραματα στα πεταχτα, εχει παρα πολυ ζουμι, καθως απ’ το 87 το τυπος γραφει αβανγκαρντ στη χωρα που δεν ειχε ξεπηδησει ακομα το bm. το θεμα μας ειναι οι BB. λοιπον τι κανετε; ανοιγετε αυτο εδω, ξετικαρετε τα παντα εκτος ευρωπης, σπαμαρετε μεχρι να σας κανει μπλινκ σε ενα μουντο μερος οπουδηποτε που να εχει δεντρα και ξεκινατε με Rdtr, στη πορεια Cords.Wires και τελος Men - Mic, αντισροφα η δισκογραφια τους δηλαδη. μετα ερχεστε εδω και το συζηταμε.

To μόνο που κατάφερα με το λινκ σου ήταν να κάνω (άμουσο) road trip στην Ιταλία, που το καταχάρηκα, και για να είμαι και οντόπικ ξαναέβαλα και ακούω το [I]Cords.Wire[/I] ΜΕΤΑ ΑΠΟ 800 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Επίσης συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πάρει χαμπάρι το Rtdr.

Μαησπέη


Αγαπημένο Brothers of space

Βy 5 o’clock tea

Γενικά αγαπημένο άλμπουμ.

Τσέκαρα λιγάκι και τους Det er jeg som er doden που δεν τους ήξερα.
Το παιχνιδάκι θα το ξαναδοκιμάσω πιο ξυπνητή.

Ωραίο ποστ.

να τσεκαρεις τι ποσταρει ο αγαπημενος φίλος σου τοτε σιχαμενη παπια :stuck_out_tongue:

[SPOILER]pushere[/SPOILER]

Μπραβο ρε Νομιστερε για το τοπικ … Αξίζει εστω και λιιιιγο αργοπορημένα να τους ακούσει κόσμος.:hippy:

Ω ρε με αυτούς με είχε πρήξει ένας φίλος μου(κρητικός και αυτός παρεπιπτόντως) τόσο πολύ που δεν τους άκουσα μόνο και μόνο επειδή μου τα είχε κάνει ναααα με το συμπάθειο. Μπορεί τώρα πίσω πίσω να επανορθώσω.

χεχε δεν τη περιμενα τη παπια ν’ ακουει μπογκους.

νταρθ, δεν ξερω ρε δικιε μου αν θα σ’ αρεσουν, ειναι απ’ τους περιεργους. εγω τους ξεθαψα αυτες τις μερες επειδη εσκασε πλαντερερ σπιτι και ετσι οπως ψαχναμε μπαντες καταλαβα οτι μου ελειπε το [I]Men - Mic[/I]. οταν ειχα πρωτοακουσει το [I]Cords.Wires[/I] ειχα ψιλοφοβηθει κυριως με το By 5 O’Clock Tea που ποσταρε η Almighty C, ηταν του διαολου πραματα αυτες οι φωνες. και αυτη η ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ. ε και φαντασου σε μικρες ηλικιες σποιλαρεις και τα αλμπουμ και αν δε σε ψηνει αυτο που ακους το παρατας.

εντωμεταξυ μιας και μιλας για το κρητικο, σε αυτο εδω: http://www.youtube.com/watch?v=IO5inIp5MEg (το οποιο δεν ειναι και το κανονικο solitude of space, ειναι κομμενα δυο κομματια απ’το Rdtr) γραφουν μονο ελληνες για καποιο λογο.

Bρήκα αυτό, πού δεν είχα βρει πριν 1 βδομάδα. Intriguing.

Det er jeg som er doden - 200 hours

ωραιος τυπος αυτος ο Jakob Langvik.

… και παμε στ’ αδερφια των Det er jeg som er doden

Du - Softness
DU - Softness (Sprutbass Remix)
DU - So hot

μπονους ενα extended Marching to Rome απο Bogus. μου λειπουν =/