Θεσσαλονίκη, anyone?
Παρων.
@ρχιδι μοοουντ ΟΝ:
Δε πα να τελειωσει και οτι ω’α να΄ναι?
Θα τσιμπηκω και μια πα’ωμενη μπυ’ιτσα απο κανα πε’ιπτε’ι και 'α γυίσω με τα ποδια σπιτι.
μια ευθεια ειναι!
το σε τι κατασταση, ειναι αλλη ιστο’ια!
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.
και τωρα δεν φαινεται να απεχεις πολυ απο την κατασταση!!!χααχχαχαχααχχ γραμμικη β’(εις διπλουν!!!)
Παίδες, sorry για το παρακάτω “spamming” ------->
[SPOILER]Πουλάω εισιτήριο για τη συναυλία των Bolt Thrower στην Αθήνα (30/05 @ Gagarin).
Το είχα αγοράσει το Γενάρη, τις πρώτες μέρες που είχαν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια
(αν θυμάμαι καλά, νούμερο γύρω στο 60 κάτι).
Δυστυχώς, γαμώ την κοινωνία μου & την εξεταστική μου δεν θα μπορέσω να πάω. :x :blow:
'Οποιος καλός άνθρωπος το θέλει ας μου στείλει pm.
βοηθάτε…μην μείνω με το εισιτήριο/πουλί στο χέρι!
Δώρο αλεξίσφαιρο γιλέκο kevlar + αντιασφυξιογόνος μάσκα χημικού/βιολογικού πολέμου…[/SPOILER]
8O8O8O8O
Για μενα ΠΕΘΑΝΕΣ!
το ξερω οτι χεστηκες!
χαχαχαχ ήμουν σίγουρη ότι αν σχολίαζες κάπως έτσι θα ήταν…
Στην θεση των Inveracity θα παιξουν οι Terrordrome?
ακύρωσαν οι Inveracity?
Στο προφιλ του Gagarin στο myspace αυτους γραφει,ξερω γω…
Εντιτ : Μαλλον τα’χει μπλεξει με τις μπαντες που θα παιξουν απανω…
με suicidal κομπλε??
Πρωτον, θα ειναι μαλακια να μην παιξουν οι Inveracity!
Δευτερον,ειναι ΗΔΗ μαλακια που ΑΝ παιξουν, θα παιξουν πριν τους Σουισαϊνταλ αντζελς (ημαρτον!)
Τριτο, ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ!
τσιμπησα εισητηριακι σημερα φοβουμενη για σολντ αουτ. Αλλα ο τυπος μας ειπε οτι βλεπει χλωμο το σολντ αουτ για σαλονικα. τον πετυχαμε που ενημερωνε για προπωληση και του πιασαμε συζητηση.
το ψηνω να ρθω …με ψηνει ο ιγκνοραντ βασικα…
τι περιμενεις ωρε?? αιντε
Αντε παπαρδελα χωσου κιεσυ !!!
εχω φάει ΤΟ πακετο…
εχω παρει ticket κανα τριμηνο τώρα και το live είναι μαζί με τον τελικό ολυμπιακος-παο μπασκετ που εχω διαρκείας…δεν παιζει να χάσω το live αλλα ξενερωσα γαμώ τη πουτάνα μου…
Ρε σεις, για σαλόνικα, θα έχει την μεταφορά που έχει συνήθως στο Πρίνσιπαλ από τον λευκό πύργο;