Bolt thrower 29 & 30 μαϊου 2010(θεσσαλονίκη & αθήνα)

Πετάνε μια πρόταση και την κάνουν…[-X[-X[-X
Είτε εννοεί ότι δεν μπορεί να πάει εκείνος, είτε αυτό που δεν θέλουμε να ακούσουμε…

Συγνώμη συγνώμη!
Πάει το live :cry:
(ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΩ)

Δεν το 'γραψα σωστά :roll:

Πες το απο την αρχη ρε ανθρωπε και μας κοψοχολιασες…

Στα του λαηβ. Ρωτησα την τυπισσα στο τικετ χαους σημερα και μου ειπε οτι εχουν μεινει μονο γυρω στα 150 εισιτηρια. Ολεθρος δηλαδη 8)

παμε για sold out ρε…
σφαγη θα εχουμε και στους bolt και στους lamb…
δεν τα περιμενα και τα 2 για sold out παντως…
armageddon bound ρεεεεε…
αντε να το παιξουν…

[SIZE=“6”]Καλα τα παμε…[/SIZE] :lol::lol::lol:

#1146 and ready for BATTLE!

Who dares wins…

Αντε να γινει sold-out μπας και βαλουνε κανα ατομο:p

μας βλέπω για λιποθυμίες.

μας βλεπω στο κατ ετσι και αλλιως…

Εγώ σίγουρα. Επίσης, μόλις συνειδητοποίησα ότι το μπρεηβχαρτ (το οποίο εχμμμ να…δεν υπάρχει τρόπος να το πω εκτός από τον πλέον απλό, ΤΟ ΜΙΣΩ, αλλά με ΑΝΑΓΚΑΣΕ το ταίρι μου να το δω) είναι μπολτ θρωουερ.ΟΚ αντί για τανκ έχει βαριοπούλες. γκα γκανννννννννννννννννννννν.σμπλατσ

το 5ημερο Nevermore-Bolt-Lamb θα βαρεθουν να βλεπουν μαλλιαδες στο ΚΑΤ…

Καλα ειπαμε δεν ειναι Conan αλλα οχι και μισος για αυτη την ταινια ρε !

Νασιόπαι…με σοκάρεις…μισείς το Braveheart??? δεν ξανακάνουμε παρέα:P

6 μερουλες ακομα

σαν μικρο παιδακι νιωθω…

ΑΝΤΕ ΡΕ!

ποναει το στομαχι μου απο την αγωνια!:stuck_out_tongue:

Παιδες καποιες ερωτησεις…

1. Τι ωρα το βλεπετε να τελειωνει? Θα βρω μετρο στο τελος δηλαδη ή χλωμο…?

2. Θα παει κανενας αλλος μονος του ή μονο εγω θα ειμαι σαν τον κουκο?

Κατα τα αλλα λιγες μερουλες ακομα μεινανε και μετα το χαος 8)

αυτή είναι και δική μου απορία.και μάλλον δε θα προλάβεις μετρό.
αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί βάζουν δύο σαπόρτς (μάλιστα τα βαριέμαι και τα δύο) από τη στιγμή που το live θα αρχίσει κατά τις 21:30.οι bolt thrower λοιπόν δε θα βγουν πριν από τις 22:45.

21.30? Δεν ειναι λιγο too much? Δηλαδη οι πορτες ανοιγουν 20.00. Θεωρω πως μεχρι τις 21.00 (μαξιμουμ ομως) θα εχει αρχισει η συναυλια.

οκ δικό μου το λάθος.νόμιζα πως άνοιγαν στις 21:00.και πάλι όμως με δύο σαπόρτς βλέπω να καθυστερούν εκνευριστικά οι bolt thrower να ανέβουν στη σκηνή.
επίσης διάολε,γιατί όταν κάποιο συγκρότημα παίζει σάββατο και κυριακή στην ελλάδα,παίζει στην αθήνα πάντα κυριακή που δηλαδή δεν έχει μετρό μέχρι αργά?
επίσης να μην πω για το πρόγραμμα που δεν ξεκινάει ποτέ στην ώρα του.

Eχχχπφφφ μωρέ, το ‘χα δει στα 19, δε μ’ άρεσε.Μετά τώρα που το ξαναείδα, το μισό δλδ, περίπου, 1:30 ώρα από τις 3, πάλι το βαρέθηκα.Νομίζω ότι φταίει πολύ που παίζει ο γκιμπσον.Το μόνο που μου αρέσει σε σχέση με γκίμπσον, είναι το μέγκα κομπιούτερ γκίμπσον που αναφέρεται στο χάκερς:p

ον τόπικ: κι εμένα με πιάνει το στομάχι μου, από την αναμονή!!!