OK! I’ ll let you know!
Eνας καλος φιλος (χιπ-χοπας) πηρε 2 εισητηριακια σημερα. χεχε
Ρε παιδες.Ερωτηξη.Το σεξ επι πληρωμη…Ειναι μονο 20 ευρω ?
:vibrate: :bounce: :vibrate: :bounce: :vibrate:
Aν πληρώνεις και για να σε πηδήξουν, καλύτερα να περιμένεις τις εκπτώσεις φιλαράκο.
Ετσι!!! Βεβαια εγω θα κανω την αναποδη διαδρομη αλλα αυτο που μετραει ειναι ενα διημερο με τους οδοστρωτηρες οπως τους λεω.
Ειναι σημαντικο να προλαβουμε και ολο το μερτσανταιζ :lol: Οποτε οταν πας για εισιτηριο να παρεις και ενα για μενα. Μιλαμε μεσω πι εμ, μη ζαλιζουμε και αλλο τους υπολοιπους
γαμώ δλδ.το μισό φόρουμ θα ανέβει για τη συν(κ)αυλία του Σαββάτου, και μετά θα κατέβει με το υπόλοιπο μισό για της Κυριακής.σουπερ ντουπερ
τι ηταν αυτο που ακουστικε για Dead Congregation?
Tιποτα.Καποιος θα το προτιμουσε για support.
καλα ναι απο τους terrordrone που ειναι για θεσσ πολυ καλυτερο…ι αυτους τους ειχα δει live οταν καναν support τους Obituary περσι… μπορω να πω οτι δεν μ’αρεσαν
[SIZE=“6”]ΩΧ ΚΑΛΑ. ΩΩΩΧ ΚΑΛΑ. ΜΕ ΤΟ ΤΑΝΚ ΘΑ ΣΚΑΣΩ!! [/SIZE]
Επιτελους γαμω το κερατο θα τους δω και αυτους :D:yahoo:
[SIZE=“6”]CHAAARGEEE[/SIZE]
From 29 April ROTTING CHRIST will appear on a tour as a direct support of legendary BOLT THROWER. The tour will last till May 16
Οποτε μαλλον δεν θα’ναι σαπορτ εδω…Εκτος κι αν κανουν κατι εκτακτο επειδη ειναι η χωρα τους. :-k
εχουν ανακοινωθει ηδη τα σαπορτ.
κοιτωντας τη τελευταια σελιδα Συμπαθατε με αλλα…
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΑ ΣΑΠΟΡΤΣ?!
Εξαλλου ηδη απο προχθες που βγηκε βγηκε η αφισα το ξερουμε,no Rotting Christ.
πλακα στη πλακα…ακομη και μονοι τους να ηταν…θα’μουν ΣΟΥΠΕΡ καλυμμενος!!
Προφανώς!!! Πήρα και εγώ τα 70 71
MUI BIEN!!!
70+ εισητηρια σε 2μιση μερες!!
και εχουμε αλλους 4+ μηνες μπροστα μας…
CARNAGE!!!
από rock city πήρα τα 101-102
Σειρα 26, πισω πισω με βαλανε:tomato:
Ρε γλοιωδεις λεφταδες, ολοι κατευθειαν να παρετε εισιτηρια. Ετσι και δε βρω θα γινει των Bolt thrower στον πρωκτο του τελευταιου αγοραστη:p
Οκ θα σε πμαρω για details απλά θα γούσταρα να μαζευτούμε κι άλλοι για την κάθοδο γιαυτό ποστάρω, θα το βάλω υπογραφή μάλλον να το βλέπουν όλοι…ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙ BOLT THROWER, ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ…
λοιπον ακουω τις 2 τελευταιες μερες for victory και mercenary και μου εχει σηκωθει η τριχα…
τελικα η πλυση εγκεφαλου απο το φορουμ αυτη τη φορα βγηκε σε καλο:p…θενξ παντως:D
ναι εκτος απροοπτου λεω να ειμαι στο principal, δεν χανω και τιποτα ετσι;;