Bolt thrower 29 & 30 μαϊου 2010(θεσσαλονίκη & αθήνα)

χμ δεν το ρωτησα αλλα κατα πασα πιθανοτητα:-k

Zero Hour Approaching…

Εντάξει στο Πρινσιπαλ γίνεται η συναυλία που χωράει 2000 αν θέλουν να το τιγκάρουν…Δν υπήρχε πιθανότητα να γίνει σολντ αουτ:wink:Εγώ όσα χρόνια πάω σε μεταλ συναυλίες σολντ αουτ στο Πρίνσιπαλ δν έχω ακούσει ποτέ.1000 αν μαζευτού με εγώ θα μαι υπερευχαριστημένος…

:expressionless:

Το ξέχασα αυτό με το μπάσκετ.

WTF!!

τελειωσαν τα εισιτηρια για αθηνα
και ξεκινησαν καινουρια μπλοκακια
εχω το νουμερο 67
μεχρι τη κυριακη
αν πουληθουν και τα καινουρια
θα εχει περιπου 2000 χιλιαδες κοσμο
στο gagarin:!::!::!::!::!::!:

Εγώ πάντως δίνω το δικό μου.
PM όποιος ενδιαφέρεται.

πάλι σαν τα ζώα θα μας μαντρώσουνε

χαβαλε κανω
παντως πιστευω θα γινει sold out
και θα ειναι κριμα να μην γινει
με 20 ευρω εισητιριο

Ελπιζω να φχαριστηθουμε συναυλια και να μην ειμαστε σαν σαρδελες…

Αυτό το εννοείς,ή όχι??!!

μαλλον οχι…

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, εχουμε λιγο χρονο ακομη!

ΦΕΡΤΕ ΜΕΡΤΣ, [SIZE=“6”]ΡΕ[/SIZE], ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΜΟΥ!

Για να ετιμαζομαστε σιγα σιγα

όντως θα κάψεις το live για το μπασκετ???
με βάζεισ σε σκέψεις!!!

Είναι αρρώστεια, δεν είναι καλό να επηρεάζεσαι σε αυτά από μένα.

καταλαβαινω…εγω θα δοσω το διαρκείας σε ένα φιλαράκι να μην πάει χαμένο και ελπίζω να ερθει ξανα η σειρά στο σεφ για τη στέψη.

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω, σχεδόν κάθε χρόνο Παο - ΟΣΦΠ στο μπάσκετ βλέπετε, Bolt Thrower ούτε μια φορά στα 10 χρόνια δεν πρόκειται να ξανατύχει…τέσπα…ο καθένας με την τρέλα του βεβαίως βεβαίως!

Τα sold out θα έπρεπε να είναι συχνό φαινόμενο στην Ελλάδα. Δεν είναι ουτε αμερική ούτε βρετανία, δεν υπάρχουν γνωστές μπάντες κάθε μερα να ρίχνουν λαιβ σε 5 μαγαζιά. Αρα δεν υπάρχουν 100 επιλογές… :wink:

Μόλις τέλειωσα ακόμα μια ακρόαση των Mercenary και IVth crusade και ένα έχω να πώ τσακίστείτε όλοι να τους δείτε να σπέρνουν. Κρίμα που δεν μπορώ να πάω λόγω αφραγκίας…:frowning:

το εισητιριο σου εχει το τηλεφωνο του principal παρε και κλεισε θεσεις…στις 7 φευγουν τα λεωφορεια απο τον λευκο πυργο

Κυριακη κοντη γιορτη κουφαλες.
Ετοιμαστειτε.
Παρτε αλοιφες,γαζες,επιδεσμους,βιβλιαρια του ΙΚΑ,betadine,
τσιροτα,emergency kits,παρτε τηλεφωνο τον οικογενειακο σας γιατρο
και γενικα παρτε μετρα !

[SIZE=“3”]Bolt Fuckin’ Thrower[/SIZE] is coming to town !

Ναι, σε καταλαβαίνω ντεθστερ παιδί μου. Αλλά μέχρι να τους δω στη σκηνή, δε ξέρω…φοβάμαι.Έχω σταματήσει να μιλάω φαντάσου. voice removal device