Χωρίς πλάκα τώρα. Που διάολο κολλάει ο Ντέμης. Οκ μπορεί να μην τον χωνεύεις καθόλου για δικούς σου προσωπικούς λόγους. Το σε νοιάζει όμως αν βγάλει φράγγα κλπ κλπ;;;
Στη τελική είναι ο μοναδικός που έκανε την φάση για να έρθουν οι Bon Jovi. Ποσώς με ενδιαφέρει ποιος και πόσα θα πάρει
Κολλημένα μυαλά ρε φίλε. Κάτι τέτοιοι τύποι είναι ικανοί να γκρινιάζουν ακόμα και αν αναστηθεί ο Bonham και φέρει ο Ντέμης τους reunited Zeppelin για τη μοναδική συναυλία που θα κάνουν στον κόσμο. Καμένοι…
E ναι ρε… φτάσαμε 2011 για να δούμε πρώτη (και μοναδική) φορά Bon Jovi και γκρινιάζουμε όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή δε χωνεύουμε τον Ντέμη.
Και αυτό γιατί; Επειδή λογικά είναι ΑΕΚ και έκανε ζημιά ο συγκεκριμένος στην ομάδα (τουλάχιστον έτσι λένε δεν ασχολήθηκα ποτέ)
Πότε μπλέχτηκαν οι μουσικές με την μπάλα χαμπάρι δε πήρα!!!
Ξεφύγατε λίγο από το θέμα…αντί να μιλάτε για τα της συναυλία…καθόσαστε και συζητάτε για τον Ντέμη…
Σιγά μωρέ όποιος θέλει πάει, όποιος θέλει δεν πάει…
Άμα ο λόγος είναι ότι μερικοί δεν γουστάρετε τον Ντέμη και τον κάθε Ντέμη που φέρνει εδώ το συγκρότημα, το όποιο συγκρότημα… μην πάτε…
Δεν είναι κακό, αν κάποιος για τους δικούς του προσωπικούς λόγους δε θέλει να δώσει το παρόν…
Εντωμεταξύ, τόση ώρα γράφω τα ίδια που γράφατε και σεις παραπάνω…χαχαχα
Εγώ, στην αρχή, ‘‘ψηνόμουν’’ να πάω…ε, μετά που είδα ότι το χαμηλότεροο κοστίζει γύρω στα 50, λέω, άσε καλύτερα…
Εξάλλου δεν τους πολύ-ακούω…
Τι να λέει? Επειδή είναι οι Bon Jovi? Εντάξει, μωρέ δεν τρελαίνομαι…προτιμώ να κρατήσω τα χρήματα, για να πάω σε κάποια άλλη συναυλία που να το θέλω πραγματικά…
Πάντως σίγουρα όσοι πάτε…θα σας μείνει αξέχαστη η εμπειρία…ε, όπως και να το κάνουμε δεν είναι και λίγοο:!:
Πάντως, αυτό, ότι δηλαδή θα τα ‘‘τσεπώσει’’ καλά ο ‘‘Ντεμάκος’’ το χω σκεφτεί και γω…γιατί το άλλο που λέγανε ότι προσπαθούσε να ‘‘ψήσει’’ την Λέηντι να ρθει, που το πάτε?
Να ρωτήσω κάτι άσχετο που μόλις μου ρθε…αυτός είχε φέρει και τους U2?
[QUOTE=Astaldo;1074712[B]]Μα φυσικό είναι να τσεπώσει ο διοργανωτής ρε παιδιά. Τι συζητάμε τώρα;;;[/B] Για τη μάνα του το κάνει;;; [B]Επιχειρηματίας είναι.[/B]
Lady GaGa θα έρθει
U2 δεν είχε φέρει ο Ντέμης. Νομίζω DiDi ήταν.
50 ευρώ για Bon Jovi είναι λίγα βασικά σε σύγκριση πάντα με τιμές στον υπόλοιπο κόσμο.
Τοξικέ σε κερνάω καφέ για το εισιτήριο οκ??? :p[/QUOTE]
Ω, ναι…κοίτα σε αυτό που λες έχει κάποιο δίκαιο δε μπορώ να πω…
Εξάλλου, τώρα ντάξει να το λέει κάποιος άλλος ότι είναι ακριβό οκ…αλλά να το λέμε και μεις που τα ‘‘σκάμε’’ τα 35άρια και τα 40άρια για άλλα συγκροτήματα, που δεν είναι και μπον τζόβι (δεν το λέω ειρωνικά…) ε, σαυτό έχεις δίκαιο…
Θα έρθει?:vibrate: Σοβαρά? το εννοείς? Τέλος πάντων
Το εισιτήριο 50 το πουλάει? καμία έκπτωση? με 20 ‘‘ψήνομαι’’.8)
αν έρθουν και μου κλέψουν το μαγαζί και καλέσω την αστυνομία για να τους δώσω το βίντεο που φαίνονται οι φάτσες των ληστών, είμαι αυτόκλητος συνεργάτης των μπάτσων?
ντροπή σου ρε ντέμη που είχες τη διάθεση να κάνεις πιο υγιή την εξέδρα. παλιοδοσίλογε…