Bolt thrower 29 & 30 μαϊου 2010(θεσσαλονίκη & αθήνα)

ηταν λιγο παρεξηγησιμο ετσι οπως το εγραψα το behemoth:wink:
αλλα αναφερομαι σε bolt thrower…

δεν μου το ειπε φιλος ουτε το ακουσα απο τον οποιδηποτε…
ειναι εγκυρο…

ωπα ποιος ειπε για ακυρωση θεσσαλονικης?

για μενα το ειπε ρεεεεεεεεεεεεεεε!

μάλλον φταίω εγώ που έχω νεύρα, και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη, αλλά όταν βγαίνει κάποιος και λέει ότι μάλλον μια συναυλία ακυρώνεται και δε λέει από που το άκουσε θεωρώ ότι λέει σαχλαμάρες. με τέτοια “δε λέω ποιος μου το ειπε αλλα ειναι 100% εγκυρο”, έχουμε δει 5-6 φορές λαιβ τους bon jovi & red hot chilli peppers.

αν θέλει κάποιος να πει από που το έμαθε, ας το κάνει. αλλιώς μη λέτε ό,τι να’ναι γιατί καταλήγουμε σε συζητήσεις για 8χρονα.

Ρε μαγκες εγω δεν καταλαβα κατι για ακυρωση…απλως αν υπαρξει 2η ημερομηνια για Αθηνα,δεν θα γινει και για Θεσ/νικη.

Χαμηλή προπώληση; wtf! Αφού είναι άπειροι οι λυσασμένοι για Bolt Thrower στην Ελλάδα…

Ρε κόφτε τις βλακείες μερικοί και μάθετε να συντάσσετε μιά πρόταση σωστά χωρίς να γίνεται χαμός μετά και ο καθένας να καταλαβαίνει και να γράφει ότι να ναι. Μιά χαρά πάει η προπώληση και πάνω και κάτω και θα γίνει της καραπουτανάρας στα live. Τώρα για το αν θα υπάρξει και δεύτερη μέρα στην Αθήνα αυτό είναι άλλο θέμα και αφού δεν υπάρχει κάτι επίσημο είναι απλά μια φήμη.

Α και για να μην ξεχνιόμαστε!
http://www.youtube.com/watch?v=n1JRJyMnSEg

παιδια να προσεχουμε τι λεμε στον κοσμο.

μια συναυλια θα ακυρωθει λογω χαμηλης προπωλησης το πολυ 1 αντε 2 εβδομαδες πριν τη μερα διεξαγωγης.

στην περιπτωση των ΒΤ επειδη ειναι ιδια η τιμη προπωλησης-ταμειου (οτι εγινε και gamma ray πχ) και επειδη το πρινσιπαλ ειναι τεραστιο και κανεις δεν αγχωνεται αφου ολοι θα χωρεσουν, ειναι λογικο να χουν φυγει λιγα εισητηρια. :wink:

Μετρήστε άλλον ένα στη παρέα που θα πάει Bolt Thrower. Σήμερα πήρα και γώ το δικό μου εισητήριο καθώς και για Lamb Of God. Με έψησαν τα κομμάτια που άκουσα από YouTube (The Killchain, Powder Burns, Cenotaph, No Guts - No Glory) και τα ελληνικά σαπόρτ (ειδικά Suicidal Angels:wink:). Θα παρθούν και τα CD τους και θα γουστάρουμε όλοι μαζί στις 30/5 :metal:

Τα λέμε εκεί μάγκες!

Απλά μαθηματικά:Ακύρωση live Bolt Thrower στην Ελλάδα λόγω χαμηλής προπώλησης=ΑΤΟΠΟ!

θα μιλησω προσωπικα για μενα, γιατι ξερω πολυ καλα τι ρωτηθηκε και τι απαντησα. οπως και πολλοι αλλοι απο αθηνα εχω κανονισει να ανεβουμε να τους δουμε. [SIZE=“3”]ΔΥΣΤΥΧΩΣ[/SIZE] εχει πολυ χαμηλη προπωληση. ολα εξαρτωνται απο τους θεσσαλονικεις οπαδους τους και απο τον χαρη αν θα ακυρωθει και θα γινει δευτερη μερα στην αθηνα.

Ρε παίδες ελπίζω να μην γίνει κανα αστείο για εδώ πάνω…από την πρώτη βδομάδα πήραμε εισητήριο λεμε.

αυτός στο τικετ χαουζ λέει ότι η προπώληση πάει πολύ καλά.

οπότε ένας από τους 2 σας λέει μπούρδες.

πρωτα απ’ολα μιλα καλυτερα και κατα δευτερον [SIZE=“4”]ΜΑΚΑΡΙ[/SIZE] να ειναι ετσι.:smiley:

Ακριβως

BTW: Last edited by Deathster; Today at 20:00. Reason: Πιπερι στη γλωσσα… ΘΕΟΣ

πείτε ότι π@π@ρ!@ θέλετε… θα πάει για τρελό ρεκορ… ακύρωση Θεσνικη για να ξαναγίνει Αθήνα… μπουχαχα! και φυσικά θα πάνε κι Rotting Christ να παίξουν κι όλοι μαζί θα φωνάζουν ‘Βούλγαροι’!!! :lol:#-o:p

phil59 εδώ και τόσα ποστς το μόνο που κάνεις είναι να λες πράγματα τα οποία ούτε στηρίζεις, ούτε και σε ενδιαφέρει να στηρίξεις, γιατί αν βγω εγώ 2 μήνες πριν από ένα λάιβ και πω “μαγκες μαλλον θα ακυρωθει γιατι εχει χαμηλη προπωληση”, καλό θα ήταν να εχω κανα σοβαρό επιχείρημα οπότε αν βγει κάποιος και πει “καταρχήν που το ξέρεις και κατα δευτερον στο τικετ χαουζ λέει ότι πάει καλά η προπώληση” να μπορώ να του το τρίψω στη μάπα. εσύ αντίθετα λες να μιλάω καλύτερα, παίρνοντας ως δεδομένο ότι το λέω για σένα και όχι για τον τυπά του τικετ χάουζ και εύχεσαι ΜΑΚΑΡΙ να είναι όλα έτσι, αποφεύγοντας άλλη μια φορά να πεις πού το άκουσες.

οπότε, συγγνώμη για το “πίπες”. Μ@Λ@ΚΙΕΣ λες.

Υπαρχουν και pm για τις μεταξυ σας κοντρες παιδες.
Εδω μιλαμε για το λαηβ.
Τι λαηβ δηλαδη,πορεια απο τανκ θα ειναι…

Προφανώς έχεις καιρό να ακούσεις bolt thrower, βάλε λίγο Cenotaph να έρθεις στα ίσα σου γιατί αυτά που λές εκτός του ότι είναι επιπόλαιες προσωπικές σου σκέψεις , δεν στέκουν κιόλας, όλα εξαρτώνται από το πόσες φορές θα ακούσεις το Cenotaph, προτείνω πάνω από 3, θα σε βοηθήσει να επανέλθεις στον κόσμο μας…

Το πώς γίνεται να μιλάς καθαρά προσωπικά για σένα στην αρχή, και μετά να υποστηρίζεις πως υπάρχει όντως χαμηλή προπώληση, δεν το καταλαβαίνω.

RAWR.(κλικ)

τι εννοας ρε μαστορα? δεν σε καταλαβαινω.:-k

Στην αρχή του πόστ λες “θα μιλησω προσωπικα για μενα”, και ύστερα, “ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχει πολυ χαμηλη προπωληση”. Πως γίνεται να μας λες τόσα πράγματα ενώ ουσιαστικά εκφράζεις μιά δικιά σου γνώμη? Ή μήπως εγώ κατάλαβα λάθος.