εγω να πω την αληθεια ειχα ακουσει διασπαρτα κομματια πιο παλια και δεν τους ειχα προσεξει.αλλα με μυησε ο martian:wink: τωρα σε αυτους και γουσταρω τρελα.αν μπορω θα παω(βεβαια αυτο το εχω πει για πολλους)και δεν ειναι σιγουρο,αλλα γουσταρω πολυ.
αυτός που έχει το εισ. Νο.1 may speak now, or forever hold his/her peace…
το νο1 το έχει αυτός που πουλάει τα tickets.
γαμώ δεν θα μπορέσω να πάρω ticket άμεσα και με αυτά που βλέπω, το sold out θα γίνει γρήγορα. Ελπίζω να κάνω λάθος, ώστε να μπορέσω να τους δω…
Now playing: Edguy - Lavatory Love Machine
via FoxyTunes
Με Suicidal Angels ρε γαμώτο;;;;; όχι ρε συ…
MASS ΡΕΕΕΕΕΕ!!!
20 ευρά… μια χαρούλα είναι… κυκλοφορούν;;;;;
καλά ρε νασιόπαι πήρες κιόλας?? Εμένα τετάρτη με βλέπω!!
Ρε… κανονίστε να μη βρούμε εισητήρια έ;;;; :evil::evil:
Θα κάνω ντου με το φορτηγό… :lol::lol:
Χωρις να ειμαι μεγαλος φαν του συγκροτηματος βλεπω οτι σημερα ειχαμε πολλα εγκεφαλικα εδω μεσα…
Καλο ειναι να ερχονται μπαντες που περιμενει πολυς κοσμος…Παρα το οτι δεν ειναι στα γουστα μου, οι συγκεκριμενοι εχουν τον αμεριστο σεβασμο μου για πολλους λογους…
Καλα να περασετε οσοι πατε…
:lol::lol:καλα ρε μαλακες μεχρι και γω ψηθηκα…
κοιταξτε πως το βλεπω:
ΑΝ ακους Death metal…και ειδικοτερα αν ακους το ιδιωμα αυτο χωρις ιδιαιτερες προτιμησεις σχετικα με το ποιος καφρος ειναι ο καλυτερος,ΔΕΝ ΜΠΑΙΖΕΙ να μην γουσταρεις αυτη τη μπαντα!
Οποτε, με το γεγονος οτι ειναι στα 20 ευρω το τικετι και οτι η μπαντα ειναι ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΝΟΜΑ στο χωρο (περα απ’ το γεγονος οτι παιζει να ειναι η πρωτη και η τελευταια τους συναυλα στο Ελλαντα)…ε,θα επρεπε να ψηνεται ο κοσμος!
[SIZE=“6”]Με το ΓΑΛΑ???[/SIZE]
Αυτο ειναι 8O8O Αυτοχαστουκιζομαι και ομως συμβαινει. Πολυ ωραια και η κινηση τους με το εισητηριο.
yeap!και Ελένη με Άπο επίσης!!!
Ρε, δε βαστιέμαι λέω…
Απο τα λίγα Death metal συγκροτήματα που μου αρέσουν.Θα είμαι στην Θεσσ.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?
Να μου το στειλει αντικαταβολη, και εγω θα του στειλω ενα δωρακι
Εκτος αν υπαρχει τροπος να βρουμε εισιτηριο στην Αθηνα…
Πολλες φορές, όχι όλες, το Τίκετ Χάουζ της Αθήνας, έχει εισιτήρια για συναυλίες της Θεσσαλονίκης:):!:
πρωτο επικο ποστ απο τον deathakia σημερα τσιμπησαμε τicket νουμερο 21…
Thank you!!!
ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΣ!!! σήμερα θα βουτήξω με το κεφάλι ψηλά το εισητήριό μου και θα το δείχνω σε ΟΛΟ το κόσμο με υπερηφάνια!!!
“emoticon με το κεφάλι να κοιτάει τον ουρανό και να αγνοεί επιδεικτικά τον κόσμο απο κάτω”
Tσίμπησα 2 τικετ και για του λόγου μου. Μετράμε μέρες τώρα.
Πω ρε πουστη μου…εχω εξεταστικη μπροστα μου κ θα ανεβω παλι τελος του μηνα στην Αθηνα! Λετε να μην βρω;; :-s