ρε μεγαλε αν καταλαβες ,απαντησα σε μια ερωτηση που εκανε ο deathakias. και μετα αρχισε το πανηγυρι χωρις να εχει διαβασει κανενας τα επομενα posts.
οπως ειπα και χθες στον deathster, ζητω ταπεινα απο ολους μια μεγαλη συγνωμη.
[SIZE=“4”]NO GUTS, NO GLORY[/SIZE]
πιστευω οτι αν ειχε ειπωθει τπτ για ακυρωση…ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΒΛΑΠΤΕΙ!
καλησπερα σε ολους…
εγω εχω μια απορια η ελληνικη σκηνη δεν εχει αλλες μπαντες???μονο oi terrordrome ,oι Suicidal Angels και οι mass infection υπαρχουν???γιατι βλεπω οτι και στους behemoth οι ιδιοι εκαναν το opening.μια χαρα μπαντες ειναι δεν λεω αλλα μηπως πρεπει και κανενας αλλος να παρει καμια ευκαιρια??
λεω εγω τωρα!!
Αναφέρεσε κάπου συγκεκριμένα, ή έτσι απλά το λες; Άμα είναι δώσε κανένα παράδειγμα…
(Άνοιξαν οι Σουισάινταλ στους Μπεχίμοθ;)
οι inveracity ανοιξαν στους behemoth …εγω μια απορια εξεφρασα…παραδειγματα υπαρχουν πολλα και τα ξερουμε ολοι!!!δεν χρειαζεται τωρα να ανοιξουμε λιστες…αν παλι εσυ πιστευεις οτι ολη η σκηνη μας ειναι 4-5 μπαντες ειναι απολυτως σεβαστη η αποψη σου.
Πάντως οι Death/grind metallers Blustery Caveat ανοίξανε για Behemoth στην Αθήνα hellboy και έχουν ένα άλμπουμ και ένα 7" όλο κι όλο. Επίσης οι Descending έχουν πάρει ευκαιρίες (The Haunted, Shadows Fall και έπεται να ανοίξουν για Lamb Of God) και έχουν μόνο ένα άλμπουμ. Αυτό που λές γενικά ισχύει (δε δίνονται πολλές ευκαιρίες σε νέες μπάντες) αλλά παίζουν πολύ παράγοντες που καλύτερα να τους συζητήσουμε αλλού για να μη βγούμε off topic.
Όχι ρε φίλε δεν το είπα για κακό, απλά ρώτησα άμα έλεγες καμιά συγκεκριμένη μπάντα που θα προτιμούσες να κάνει support. Τέλοσπαντων είναι όντως μεγάλο θέμα, και όχι για αυτό το θρεντ
AN και γουσταρουμε…αν και οι Ινβερασιτυ εχουν φιλικο προς εμενα προσωπο στη συνθεση των…
ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΡΕ!!!
[SIZE=“6”]ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ BOLT THROWER![/SIZE]
ΑΝΤΕ ρε πουστη…ΑΚΟΜΗ!!!
Είναι θέμα διοργανωτή!!! Γνωριμίων δηλαδή…
έτσι πιστεύω…
Αυτο ξαναπες το…
Πεστα ρε παιδί μου.
άντε και δε μπορώ να περιμένω λέμε
Φευγουν κουβαδες σπερμα με αυτο το ρεφρεν^
ξέρω.headbang factor over 9000 που λέει και το σχόλιο:p
παιδια για θεσσαλονικη ξερετε αν υπαρχουν ακομα εισητηρια?
σύμφωνα με τον phil59 έχει πάρα πολλά εισιτήρια ακόμα γιατι η προπώληση δεν πάει καλά και…πλάκα κάνω, σκάω.
πάρε ένα τηλ στο 2310 264880 και ρώτα
οκ ευχαριστω!
Για Αθηνα πως παει η προπωληση?Αυτες τις αγιες μερες θα βρουμε εισητηριο εμεις?
εχεις αγορασει τους τελευταιους 2 μηνες
500+ lps
500+ cds
και καμια 100αρια κασετες
και δεν εχεις παρει ακομα το τικετ των 20???
ε εισαι περιεργος…
Χαχα
Ε ξερεις τωρα το μικροβιο ανν βρεις κατι που θελεις
Οι Bolt Thrower ειναι απο τις λιγες death μπαντες που μ’αρεσουν και θελω να τους δω…Η αληθεια ειναι πως αν τους χασω δεν θα πεσω και σε καταθληψη αλλα θα προτιμουσα να μην γινει αυτο