Bolt thrower 29 & 30 μαϊου 2010(θεσσαλονίκη & αθήνα)

Δεν ξερω αν εχουν βγει, τηλεφωνησα στο ΤΙΚΕΤ ΧΑΟΥΖ και ειπαν δεν εχουν ακομα εισιτηρια…

ΟΛΟΙ οι αποπανω απο που αγορασατε? :lol:

μιλας για εδω,Αθηνα?
Γιατι ολοι απο εκει τα εχουμε παρει!:-k
Σιγουρα πηρες στο σωστο μερος?:stuck_out_tongue:

Μπορει να απαντησαν οτι δεν εχουν, διοτι τους ρωτησα και για Θεσσαλονικη… τι να πω? :lol:

Απ’ ότι λέει η αφίσα δεν θα χει Θεσ/νίκη εισιτήρια το Ticket House.
Θα 'χει το Μετρόπολις.

#64 από Ticket House (για Αθήνα πάντα) 8)

0056 (Αθήνα)

εγώ Παρασκευή πάω να πάρω από Μετρόπολις Θεσσαλονίκη… :smiley:

#47 κ #48 απο Ticket House :smiley:

Fssssss 0056 είναι το δικό μου βρέ!!!

Δευτέρα θα είμαι σαλονίκη και θα πάω να πάρω για μένα, αν θές το παίρνω και για σένα, και αν είναι να κατέβεις και Κυριακή αθήνα για καπάκι πάμε μαζί αν χωράει.

Φίλε, τράβα πάρε ένα κι αν πας πήγες, αλλιώς σπρώξτο ή κράτα το για ενθύμιο :wink:

Παιδιά, μου ρθε φλασιά τώρα… σόρρυ…

Καλύτερο support σχήμα πιστεύω πως θα ήταν οι Panzerchrist!!!

Τι λέτε;;;;

Ινeracity και Dead Congregation.[SIZE=“7”].-[/SIZE]

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΓΑΜΩ

Βοηθησε με λιγο σε παρακαλω :lol::lol: Αν μπορεις να παρεις εισιτηριο για τη συναυλια στη Θεσσαλονικη θα με διευκοληνες. Οποτε το πρωτο σκελος το καταλαβα :lol:

Στο δευτερο εννοεις να παμε μαζι Αθηνα απο Θεσσαλονικη για τη συναυλια? :lol: Αν ναι, εννοειτε! Κανενα προβλημα [-X

i second that

Ναι τα είπα λίγο βιαστικά και δεν βγήκε νόημα:D

Εγώ μένω σαλόνικα, κοντά στο Principal κιόλας, και όπως κατάλαβες θέλω διπλή δόση Bolt Throwerίλας οπότε λέω μετά την πρώτη μάχη που θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου να κατέβω Αθήνα για την δεύτερη. Και εσύ φαντάζομαι το ίδιο σκέφτεσαι έτσι? Τώρα βρίσκομαι αθήνα για καμιά βδομάδα (διακοπές στο πατρικό) και Δευτέρα ανεβαίνω πάλι πάνω, οπότε τσιμπάω και το εισιτήριο για Principal και βέβαια και το δικό σου αν θες. Άντε κανένας άλλος για double dose να γίνει πάρτι, να τρελαθούμε τελείως? Εγώ πάντως δεν αφήνω τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη, 34 φτάσαμε και θα παίζουν οι Bolt Thrower 6 ώρες μακριά και δεν θα πάω να τους ξαναδώ στο καπάκι? Οι μικρές χαρές της ζωής…

0026 και 0027 εγω παιδια!!!

Ή In Utero Cannibalism!!!

βασικά πιστεύω πως μέχρι τον Μάϊο, όλο και κάποια αλλαγή μπορεί να γίνει!!!

Έρχονται οι Bolt Thrower!!! :vibrate:

Α! Το ξέρατε ε;
:tomato:

Και ρωτάω: Πότε θα γίνει μια συναυλία της προκοπής στην Αθήνα Σάββατο;;;;;;
Όχι τίποτε αλλο, αλλά δουλεύουμε πλέον 500 χιλιόμετρα μακρία!

Τέλος πάντων, θα πάρω εισητήριο και βλέπουμε.
Αν δεν τα έχετε εξαφανίσει μέχρι να έρθω!

Άστο, μην το ψάχνεις, αν θες θα σου πάρω εγώ και τα βρίσκουμε.:wink: