Είπαμε να σταματήσουμε περί KTF τις ‘‘θεωρίες συνομωσίας’’ και τις ‘‘πλεκτάνες’’ και να ασχοληθούμε με κάτι πιο αθώο εκεί στο BJ GR …
Έλεος βρε παιδιά, σε λίγο θα μας πείτε ότι παίρνουμε και μίζα από τον ίδιο τον Jon … ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΑΜΕ BJ …
(Άγγελε το σχόλιο δεν ήταν για εσένα… Thanks for asking)!!!
Μακαρι αν ειναι στημενο,να ειναι για το συγκροτημα που αρχιζει απο Ο κ τελειωνει σε D.Γιατι τουλαχιστον θα βγει κατι που αξιζει.Αλλα δε νομιζω να χρειαζονται το μαγειρεμα οι συγκεκριμενοι μιας κ μπορουν να τα καταφερουν κ με τη δουλεια τους κατα τη γνωμη μου.
για support εγω στηριζω Danger Angel! τα ειχα δει τα παιδια περισυ support στους Winger και ηταν αρκετα καλοι! αν και εχουν αλλαξει συνθεση καθως αλλαξαν τραγουδιστη και εφυγε ο ενας κιθαριστας θεωρω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη για support στους BJ(οσο μετραει η γνωμη μου μιας και δεν θα παω στη συναυλια…)
Φιλε θα στα εστελνα εγω,αλλα μιλαμε για πανω απο 150 συγκροτηματα.Δεν παιρνει πολυ χρονο για να γινεις χρηστης.Γινε για να ακουσεις κ οσα απ αυτα ξερεις…
Λεγόμαστε Remade και είμαστε μια αγγλόφωνη new rock μπάντα και θέλουμε να είμαστε εμείς η μπάντα που θα κάνει support στους Bon Jovi στη συναυλία τους στην Αθήνα. Ακούστε τη μουσική μας, και εφόσων σας αρέσει η μουσική μας, ψηφίστε μας. Επίσης, στείλτε μου γνώμες για τα τραγούδια μας!Ευχαριστούμε!
Κριμα που δεν παιζουν το One Wild Night πιο συχνα κ δεν το βαζουν στο σετλιστ,ειναι απο τα δυνατα κομματια τους κ αρκετα συναυλιακο,ισως δυσκολευεται ο Jon στις high notes κ γιαυτο,δεν ξερω.Ελπιζω να γινει η εκπληξη κ να μας το πει στο ΟΑΚΑ.
Ενταξει ας ελπισουμε βεβαια οτι μπορει να γινει η εκπληξη…
Ουτως ή αλλως οι πιθανοτητες που εχει καποιος να μαντεψει την σετλιστ των τζοβι,ειναι οσες κ οι πιθανοτητες να πιασει το τζοκερ.
ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΑΤΗ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗ ΤΟΥΡΝΕ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ …[SIZE=“4”][SIZE=“2”][SIZE=“1”]απο κανα δανειο που ισως να εχουν παρει[/SIZE][/SIZE][/SIZE]
μεγάλε τι λες τώρα… εδώ μας νοιάζει η μουσική και η έλευση ενός συγκροτήματος που ανήκει στην κατηγορία “τους βλέπεις στην ελλάδα Once in a lifetime” (όπως kiss, ACDC, etc)